@Mandoman1951
Geweldig plekje, erg rustig, geen facs 8,5 mtr busje moet in de lengte parkeren. onze laatste stop voor de veerboot van Dieppe. (vanuit Malaga)
je hoeft geen £20 borg te betalen. gewoon opdagen en de pub bezoeken is alles wat ze vragen. het eten is echt goed. geweldige camperstop.
Geweldige tussenstop halverwege Noord en Zuid. we hebben het nu twee keer gebruikt en geen problemen. Wacht even, de drumband is net net begonnen als de vorige keer dat we hier waren.
Absoluut perfect. Precies wat deze stad al jaren nodig heeft, het ligt ook midden in het centrum.
Geweldige plek goede faciliteiten Inc elektrisch voor 15 € Fietspad direct buiten de stad. Pablo de baas is erg behulpzaam en spreekt perfect Engels.
Ter plaatse. De ingang is een beetje verwarrend, rijd gewoon naar de slagboom en omhoog gaat het weer hetzelfde voor nog twee. Betaal bij vertrek, raak het scherm aan om de betaling te starten.
Fatsoenlijke Aire voor € 10 euro per nacht. Laat je niet betrappen zoals wij, het duurde 5 minuten gedurende 24 uur en kostte ons € 20 die en die beroven!!!@
tijdelijk gesloten tot 26/10/23 het lijkt erop dat ze het hele ding aan het upgraden zijn. Ze vragen mensen om het niet te gebruiken. We gingen over de brug naar Ayamonte.
Heel goed alles hier in een klein dorpje in Nice. Sterk aanbevelen.
Mooi plekje 's avonds verwend door tientallen auto's ondanks de beleefde mededelingen dat deze plek alleen voor campers is. zeer hellend en moeilijk waterpas te stellen. ook zeer vervelende blaffende hond. we hadden een lekkere maaltijd in het restaurant en gingen daarna verder naar de klif bij A Coruna.
Sitecode: 19274
erg druk en veel lawaai van de weg van vracht die de hele nacht de haven in en uit gaat, hey, het is gratis en alle facs zijn aanwezig. Oké voor één nacht.
Sitecode: 20118
geweldige locatie veel ruimte, veel bars/restaurants open. Alle facs zijn aanwezig, ik ken de vorige opmerking over drinkwater niet, dus we laten het met rust
Geweldige overnachter zonder facs Olifanten de hele dag en koebellen de hele nacht. Leuk restaurant op het plein Fil.
Basic camperplaats voldoende ruimte toegang krijgen was een beetje lastig. Grijs, zwart en zoet water zijn allemaal beschikbaar vóór ingang. Een slechte recensie niet waard. Fil.
Geweldige plek zoals gezegd, de prijs is nu £ 10, inclusief hook-up, douches, zwart en grijs water. Neem contact op met Paul Laughlin op 07785 344095.