@Maddagie
Lid van Campercontact sinds 2019
Gewoon perfect
Je parkeert zo dichtbij dat het moeilijk is om je deuren te openen, was twee plaatsen maar andere site is nu gesloten waardoor deze erg druk is. Kan parkeren op buspark maar geen elektriciteit maar dat fantastisch zeggen voor de stad. Ben twee keer geweest en ga terug, alleen vanwege de locatie
Parkeren gedurende de dag is auto's, laat aankomen voor campers 2 min. Lopen naar de stad geweldig overnachten tussenstop
Ik geef het meer dan het verdient, gewoon omdat je twintig meter kunt lopen en op een bus naar het treinstation kunt gaan om een kleine buisrit naar de oude stad te maken. Gewoon een beetje sjofel
Krijgt erg druk, sommige baaien zijn erg krap van alles meer dan 7 meter kan lastig zijn mooie wandeling naar kleine haven met een aantal uitstekende restaurants Ike's je hebt een auto of motorfiets bij je het is een lange wandeling naar nergens
Niets aan te merken, schoon netjes, gerund door aardige mensen. Enige keerzijde voor ons is steile heuvel om naar de stad te lopen, maar het was bijna 40 graden. Maar 10 minuten lopen
Geweldige pub geweldig eten, hoe een pub zou moeten zijn
Mooie plek zeer dicht bij de stad en bars en restaurant. Het is voornamelijk een skigebied, maar er waren nogal wat winkels / bars open. Zou het 10 hebben gegeven als er voorzieningen waren - alleen vuilnisbakken in aangrenzende parkeerplaats. Er staat dat er ruimte is voor 5, maar ik denk dat als alle 5 zijn genomen, je een beetje krap zou zijn. Wij waren de enigen die hier overnachten.
Mooie locatie. Ik vond het helemaal niet erg om te betalen, ook al was er geen elektriciteit en water bij. Water is € 1 en er is een grijs water en toilet loospunt. Toiletten ook op het terrein die erg schoon waren.
13/012018. Zeer grote parking zonder faciliteiten, maar de oude stad is eenvoudig te bereiken. Het was erg druk toen we aankwamen (halverwege de ochtend), met auto's en velen hadden dubbel geparkeerd op de grotere plaatsen. We zijn er wel in geslaagd om een plekje te vinden, maar het was op een helling dus de blokken waren nodig. Het werd steeds rustiger naarmate de dag vorderde. Het was ideaal voor onze tussenstop en we zouden deze plaats opnieuw gebruiken.
Aangekomen 15/01/2018 voor één nacht. Zeer rustig, dus keuze aan plekken. We hadden echter veel regen, dus sommige gebieden behoorlijk nat. Heel dicht bij de stad. Betaalden € 6,60 om te parkeren, die je eenvoudig per kaart kunt betalen. Je betaalt extra voor water en elektriciteit. Code nodig om te verlaten.
14/01/2018. Parkeerplaats op korte loopafstand van het oude centrum. Geen andere faciliteiten dan wat vuilnisbakken. Verhard en verlicht. Voelde veilig. Moeite waard voor een overnachting tussenstop.
Aangekomen rond 10/11/2017. Camperplaats aan de achterkant van de pub op weide of grind parkeerplaats. We kozen voor onverharde parkeerplaatsen omdat het behoorlijk nat was geweest. Blijkt een goede keuze te zijn, want een andere camper was vastgelopen in de modder toen we de volgende ochtend vertrokken. Pub was erg druk maar ze slaagden erin om ons een tafel te vinden. Goed eten. Je betaalt £ 10 als je niet eet of drinkt in de pub. Gratis anders.
We verbleven november 2017 's nachts op weg naar Bath. Geen faciliteiten, maar we hadden er geen nodig. Kost £ 5. Verhuurder en personeel vriendelijk. Ik heb net iets gedronken en heb nergens anders naartoe gezocht. Zou er opnieuw verblijven als tussenstop.
Verbleef twee nachten 02/02/2018. Zeer stil, hard en verlicht. Gemakkelijke toegang tot de stad. 'S Morgens reden sommige leerling-chauffeurs rond, maar dat was alles. Het is eigenlijk parkeerterrein 2, waar u kunt overnachten. Ruimte 3 en 4 die u overdag parkeert, geloven wij.