@Manc-Tourer
Semi retired nomad... 🚲
- 2016
- Fiat Ducato E560 Bessecarr
- 2007
Dit is een kleine parkeerplaats langs St. Columns Road en niet waar de pin van Google Maps wordt weergegeven. Het was vol met auto's en rond 19.00 uur druk met mensen die terugkeerden van sportactiviteiten op de nabijgelegen speelvelden en een gemeentelijke volkstuin die om 20.00 uur sloot en de meeste auto's om 9 uur vertrokken. Zeer rustige nacht en perfect voor een tussenstop.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2023
gesloten tijdens het feestweekend... 2e keer dat we komen opdagen en het is gesloten...
6 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

substandaard voor £30 per nacht..toilet/doucheblok in verval en moet worden bijgewerkt.
4 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

4 elektriciteitspunten werken niet ... betaald voor 2 nachten £ 7 per nacht en elektriciteit £ 3 per nacht ... penningen van de rieten herberg in de hoofdstraat, ongeveer 150 meter linksaf het park uitlopen. gelukkig hadden we vrijetijdsbatterijen op zonne-energie. Mooie locatie naast een rivier .. en was 's nachts rustig.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
stopte hier op een nacht in juli 2018 ... gratis parkeren ... sommige plaatsen waren niet beschikbaar vanwege opknappen.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
goed niveau ruimtes ... alleen parkeren ... lawaai van sneltreinen te snel door start rond 06.00 uur.