@Malnik
Lid van Campercontact sinds 2019
Mooi, ruim en vrijwel vlak terrein in een rustige woonwijk. Er zijn zeker 40 parkeerplaatsen en een bushalte. Toen we aankwamen, was het leeg. Ik was bang dat het vol zou komen te staan met forenzen die de bus wilden nemen, dus ik ben vroeg opgestaan om te verhuizen. Maar op vrijdagochtend om 7 uur waren er geen auto's en geen bus. Dus we hebben ontbeten, en om 9 uur waren er weer geen auto's en geen bus! Waarom dit zo is, is een raadsel. Het lijkt er dus op dat je niet hoeft te haasten. Heerlijk rustig geslapen. De toiletten waren op slot, dus niet te gebruiken.
Perfecte parkeerplaats om Briançon te verkennen. Vrijwel vlak, erg populair bij bezoekers en veel auto's komen even langs om weer te vertrekken, dus als het vol is, wacht dan gewoon even. Tussen 16.00 en 19.00 uur werd 75% van de parkeerplaatsen bezet. Na 17.00 uur begonnen mensen te parkeren voor de nacht. Na 18.00 uur werd het erg druk en moesten veel mensen vertrekken omdat er geen plek meer was. We hebben erg genoten van ons bezoek aan het fort en de goede parkeerplek. Van 15.00 tot 09.00 uur kostte een parkeerkaartje €6. Dank aan de gemeente voor deze plek, houd hem schoon!
Het is € 10 per nacht, niet 10 kr. Leuke kleine plaats, vriendelijke eigenaren. Het is een beetje standaard, lange drop voor lege cassette, maar het is een geweldige plek. er gebeurt veel, je kunt vliegtuigen kijken, dieren voeren, skydiven! ! Ik zou dagen kunnen blijven!!

Grote site, geen scheiding tussen velden en behalve dat witte lijnen vervagen naarmate de tijd verstrijkt. De meeste plaatsen hebben schaduw, maar wees gewaarschuwd, veel hebben helemaal geen schaduw. Leuk als je onder de bomen kruipt maar de hele dag erg warm bakken in de zon. Sommige premium staanplaatsen zijn niet toegankelijk voor het strand zoals geadverteerd. Water op het strand - stenen, glashelder. Personeel een beetje laks. Toiletten enz. Ok.