@MadsDK
September 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Sitecode: 19440
Een fijne plek. Weinig schaduw. We waren met vier kampeerders en hebben er overnacht. Een veilige plek om te slapen. Er reden veel landbouwmachines en auto's voorbij. Het is nu oogsttijd en dat hoor je 's nachts. Veel lokale mensen liepen voorbij, hardlopend, met honden en dergelijke. Kinderen speelden voetbal.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 11 dagen geleden

7 foto's toegevoegd · 15 dagen geleden

4 foto's toegevoegd · 18 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Mooie, oude en zeer grote camping direct aan het strand. Veerboot naar Viano do Castelo - 5 min / € 2. De sanitaire voorzieningen zijn oud, maar niet slechter dan op andere campings in Portugal. Minimarkt en café. We betaalden € 24 voor een camper inclusief elektriciteit. De meeste kampeerders parkeren bij de ingang naar het strand. Zeer vriendelijk personeel bij de ingang/receptie. Rustig doordeweeks. De vriendelijke Portugezen trekken zich in het weekend terug in hun grote tenten/caravans/stacaravans.
9 foto's toegevoegd · 21 dagen geleden

We vinden het leuk. Ja, het is oud, maar de toiletten zijn erg schoon. Niet slechter of beter dan veel andere Portugese campings. Prachtig gelegen met veel grote bomen en uitzicht op de bergen. Eind september is de bar dagelijks geopend van 9.00 tot 19.00 uur, maar de zwembaden zijn in deze tijd van het jaar gesloten. We betaalden € 17,60 voor een camper, twee personen en elektriciteit.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden