@Mageo116Oehme
- 2016
- Challenger Mageo 116
- 2008
De camping heeft alles wat een kampeerder zich kan wensen. Super schone sanitaire voorzieningen, goede afwasgelegenheden en een fantastisch uitzicht. De medewerker bij de receptie was erg vriendelijk. Toen we aankwamen, waren er nog niet veel staanplaatsen bezet, dus we konden een geschikte plek uitkiezen. Er is een afvoer voor grijs water en, voor wie het nodig heeft, een afvoer voor chemische toiletten. De omgeving is erg schilderachtig. We zouden zeker terugkomen.
We waren erg tevreden over de camping. Het personeel in de winkel van het natuurpark is erg vriendelijk. Er zijn goede douches en een openbaar toilet beschikbaar op aanvraag. Er is geen afvalverwerkingsinstallatie. Er is vers water beschikbaar. Elektriciteit kan tegen betaling worden gebruikt. Voor sommigen is het belangrijk om te weten dat er praktisch geen internettoegang is. De bezienswaardigheden in de omgeving zijn zeker de moeite waard!
Mooie, vlakke parkeerplaats. Geen voorzieningen, alleen een afvalbak. Er zijn niet slechts 15 parkeerplaatsen, maar minstens twee keer zoveel. De informatie is onjuist. Al het andere klopt.
Ik woon al 9 jaar in Texas en we komen hier al heel lang voor controles. Wij kwamen gisteren aan en wat gebeurde er: Deze parkeerplaats is voorbij. Er zijn geen parkeerplaatsen meer beschikbaar bij de MHH!!! Catastrofaal!!! De uitspraak van de poortwachter: Er zijn hier al veel te lang mensen die zich niet netjes gedragen en nu moet de fatsoenlijke kampeerder (in dit geval ook de geduldige) daar weer de dupe van worden!
Het veld is helemaal schoon en in orde. Ja, het gebied is glooiend maar echt niet slecht. Wij zijn 7.55m en staan perfect. De ruimte is echter niet volledig bezet. Voor elektriciteit heb je munten van 0,50€ nodig. Douches en toiletten kunnen tijdens openingstijden gebruikt worden in het zwembad. De locatie is rustig. Wij zouden komen!
We waren er alleen voor een tussenstop. Zeer schone plaats, zeer recht, goed geschikt voor dikke schepen. € 8 kost de nacht en € 0,50/kWh. Elektriciteit komt uit de machine. Rewe direct tegenover, met een bakker en bloemenwinkel. Douches en toiletten zijn alleen te gebruiken tijdens de openingstijden van het buitenzwembad. Afvoer van riolering, zoet water en chemisch toilet aanwezig. We rusten weer in de zomer.
Grote plaats met veel mogelijkheden voor recreatieve activiteiten. Sanitair aangenaam en schoon. Evenals afwasfaciliteiten schoon en beschikbaar. Afvalpunten zijn allemaal beschikbaar. De terreinbedienden waren erg vriendelijk, wat niet gezegd kan worden van de receptionisten. Bleek geïrriteerd. Ook is er de mogelijkheid tot gastesten en een campercentrum. We zouden er zo weer heen gaan.
Zeer mooie, schone plaats en camping. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en schoon. Sommige planken in de doucheruimtes ontbreken en er zijn geen afwasfaciliteiten. De tuinman is erg vriendelijk, behulpzaam en zorgt. Bij het inschrijven duurt het even voordat hij komt, want hij doet iedereen altijd goed en dat kan even duren. Verder kunt u vanaf hier prachtige excursies maken. We zullen terugkomen!
Zeer mooie nieuw aangelegde en schone camping. Helaas waren we maar 1 nacht. De sanitaire ruimte was schoon maar helaas erg smal, zeker voor coronatijden. De vaatwasser was uitstekend. We komen zeker nog een keer terug om de omgeving te verkennen. Wij waren hier van 1 oktober tot 2 oktober 2020.

Sitecode: 19722
Top parkeerplaats voor snelle excursies. Er zijn munten nodig voor de schakelkast. Het spijt me: ik moet 2 ** aftrekken voor sanitair. Bad Hartburg is een reis waard! Wij waren hier van 28 september tot 30 september 2020.
Topplaats voor minimaal 3 nachten. Aan de overkant ligt het Südsee Camp en daar kun je van alles gebruik maken. Parkeerplaats zeer goed onderhouden en schoon. Behalve dat het directe toilet (1 stuk) niet zo geweldig is, zeker niet voor vrouwen. We zouden terugkomen.