@MagicMorgan
- 2011
Verbleven 16-18 juli 2023. Prettige en overzichtelijke camping met onberispelijk individueel sanitair. Zeer rustige camping. Handig voor een bezoek aan Powis Castle wat een echte aanrader is.
Overdag gebruikt om de kathedraal van Canterbury te bezoeken. Betaalde £ 4 inclusief de retourbus naar de stad. Genoeg plekken om te overnachten.
We verbleven op de camping na het lezen van eerdere beoordelingen, maar nadat we daar waren gebleven, zouden we de Stellplatz gebruiken omdat het geluid en de geur niet zo erg waren als we hadden verwacht. Uiterst eenvoudig boekingsproces en uiterst vriendelijk personeel. Super schone toiletten en douches. Toppunten voor de gemeente Ieper voor het ter beschikking stellen van deze voorziening.
Een volledig uitgeruste camping. Uiterst vriendelijk gastvrij personeel.
Echt een goede gelegenheid om te overnachten, te douchen, op te laden en wijn te kopen.
Prachtige omgeving en goed uitgeruste Stellplatz.
Zeer goed onderhouden Stellplatz dicht bij de stad. Alles wordt op een kaart betaald, dus het duurt een dag of zo om alles te doorgronden.
Eenvoudige parkeerplaats met uitstekende toegang tot het plaatselijke park en winkels. Normaal gesproken rustig 's nachts.
Overnacht 5 juli 2022. Perfect voor Wegberg en als tussenstop.
Goed om overdag te winkelen maar niet meer mogelijk om te overnachten. Ik was daar op 7 juli 2022 en er is een bericht dat het gebied om 2100 uur gesloten is.
Goed onderhouden camping in een mooie omgeving. Neemt nu creditcards. Op loopafstand van Lacock.
Geweldig voor 1 of 2 nachten op slechts een paar kilometer afstand van de autoroute. Veilige en idyllische plek bij het meer ... absoluut geen lawaai 's nachts. Boulangerie op 5 minuten loopafstand. Off grid.
Ben hier vele malen geweest. Rustige, veilige overnachting en een Boulangerie op loopafstand. Genoeg ruimte. Hier zeven campers. Geen services ... off grid!
Absoluut! Wat zouden we nog meer zeggen na 36 jaar eerder in Duitsland te hebben gewoond. Het toilet / douches zijn fantastisch, net als een hotel. Ja, je moet betalen voor extra's, maar alsjeblieft iedereen probeert de norm hoog te houden. Ze verdienen het hier.
Het is nog steeds mogelijk om daar te overnachten, maar het lijkt te worden gebruikt als een park en een parkeergarage, dus het beste om na 17.00 uur aan te komen. Ja, het is lawaaierig, maar het is handig voor een overnachting en de plaats heeft alles wat je nodig hebt. Er is een bijzonder goede efficiënte en vriendelijke camperdealer op ongeveer 8 minuten afstand die ik moest gebruiken.
Verbleven 2/11/18 en het was vol. Zeer populair bij Belgische motorhomers omdat het een lang vakantieweekend was. OK voor een overnachting. Gemakkelijk te lopen naar het uitgestrekte strand maar dure restaurants.
Verbleven 31/10/18. Aangename gratis overnachting. Klein stadje met alle voorzieningen. Moderne, goed uitgeruste dierenartsen op loopafstand om de huisdier Pasport-gegevens te beheren. (€36 met tablets voor een Jack Russell).
Dichtbij een vriendelijke en eigenzinnige stad. Aangename overnachtingslocatie. Goed gepositioneerd naast de A75.
Verbleef 27/10/18. Uitstekende veilige en goed uitgeruste plaats voor 1 of 2 nachten. Nogal een wandeling naar de zee maar geen honden toegestaan op het strand. Een vakantie / woonwijk dus kijk waar je je voeten op de stoep zet!
Verbleven opnieuw 29/10/18. Onderzocht de omgeving meer en ontdekte ook een Aldi en een Mercadona in de buurt.
Verbleven op 16/10/18. Ideaal voor een 24/48 uur pauze omdat het zo dicht bij het strand ligt. Zeer populair, we arriveerden om 1600hrs en kregen de laatste plek! Geen winkels in de buurt, restaurant ongeveer 20 minuten lopen langs de promenade.
Perfect. Bakkers en Fruit en Veg winkelen buiten de hoofdingang van de ondergrondse parkeergarage. Je overnachting is niet ondergronds, maar op straatniveau die vanuit een zijstraat wordt ingevoerd. Er is een bord om dit aan te geven bij de hoofdingang, neem gewoon 3 rechten om het te vinden na het passeren van de hoofdingang. Bekijk de foto's op de app. Verbleef 15/10/18.
Zoals beschreven door anderen. Zeer rustig en zou het aanraden.
Geweldige plek om te stoppen voor 1 of 2 nachten. Schilderachtige stad die bezoekers omhelst. Chateau, kerk en lopen langs de rivieroever allemaal aangenaam. Aire-services vermoeden dat slechts 1 kraan werkt; we hebben onze watertank niet gevuld.
Ideaal voor een bezoek aan Giverny. Alle eerdere opmerkingen gelezen voordat we gingen en maakten gebruik van alle adviezen. Verbleven 9/1018.
Sitecode: 51968
Ideale tussenstop als u in de buurt bent. Aangename selectie van drankjes en eten dat tot een goede standaard gekookt was. Vriendelijk en attent personeel. Grote prive-parkeerplaats vlak langs de baan grenzend aan de herberg. Verbleef 06/10/18.
Verbleven hier voor een nacht in september 2015. Rustig en veilig. Mooi uitzicht.
Verbleven hier 1 nacht in oktober 2015. Goede parkeerplaats voor alleen campers. Rustig en met gratis (ja!) Elektriciteit, maar toiletloos faciliteit NIET aan te bevelen. Kleine stad heeft alles wat u nodig heeft, waaronder een volle bouwmarkt en een bar met Sky Sports, waar we keken hoe Wales Fiji versloeg in de 🏈RWC 2015 👏
We verbleven 1 nacht in september 2015. Redelijke plek om te parkeren in de buurt van een mooi park met een wandeling van 10 minuten naar een schone kleine stad. Interessant park in het centrum en het stadhuis heeft een aantal fascinerende muurschilderingen.
Verbleven 2 nachten in september 2015, kon geen elektriciteit vinden. Nogal vervelend om te rijden naar Bardi, maar als u een Welsh / Italiaanse bindingen moet je volharden! Het heeft een interessante kasteel om te bezoeken, die alleen open is in de middag. 's nachts rustig en wifi beschikbaar in bars etc.
We verbleven hier in september 2015 en ook in oktober 2014. Rustig, comfortabel en ruim. Zou er niet op een woensdagavond verblijven tenzij u vroege vogel bent want het wordt gebruikt voor de markt. Afvalwater is ongeveer 15 meter voor de kraan onder een afdekking die gemakkelijk kan worden gemist. Als je aankomt in de middag je hoeft alleen maar te betalen € 5, want de nachten zijn gratis en vervolgens nog eens € 5 in de ochtend.
Verbleven hier 1 nacht in september 2015. Zeer handig shuttle bus naar SG. Rustig 's nachts, maar niet in staat om de elektriciteit te vinden. Kost € 9, inclusief retour shuttlebus voor twee personen.
Verbleven hier 3 nachten in oktober 2015 voor een gereduceerde prijs van € 70 !! Wij houden zoveel van Lucca dat we de zeer verouderde faciliteiten voor lief namen. Verbleven hier vorig jaar ook en er zijn geen verbeteringen aangebracht ondanks onze opmerkingen toen en we herhaalden ze dit jaar. 20 minuten lopen naar Lucca is aanvaardbaar.
Verbleven hier 2 nachten in september 2015. Goed, goed beheerde plaats, enigszins te duur, maar land is duur in dat gebied. Uitstekend restaurant tegenover.
We verbleven hier twee nachten in het begin van oktober 2015 en hebben geconcludeerd dat het de best uitgeruste camperplaats na 3 weken in Italië. Schoon, netjes en rustig. Een prachtig, historisch stadje met zeer boeiende inwoners / winkels / restaurants die idealen van de VVV's om iedereen te verwelkomen hebben omarmd. Goed voor 2/3 nachten.
hoewel het in de buurt van een hoofdweg is het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding - een welkome onderbreking na de Stelvio Pass!