@Mamymimi
Juli 2026
Zeer goed onderhouden camping, grote staanplaatsen en nog grotere als je een XXL boekt. Alles is erg schoon en de beheerders zijn erg gastvrij. €17,52 per nacht (zonder elektriciteit). Uitstekend!
Juni 2026
Ik ben normaal gesproken geen fan van camperplaatsen, maar deze is erg goed ingericht. Of je nu boven of onder staat, alle plekken hebben uitzicht op het meer. De plaatsen zijn niet gemarkeerd, dus je kunt er een grote camper met aanhanger parkeren. Een echte aanrader.
April 2026
WAT EEN SCHANDE!!!! De camping zelf is erg goed, zelfs voor grote campers en caravans, met onberispelijke toiletten en douches, MAAR de kartbaan verpest alles. De hele dag door onophoudelijk lawaai, en dan ook nog eens vliegtuigen die opstijgen voor parachutisten; tegen de avond is de spanning ondraaglijk... wat een schande
Er zijn eigenlijk twee staanplaatsen. De ene kost €3 zonder voorzieningen, de andere €7 met elektriciteit, maar beide zijn erg goed. Veel ruimte en een prachtig uitzicht, een echte aanrader.
Wat een teleurstelling... de foto's komen totaal niet overeen met de website. De toegang via het smalle weggetje is absoluut ongeschikt voor grote campers en caravans, en eenmaal op de camping is het erg moeilijk om te keren. Het enige positieve is het uitzicht op het landschap.
Ja, het is maar een parkeerplaats, maar het ligt op een geweldige locatie, op 100 meter van de zee en een prachtig strand. Zelfs grote campers met caravans kunnen er een plekje vinden. We fietsten naar Porto Conto.
Uitstekende plek, ruime parkeerplaats, overdag wat druk om te wandelen. 's Nachts erg rustig, goed verlichte parkeerplaats, een van de mooiste plekjes, schitterende zonsondergang. Geen voorzieningen, maar er zijn wel vuilnisbakken. Een echte aanrader.
goede ligging om het centrum te bereiken. Als het vol is, zitten we inderdaad krap. Geen elektrische aansluitingen voor iedereen. Ondanks alles blijft het gebied voor één nacht correct.
Wij verbleven er 3 nachten. Bij hevige regenval raakt de grond snel verzadigd met water. De receptiemedewerker is erg behulpzaam. Douches en toiletten zijn zeer oud. Gemakkelijke toegang tot het Aire park € 12,32. Mooie plekken om met de fiets te bezoeken
Prachtige plek in de natuur, casino naast de deur met goed restaurant. Vaak is er een probleem met de barrière, maar als je belt, doet de persoon open. Aanbevolen.