@Maliek
Langsgereden of ze plek hadden voor een camper. Dat kon, er waren nog slechts 2 plekjes 2e rij van het meer af voor €64 voor 6 personen en een camper met stroom gezien het zwembad, het meer, het restaurant, de supermarkt, de ijs corner en de koffiebar, vonden wij dat een prima prijs. Genoten op het meer met onze sup. was niet vies, zoals ik in een andere recensie las. Voelde wel als doorreis camping, al mag dat de pret natuurlijk niet drukken.
Sitecode: 19936
Exact zoals omschreven. Grote parkeerplaats zonder voorzieningen. 2 elektrische oplaadpunten. Prima overnachting gehad. Lekker rustig.
Absoluut een aanrader! Geweldige plek! Super lieve Nederlandse eigenaren, die je persoonlijk welkom heten waardoor je je meteen thuis voelt. Hier kan je onthaasten. Wij kwamen met 4 kinderen (tussen 8 en 12) en die hebben zich perfect vermaakt. We bleven maar 2 nachtjes, maar hadden een filmavond en Koningsspelen ivm Koningsdag. We wilden dat we langer konden blijven, het is gewoon een hele fijne plek. Echt een aanrader.
Heerlijke plek bij een hartelijke familie. 3 generaties lopen rond op camp Ante. Niets ontbreekt en het sanitair is schoon! Hele mooie plekken aan het water, gratis wasmachine, water bijvullen, toilet legen en als extra een geweldig restaurant, met ruime keuze. Echt genoten! In de ochtend kun je stokbrood krijgen. De planning was om 1 nacht te blijven, maar we zijn toch 2 nachten gebleven. Als het even kan komen we hier heel graag terug! Bedankt!

Perfecte locatie voor doorreizen. Schoon sanitair (wel maar 2, maar erg ruim en groot). Hele aardige gastheer, goede prijs (€26,50 voor 2 personen en elke extra persoon €4,50), huisdieren welkom er is zelfs een douche voor de dieren. Huisgemaakte Schnapps als ontvangst drankje. Heel goed verblijf gehad!