@Mabouilloute
Vlak terrein. Zeer goed om een nacht door te brengen. Dicht bij de weg, maar heel weinig verkeer 's nachts. Direct naast een kleine rivier. Kleine bakker op 500 meter afstand (geen creditcard). Bezoek aan het dorp via een circuit.
Lekker rustig parkeren in april. Direct ernaast vindt u een kleine rustige tuin en een sportparcours in het bos waar u een mooie wandeling van 2 km kunt maken. Op 300 meter afstand een goede bakker met een theesalon.
Prachtige omgeving nog zeer goed onderhouden en vrij! Het gras wordt gemaaid en de heggen worden gesnoeid. Met dank aan de gemeente.
De grond is grind en praktisch vlak, naast de rivier. Er is een speeltuin direct naast. Let op, zondag, voetbalwedstrijd... Tot op heden is de terminal buiten dienst.
Het enige wat ontbreekt is de afvoer van grijs water om dit gebied perfect te laten zijn. Ideaal om te zwemmen in de Dordogne. Betalen in het restaurant.
Sitecode: 20979
Schoon gebied in de buurt van enkele winkels. Gratis water. Dank u wel, de gemeente.
Sitecode: 22032
Zeer mooie omgeving voor een vijver. Vanaf de parkeerplaats bij de vijver kun je een verkenningsspel (met telefoon) starten om de stad te ontdekken. 2,5 km lopen.
Zeer mooie parkeeromgeving, maar een beetje lawaaierig in de zomer vanwege het passeren van auto's en het nabijgelegen stadscentrum.