@Magda64

Lid van Campercontact sinds 2019

Parkeren vrij vlak en gratis tussen 18.00 en 08.00 uur. Gemakkelijke toegang vanaf een weg. Genoeg ruimte. Ideale stop voor een nacht om een vroege veerboot te halen. Sommige lokale jongens hangen rond in het park en wat lawaai van de straat, maar niet onveilig. Hier overnachten meerdere campers, dus je bent niet de enige. Supermarkt en KFC in de buurt.

Mooie camping met toegang via een duin tot het strand erachter. Vriendelijke ontvangst. Prima camperplekken. Rustig. Sanitair prima in orde. Geen douche munt maar gewoon 50 cent per 4 min. Schoon en netjes. Zeker aan te bevelen.

Kleinschalige camping. Vriendelijke ontvangst. Wifi. Alle faciliteiten aanwezig. Sanitair erg fijn en erg schoon. Zeker aan te bevelen

Op de app niet verder gekeken dan "vandaag geopend" Bij aankomst na zonsondergang bleek de camping net sinds een dag gesloten te zijn / einde seizoen. Mochten van de aardige eigenaar toch het terrein op. Erg blij mee. Sanitair dicht maar er zijn publieke toiletten vooraan. Kan over camping zelf dus niet veel zeggen.

Prima camping voor overnachting. Super aardige eigenaar. Goede plekken. Sanitair prima in orde. Wifi alleen beneden bij de receptie.

Prima plek voor overnachting. Sanitair netjes. Douches wel érg heet. Wij betaalden met onze camper 31 euro inclusief stroom en water. Geen pub in de buurt. Dorp toch best nog wel ver lopen.

Prachtige plek voor een overnachting. Toilet gesloten, geen voorzieningen maar idyllische plek. Stil en rustig. Dikke tien

Niet zelf overnacht maar wel even een wandeling gemaakt. Plaatsen met stroom. Douche en toilet aanwezig. Restaurant en pub. Mooi strandje. Rustig plek. Lijkt prima voor een overnachting

Sitecode: 20176

Camping gebruikt als rustpunt voor een dag omdat het té hard regende voor de Wild Atlantic Way. Prima verharde plaatsen, rustig, sanitair etc ook keurig. Enige slechte was dat de Wifi verbinding het niet deed en het internet bereik niet verder kwam dan zwak 3G. Prijs voor camper 23 euro en 1 euro voor douche munt.

Plek met electra naast lokale shop/pub. Vlakbij strand. Super aardige eigenaars. Zeker in de pub wat gaan eten (pizza of broodjes) /drinken! Ook ontbijt aan te raden. Kortom eenvoudig maar zeker aan te bevelen.

Plaats tegenover restaurant/bar. Maar 1 werkend stroompunt. Voor ons geen probleem. Verhard. Heerlijk gegeten en gedronken. Met oortjes in tegen het zingen van de bar bezoekers heerlijk geslapen. Prima plek voor overnachting

Vlakke plaatsen voor de camper. Douches bij de prijs inbegrepen. Sanitair prima alhoewel wel wat beperkt qua hoeveelheid. Vier douches in totaal. Wij stonden in naseizoen dus bijna niemand op de camping. In het hoogseizoen dan wrs wachttijden. Best ver lopen naar de pub in het dorp. Prima voor overnachting langs WAW

Locatie direct langs de weg. Niet direct aan zee. Aardige ontvangst. Vrij dicht op elkaar allemaal en beperkte sanitaire voorzieningen. Drie heren- en drie damestoiletten , 3 douches en 1 plek voor afwas. Daarintegen bushalte tegenover de camping voor bezoek aan Galway. Douchen en wifi gratis. Prima voor overnachting. Wij betaalden 56 euro voor twee nachten met de camper + electriciteit

Geen winkeltje, ver lopen naar de pub bij slecht weer in het donker. Voorzieningen schoon maar gedateerd. Prima overnachtingsplaats tijdens het volgen van de WAW

Nette camping. Alle voorzieningen aanwezig. Lopend naar fitzpatricks bar voor Guinness en Ierse live muziek. Pub Gus OConnors is bij slecht weer net iets te ver lopen.