@Maggie-B
- 2012
Tegenwoordig is de W.C.-faciliteit geblokkeerd en onbruikbaar, maar verder is het een geweldig station.
Geweldige locatie, een beetje prijzig maar de moeite waard. Verwarmd zwembad, fijne wasfaciliteiten, café. Afgescheiden camperplaatsen met water, grijs en zwart water. Korte wandeling naar Ribe, vlakbij het Vikingcentrum (1-2 km).
Sitecode: 11922
Geweldige camperplaats, voldoende plaatsen. Faciliteiten matig, maar bruikbaar. Elektriciteit vereist een kaart. Geen water gebruikt, dus kan ik geen oordeel geven. Leuk stadje, met een trap naar het fjord om te zwemmen. Restaurants op slechts een paar meter afstand. Gelegen aan de jachthaven met een prachtig uitzicht op het fjord.
Plaats naast een klein vliegveld, gemakkelijk te vinden. Onberispelijke faciliteiten. Vriendelijke eigenaren, alles gras. Een gratis biertje bij aankomst! Geen extra kosten voor water of elektriciteit. Camper en 2 volwassenen in juni € 25. Wasmachine voor € 2,50. Kies gewoon een plek, vul een formulier in en laat het geld achter.
Prachtige locatie, goed onderhouden. Extra betalen voor water en elektriciteit. Schone faciliteiten. Vrouwen delen toiletten met mannen, dus het stinkt een beetje. Receptioniste erg behulpzaam. Ideaal om te fietsen. Restaurant binnen 2 km, klein stadje ongeveer hetzelfde. Geweldig voor een ontspannen vakantie.
Een goed verzorgde site. Faciliteiten modern en schoon. 2 nachten doorgebracht daar na een lange reis. Manager vriendelijk en behulpzaam. Zal weer langskomen.
Site schitterend gelegen, Geasfalteerd met veel kuilen. Veel meer busjes dan 7. Toen we ondanks het geadverteerde als geen voorzieningen voor het legen van het chemisch toilet in het hele tankstation aankwamen, hadden ze geprobeerd dit afval in het grijze watergebied te plaatsen. Schaamte.
Goede kleine site. Faciliteiten schoon netjes en modern. Geweldige toegang tot de stad met veel te zien en te doen. Meer dan een overnachting waard. Restaurant niet open ondanks de verkoop bij de receptie.
Had zo'n leuke camping niet verwacht na het bekijken van de beoordelingen. We boekten en waren blij, in het hoogseizoen was het erg druk. In feite werden veel laatkomers afgewezen omdat het vol was. De faciliteiten waren schoon met veel warm water. Het enige nadeel was dat je kon kamperen waar je wilde, dus toewijzing aan je ruimte was ongelijk. Geweldig fietsen en winkels in de buurt.
Uitstekende site! Schoon en netjes. Zeer behulpzame eigenaar. Minuten naar tram voor stad. Faciliteiten schoon en modern.
Geweldige locatie, naast een meer dat wordt gebruikt om te zwemmen en watersporten. Faciliteiten schoon en nieuw. 10-20 kroon voor douches. Verwijdering van chemisch toilet een beetje ongewoon, maar werkbaar. Goede hond uitlaten. Bar / restaurant op het terrein serveren eenvoudige maaltijden.
Geweldig juweeltje van een site, faciliteiten schoon en modern. Veel ruimte en gras. Het pension serveert eenvoudige maaltijden op verzoek en tegen lage kosten. Dichtbij concentratiekampen en stad.
Site op een goede locatie voor Krakau, we hadden een hoogseizoen en het was erg krap. Faciliteiten waren vies en oud. Eten in pluggaten, oude vuile douches en wastafels, verwijdering van chemisch toilet afgedekt met menselijk afval. Het jonge personeel werkte hard. Gebruik van wasmachines gratis.
Geweldige site, geweldig voor Wroclaw. Personeel behulpzaam en spreekt Engels.
Geweldige site om Hamburg te bezoeken, winkels in de buurt. Personeel behulpzaam en geven veel advies. Beetje lawaaierig onder de S-schuur dus neem oordopjes maar de moeite waard om zo centraal te zijn. Voelde veilig.
Ik ben het erover eens dat een geweldige site voor toegang tot het personeel in Berlijn nuttig was en we ons veilig voelden. Vlak bij winkels en park. Geweldig om naar het centrum te gaan.
Sitecode: 20155
Wat een juweeltje! Wie wist dat dit hier was? De camping ligt in een dennenbos in de buurt van een meer waarin je kunt zwemmen. Het restaurant heeft uitstekend eten, hoewel beperkt menu, allemaal lokaal geproduceerd en bereid door een getalenteerde chef-kok en zijn vrouw. Faciliteiten worden tot een centimeter van hun leven schoongemaakt. Zou gemakkelijk weer komen.
Aangenaam tevreden over deze site. Direct naast de zee en de jachthaven. Geweldig fietsen vanaf hier. Ja, de eigenaar heeft een losgelaten hond die in onze honden voer brak en zichzelf vol at! Leuke bars en restaurants in de buurt. Ga naar de interessante historicus van het Bunkermuseum die het beheert.
Een redelijke site met gemakkelijke toegang tot het mooie Gent. Ons veld was een moddergebied waar het gras al lang niet meer was. Sanitaire voorzieningen gemiddeld maar bruikbaar. Bakken vaak overlopen. Wegafsluitingen zorgden voor problemen bij het bereiken van de site. Handige bar en eetgedeelte.