@Mallorca2021
Zeer mooie plek, idyllisch en rustig. Van daaruit reisde ik ook met de SUP. Wat niet zo leuk was, waren de hondenmijnen. Anders zouden we altijd graag terugkomen.
Mooie, idyllische parkeerplaats. Geweldige locatie, direct aan het strand, korte afstanden. Ideaal voor SAP enz. Water, elektriciteit, afvoer, douche, toilet. alles ok. Van daaruit kunt u het eiland per fiets verkennen. Wij vonden St.Martin erg leuk. Wij waren er eind juli en hadden het geluk dat er nog plekken vrij waren. Wij betaalden 20 euro per dag en dat was absoluut terecht. We komen elk moment terug!
We hadden ons telefonisch aangemeld en toen we aankwamen werden we welkom geheten. d.Patron wordt niet behandeld als gasten, maar als onruststokers!Als je geen interesse hebt in Womos, maar gewoon snel geld wilt verdienen door verkeerde prijzen in apps te publiceren. moet u een ander zakelijk idee overwegen. We verlieten dit gebied na 5 minuten. De plaats was gebetonneerd. Siding u. NS. gr.Meister een ongeëvenaarde arrogantie! NOOIT