@Maartenkl76
Mooie camping aan meer alles netjes verzorgd. Douche is wel €0.50 per minuut. Maar super sanitair. Alleen voor de mooie plek moesten we €69.00 betalen
Hele fijne camping met zeer aardige mensen. Ideaal om deTre Cime di Lavaredo te beklimmen bus stopt werkelijk voor de deur. Broodjes in de ochtend en in restaurant kan je heerlijk eten voor weinig. Het stroom is aanwezig maar 2 amph. genoeg voor verlichting en koelkast. Het enige puntje wat ik miste is dat je tijdens het douche niet makkelijk je kleren op kunt hangen. Voor de rest echt heerlijk geweest 2 nachten gestaan
Hebben hier 2 nachten gestaan super mooie plaats aan het water prijs met 2 personen is wel wat hoger 430 Nok. Dit vindt ik voor deze tijd van het jaar aan de hoge kant dit alleen voor stroom en toiletgebouw waar je ook nog 10 Nok voor het douche moet betalen. Dit is dan ook de rede voor de 3 sterren voor de rest is het er allemaal erg netjes.
Erg mooie camping kwamen er vandaag rond 18.00 uur pas aan. Ze waren eigenlijk gesloten vanaf 1-9 maar omdat ze er toch nog waren konden we overnachten. Erg gastvrije eigenaar. Het toiletgeboue is gewoon netjes niks apparts. Mooie plek aan het meer
mooie camping met geweldig uitzicht over het water. Spar supermarkt op 2 min loop afstand. Vriendelijke eigenaar iets later als 14.00 uur uitchecke was geen probleem. Netjes sanitair en mooie wandeltochten naar de watervallen