• Camperlocaties

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

We kwamen hier toevallig terecht vanwege de hittegolf. Inchecken bij de receptie verliep soepel. We vinden het hier erg fijn. Sommige plaatsen liggen direct aan de rivier. Er is een zwemgedeelte onder de waterval. Aan de overkant van de straat is een omheind hondengedeelte (honden mogen daar loslopen - verder moeten honden in de zomer overal aangelijnd zijn). Alles wat een kampeerder nodig heeft, is aanwezig. En... op dit moment groeien er in de bossen rondom de camping talloze wilde aardbeien en bosbessen.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Zeer vriendelijke ontvangst, vrije zitplaatskeuze, de enige vereiste is een afstand van 4 meter. Zeer goede, gratis wifi. De keuken is goed ingericht en uitgerust, de badkamers zijn mooi ingericht en er is muziek in de wasruimte. Het is prachtig gelegen, ondanks de ligging tussen de trein en de weg, maar geen van beide stoorde ons. We waren van plan om maar één nacht te blijven, maar hebben ons verblijf verlengd.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prachtige staanplaatsen, veel ruimte, geweldige locatie, alles wat je nodig hebt. Sanitair wat klein voor de grootte, maar alleen al vanwege de locatie zou ik direct terugkomen.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Supermarkten om de hoek. Stadscentrum op loopafstand. Het is er snel vol, vroeg aankomen is aan te raden.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Nadat de camping op Runde overvol was, zijn we hierheen gereden. De prijs is prima: NOK 206 via de GoMarina-app, inclusief elektriciteit en water. Ik zou de slang echter niet gebruiken voor drinkwater, aangezien verschillende kampeerders hem gebruiken om hun toilet door te spoelen, terwijl er in de "toiletruimte" een slang voor dat doel is. Ook kinderen van de speeltuin ernaast drinken uit deze slang... De speeltuin is 's avonds een ontmoetingsplaats voor de dorpsjeugd.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prachtige plaatsen direct aan het fjord met een prachtig uitzicht. Het is wat lastig te vinden, want alle borden en de kassa bevinden zich aan het begin van de haven, maar de plaats ligt helemaal achterin, bij de laatste pier. 200 NOK + 30 NOK is prima, er is vers water beschikbaar en water- en afvalverwerkingsfaciliteiten zijn niet ver weg in Mo i Rana.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

De toegang is smal als er tegenliggers zijn. Parkeergelegenheid is prima. Internet werkt, wasmachine + droger kosten samen 75 NOK. Niets om over te klagen.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Vandaag werd mij meegedeeld dat het hotel geen parkeerplaatsen meer heeft, terwijl dit nog steeds op de website van het hotel vermeld staat

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Momenteel afgesloten met een ketting. Nog niet klaar. Parkeerplaatsen worden in de toekomst afgebakend met hout. Op het eerste gezicht lijken ze erg smal en kort

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

beetje lastig te vinden als je vanaf de E-weg naar de rustplaats rijdt, rechtsaf de bosjes in. Toilet legen gaat makkelijk, grijs water is voor ons helaas ook niet mogelijk omdat de auto te laag is of de auto wel je kunt er theoretisch onderdoor duwen, is te hoog

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Bij ons is alles schoon, leegmaken is eenvoudig