@Maartje65
Sitecode: 111929
prima gestaan, niet schrikken als je erop rijdt. camping achter de schuren. incl electra £30,00 . dichtbij treinstation maar niet gehoord. sanitair basic.
zeer slechte zeer lange toegangs oprit. in het drinkwater zit een wit beslag.
fantastische plek, schitterend uitzicht. heerlijk verblijf.
simpel, druk bezocht. 3e nacht schijnt €50,00 te kosten. wij waren met 1 nachtje klaar.
zijn dus niet open! website klopt van geen kanten. onvriendelijk aan telefoon. geen excuus voor het sluiten. mogen met zelfvoorzienende camper ook niet op het parkeerterrein staan. je rekent erop dat je er kan staan. 1 ster omdat je die moet geven.
ook wij hebben heerlijk rustig geslapen. mevr haalt water in je jerrycan uit haar keuken. geen mogelijkheid om compacttoilet te legen. geen afvalcontainer gezien of gevraagd. stroom €4,00.
enige bewegwijzering zou goed zijn. wij via route app gereden. adres is onvoldoende. heerlijk geslapen . rustige plek.
geen goede ervaring qua ligging camping. om naar Marbella te gaan moet je of langs de vangrail van de A7 of over het strand, of met de bus. wij voelden ons opgesloten. camping erg geaccidenteerd, wegen slecht. erg krap voor een camper. ( al staan er er genoeg)
nog steeds mooie camping. voorgaande foto’s betreft 1 huisje. waarschijnlijk ingestort? vriendelijk ontvangst, mooie plek bij het strand. overdekt zwembad heerlijk. sanitair schoon. restaurant heerlijk.
overvol met gewone auto’s
mag de naam camperplek niet hebben, overvol!!! gewone auto’s
mag de naam camping eigenlijke niet hebben. Geen service plaats, water bij toiletgebouwtjes. Bijna alles draait om vissen, en verblijfshutjes. wel lekker geslapen met gelukkig een mooi uitzicht .
prima knusse plek. meneer bellen voor juiste route. Tom Tom erg nauw!
deze CP is opgeheven! de route bordjes zijn er nog. op de plek aangekomen , mag je er NIET overnachten. De camping is een voetbalveld geworden. ook daar zijn nog routebordjes van aanwezig.
desolaat! slecht aangegeven, helling van 8% met nauwe straatjes. op camping ernaast voorzieningen voor 10,00 euro incl stroom.