@Macchia
Grote, goed onderhouden camping met ruime staanplaatsen. Het is 30 minuten fietsen naar het stadje. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Er zijn broodjes verkrijgbaar op de camping, maar het restaurant is helaas alleen op vrijdag en zaterdag geopend.
Prachtige kleine camping met uitzicht op Helsingborg en het Öresundkanaal. Een wandeling van 20 minuten langs de kust brengt u naar het centrum van Helsingör. Vriendelijk personeel en goede voorzieningen.
Grote, grasrijke camping. Vriendelijke receptioniste, redelijke maar niet erg schone faciliteiten. Er is een winkel in de buurt en twee restaurants met traditionele Deense gerechten zijn te bereiken door naar het strand te fietsen. Broodjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.
Camping met voldoende vaste staanplaatsen. Moderne en schone faciliteiten. Digitaal inchecken. Er is niets op de camping zelf, maar het is een fietstocht van 10 minuten naar het dorp, dat zeker een bezoekje waard is.
Grote, door een familie gerunde camping met vriendelijk personeel. Schone, moderne faciliteiten. Op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum. Het restaurant bevindt zich op de camping, maar is momenteel gesloten.
Zeer mooie locatie vlakbij de golfbaan. Een erg mooie en goed onderhouden camping met moderne en schone faciliteiten. Er is een restaurant op het terrein en een prachtig gebied om te wandelen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Transitcamping, zeer vriendelijk personeel, digitale check-in, dicht bij het centrum. Restaurant op de camping.
familiecamping, middelgrote grindplaatsen, uitstekend restaurant, zeer vriendelijk personeel, mooi en schoon sanitair. Platteland binnen 15 minuten loopafstand. het landschap is erg mooi
Prachtige camping in een hele mooie omgeving met diverse uitgaansmogelijkheden. Uitstekend sanitair, zeer vriendelijk personeel. Restaurant op locatie en winkel binnenkort geopend
Niet al te grote familiecamping met schaduwrijke of zonnige plaatsen. Zeer mooi sanitair. Het centrum van Lienz kunt u in tien minuten lopen bereiken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanbevolen.
mooie camping, schoon sanitair, perfecte afvoer van toiletten en water bij de ingang. Uitstekend restaurant, zeer vriendelijk. Erg toeristisch, maar de omgeving van het meer is prachtig. Een plek die u niet mag missen.
Ideale plek om de stad te bezoeken. Schone toiletten. Grindachtige plaatsen. Klein restaurant, matige kwaliteit. om de stadsbus voor de camping te bezoeken
Grote camping met grote schaduwrijke of zonnige plaatsen. Sanitaire voorzieningen, zwembad en entertainment in orde. naar Umag per trein en fiets. Winkels en restaurants op 300 m.
Schone grindparkeerplaats met elektriciteit en afvoer inbegrepen. Dichtbij het centrum. Een beetje lawaaierig, maar perfect voor één nacht.
Zeer mooie camping, niet te groot, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
mooie camperplaats. Nieuwe toiletten en douches. 15 minuten lopen naar het centrum. De kosten zijn een beetje overdreven: 32 euro per nacht, elektriciteit inbegrepen, douche 2 euro voor 4 minuten
Grote plaatsen, vriendelijk personeel, modern sanitair. We voelden ons meteen thuis en verlengden ons verblijf met 2 dagen. Kom zeker terug!
Deze staanplaats is zeer goed gelegen. We verbleven er een nacht op doorreis. Zwembad is vlakbij, er zijn ook openbare toiletten 5mln. weg. Sterk aanbevolen!
Mooie rustige plek die liefdevol wordt onderhouden door de rivier. Diensten die beschikbaar zijn. Gerente zeer vriendelijk en behulpzaam. We zullen zeker weer stoppen.