@Malu55
- 2020
zeer aardige ontvangst, kleine, rustige camping. Sanitair is prima, broodjesservice wordt aangeboden. Goed uitgangspunt met de fiets naar Meißen of Dresden. De familie Kaiser was erg aardig.
CP goed aangelegd, terrasvormig en een goed uitgangspunt voor fietstochten over het Elbefietspad. Sanitair is goed opgelost, evenals de broodjesservice. Het enige negatieve is het constante treinverkeer. Anders geweldig.
vriendelijke ontvangst, zeer goede camping, sanitair prima en schoon, afvoer beveiligd. Restaurants in de buurt en een klein, heel mooi zwemmeer. Korte afstanden naar het centrum 2 km.
zeer nette camping, receptie en terreinwachter zeer vriendelijk en behulpzaam. Top sanitair, bushalte direct voor de camping.
Prettige ontvangst van de medewerkers, parkeerplaatsen. en deels onder bomen. Goed Italiaans ter plaatse. Sanitair is schoon maar vaak te ver weg van de plek. Drinkwater ook te ver van de plaatsen. Faciliteit gekenmerkt door langetermijnkampeerders en verhuur. Maar om je goed te voelen.
zeer goed gerunde familiecamping. Vriendelijke ontvangst en goede, vlakke plaatsen. Sanitaire voorzieningen zijn in orde en worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Goede wandel- en fietspaden in de omgeving. Restaurant goede prijs-kwaliteitverhouding.
Verbleven op de gezellige kleine camping voor 3 nachten met Pinksteren. Allemaal heel informeel en in een prachtig landschap. Kampvuur, drinken, eten tegen eerlijke prijzen bij uitzending Formule 1. Een aanrader voor rust en korte afstanden naar het stadscentrum.
zeer goede CP met diverse parkeermogelijkheden. Sanitair is prima en voldoende aanwezig. Receptie erg vriendelijk. Restaurants op het plein erg goed en de prijs is goed. Direct aan het strand staan, helaas 3 dagen harde wind, niets lukte. Alleen de strandbar was gezellig.
zeer prettige CP, fijne ontvangst en voldoende ruimte op de door heggen gescheiden percelen. Sanitair nog prima. Restaurant aanwezig en voor entertainment wordt gezorgd.
Ik ben hier voor de derde keer, altijd leuk, de terrassencamping. Aardig receptiepersoneel en heerlijk eten in het chocoladerestaurant. De omgeving nodigt uit tot wandelen.
Ik ben hier voor de 3e keer, alles werkte. Bijzonder lovenswaardig is de complete renovatie van het sanitair, die nodig was. Ga zo door, vooral kinderen hebben hun uitlaatklep, of het nu in het indianendorp is of binnenshuis. Elektriciteit is met € 5 relatief duur.
we houden van de camping. Boeking en ontvangst zeer ongecompliceerd. Het sanitair is prima en de kavels zijn groot genoeg. Broodjesservice en een goed restaurant Treibgut. Goede recreatiemogelijkheden en fietspad rond het meer ongeveer 28 km. Prijs kan goedkoper. We zullen terugkomen.
CP zeer goed gelegen, voor fietsers, wandelaars en waterliefhebbers. Ruime staanplaatsen met comfort. Zeer goede sanitaire voorzieningen, vriendelijk personeel aan de receptie en hetzelfde met een spaarmarkt, elke dag geopend. Zelfs camper wasgelegenheid aanwezig. Afval ook erg goed. Kom weer!
Zeer goede camping, om de ongecompliceerde in-/uitschrijving te benadrukken. De prijs is gerechtvaardigd, want alles is inclusief legen, elektriciteit, water, tv. Gezellig paasvermaak voor jong en oud. We komen graag terug.
leuke kleine CP met een zeer goede ligging voor natuurliefhebbers. Toiletten geweldig en de hut is erg sfeervol en smaakt heerlijk. Service erg vriendelijk, de CP prijzen een beetje duur, geen internetontvangst. Zou weer komen.
Natuurcamping, zeer vriendelijke ontvangst en behulpzaam. Broodjesservice, toiletten ouder maar schoon, klein restaurant lekker en tegen goede prijzen. we zullen terugkomen.
Goede ligging to Rerik, Kühlungsborn, ruime parkeerplaatsen met elektra. Sanitair zeer schoon en restaurant ok. Prijzen zijn redelijk.
Zeer mooie plek en vriendelijk welkom. Womo 11, - €, per persoon 6, - €. Schoon sanitair, elektriciteit en afvalverwijdering inbegrepen. Terugkomen. Malu55