@Maja2
Zeer schone en goed onderhouden terrassen camping. Verwarmd zwembad, minigolf, klein skatepark en een sportterrein (voetbal en basketbal) en tafeltennistafels aanwezig. Broodjesservice aanwezig. Schoon sanitair met goed heet water. Waterpunt bij bijna elke plaats. Veel schaduwrijkeplaatsen. Niet elke plaats heeft elektra. Niet overal goede satelliet ontvangst. Zeer vriendelijk personeel. Prijs met Acsi €18 per nacht 2 pers + elektra
Ondanks dat de camping zo goed als leeg was mochten wij er pas om 15.00 uur op. Dit omdat de mensen die op de camping stonden mogelijk langer wilden blijven..... Lees in meerdere reviews dat het sanitair top is. Is wel heel schoon maar dat komt omdat bijna niemand er gebruik van maakt omdat er geen warm water is om te douchen, wassen en af te wassen. Water was ijskoud.
Camping ligt vlak naast de snelweg. Oud en deels vervallen sanitair wat stinkt naar urine. Beperkt aantal plaatsen met elektra. Onpersoonlijke ontvangst. Geen verlichting op het terrein aanwezig. Het enige wat modern is op deze camping is de prijs: €24 voor 2 pers/nacht. Alle sanitair is gemixt. Rouen is met de fiets via een zeer drukke 80 km weg te bereiken.
Vriendelijk welkom met een drankje en een kom soep. Het eerste wat er gezegd werd toen wij aankwamen was: " ah you have money!". Beetje excentrieke eigenaar die wel heel vaak het woord f..k gebruikt en die over van alles loopt te schelden. Wij betaalden 17 euro pp en 4 euro voor elektra. Camping is dit geld absoluut niet waard. Koude douches en geen warmwater om af te wassen. Na een flinke regenbui was de camping veranderd ineen grote modderpoel
Een unieke plek om te camperen. De plek is heel rustig met een fantastisch uitzicht. Het is geen camping maar 2 plaatsen op eigen terrein. De plek is te bereiken via een smalle weg door de heuvels. er is een natuurzwembad aanwezig. Op verzoek kunnen er maaltijden of een ontbijt geserveerd worden. Toilet en douche zijn in de boerderij. Bel eerst of er plaats is. Prijs is 10 euro incl. stroom en gebruik van het sanitair. Zeer vriendelijke ontvangs
Rustige camping gelegen op een helling. Aanmelden bij de receptie van het hotel. Sanitair is verouderd maar schoon. Prijs voor 1 nacht met 2 volwassenen, elektriciteit en een camper is 24 euro
Zeer ruime camping aan een rivier. Sterk verouderd sanitair dat niet of niet goed wordt schoongemaakt. Douchen kost 5 zloty en dat voor lauwwarm water en een hele matige waterstraal. Geen afwasgelegenheid. Geen mogelijkheid om grijs water te lozen. Geen mogelijkheid om een chemisch toilet te legen.
Camping ligt in een buitenwijk van Krakow. Sanitair is redelijk verouderd en niet altijd goed schoon. Vriendelijk personeel dat goed Engels spreekt. Camping ligt kennelijk op een aanvliegroute van het vliegveld wat wel wat geluidsoverlast veroorzaakt. Prima camping voor 1 nacht.
Prijs voor een staanplaats is 250 nkr per nacht, incl stroom. Douchekaart kost 100 nkr voor 30 minuten + 50 nkr borg. Sanitair is erg gedateerd. Je kunt zelf een plaats uitkiezen. Personeel is niet erg behulpzaam. Toen wij een plek hadden gevonden en het aansluitpunt van de elektra niet bleek te werken werd aangegeven dat dit ons probleem was en dat wij hem daarmee niet lastig moesten vallen!