@Madeleine13
Een fantastische, moderne camping en een geweldige uitvalsbasis voor surfers. Maar er is ook genoeg ruimte voor niet-surfers :) Er zijn staanplaatsen of een groot grasveld waar je je tent kunt opzetten waar je maar wilt. Dit zorgt voor een levendige sfeer en steeds wisselende buren. Wie meer rust en stilte zoekt, kan terecht op de staanplaatsen. De receptie is ontzettend vriendelijk en de sanitaire voorzieningen zijn van topkwaliteit. Er is een kleine kiosk, wisselende foodtrucks en concerten. Ook worden er yogalessen aangeboden.
Fijne camping met leuke activiteiten. We hadden een vrij kleine plek, dus we zaten vrij dicht bij onze buren en het manoeuvreren met de camper was daardoor wel een beetje lastig. Goed onderhouden terrein, uitstekende sanitaire voorzieningen. Goede locatie om het strand en de mountainbikeroutes te verkennen.
Een prachtige en goed onderhouden camperplaats – een welkome afwisseling van wat hier vaak een camping wordt genoemd. Dit doet echter niets af aan de algehele aantrekkingskracht, want het is een geweldige plek en een goede uitvalsbasis om Rømø te verkennen. De staanplaatsen onder de bomen zijn bijzonder idyllisch. Schone sanitaire voorzieningen. Digitaal inchecken. Alles is toegankelijk met een code (warm water, enz.). ...
Een erg fijne camping met veel ruimte. Sommige staanplaatsen liggen direct aan het water, andere op een hoger gelegen gedeelte, vanwaar je meestal ook de zee kunt zien. De sanitaire voorzieningen zijn onlangs gerenoveerd. Vriendelijke ontvangst. Er zijn speeltuinen en minigolf voor kinderen (niet alleen voor kinderen ;)). Geweldig! We komen graag terug :)