@Manfred---Renate
Lid van Campercontact sinds 2020
Altijd een fijne plek om te relaxen !!
Altijd leuk in Zell !! 😁
Zeer geschikt voor overnachtingen. Er waren daar veel auto's; maar na een wachttijd kregen we een stoel. Mendig zullen we onthouden !!
Als we naar de Moezel worden getrokken ... dan naar Trittenheim !!! Hier voelen we ons prettig in de wei, we hebben geen stroom nodig. Dit keer trok alleen de aarzelende vuilnisophaaldienst de aandacht; Op piekmomenten moeten tijdig herstelmaatregelen worden genomen.
Zeer verzorgde staanplaats met alles wat een camper nodig heeft. Super leuk contact. Zijn hier de tweede keer en komen graag terug !!
Op 18 mei we mochten eindelijk gaan (Corona 😖) - en reden 20 km (!) zonder pauze naar Scharbeutz !! Uiteraard zaten alle WoMo-eigenaren op de banden 😆. De week was prachtig. De parkeerplaats ligt heerlijk dicht bij het strand en niet ver van het stadscentrum. Op een gegeven moment komt ook het sanitairgebouw open.
Hallo beste Kamp Pisak-team, bedankt voor de leuke tijd. We voelden ons weer comfortabel! Tot volgend jaar in juni en september !!!
Een zeer mooie, rustige plek - we zijn hier weer en kijken uit naar het heerlijke brood morgen!
Staanplaatsen voor twee WoMos, twee supermarkten heel dichtbij. Leuk dat deze mogelijkheid om te blijven.
Mooie nieuwe parkeerplaats met het oog op de Lenne; overdag een beetje luidruchtig verkeer. Storend is alleen het verkeer naar de parkeerplaatsen van de auto; Een extra toegang daar zou veel rustiger zijn geweest.
Mooie rustige parkeerplaats. Het kasteeleiland is het bekijken waard.
Een prachtig uitzicht, plus rust. Al het andere is aan boord.
Rustig en met een mooi uitzicht! We stonden echter niet direct op het veld, want het is erg schuin, maar op de parkeerplaats van de auto. Kom terug.
Goede parkeerplaats, verkeer hoorbaar. Het was gewoon rommelmarkt - leuk voor mij 😁!
Niets daar - behalve rust en een prachtig uitzicht !! Het is genoeg voor ons.
Een zeer rustige plek om te verblijven, die we opnieuw en opnieuw gebruiken.
Heerlijk rustige parkeerplaats! En u kunt meteen de volgende WoMo 😆 bestellen!
Zeer goede plek om te verblijven.
Luid, vuile plaats. We reden verder.
Rustige plek, alles was aanwezig, tv-ontvangst niet overal mogelijk. Om geweldig te blijven.
Mooie nieuwe parkeerplaats met alles erop en eraan en met uitzicht op het platteland. Als de auto een eigen oprit had geparkeerd, zou het veel rustiger zijn. Anders valt er niets te klagen. Dank aan de operators!
Elektriciteit en V / E beschikbaar, supermarkten in de buurt. Een rustige plaats; We vonden het erg leuk.
We vonden het erg leuk; Alles daar, wat je nodig hebt. De spa is goedkoop.
Ondanks de spoorlijn een rustige parkeerplaats. Supermarkten in de buurt.
Geschikt voor overnachting. Geen treinverkeer 's nachts, nauwelijks hoorbaar gedurende de dag. Baker recht op het plein, twee supermarkten heel dichtbij. Elektriciteit 1 € voor 8 uur.
Al enige keren hebben wij hier al mooie weken doorgebracht. Alles (dichtbij) wat je nodig hebt. EN DE ZEE !!! Gewoon geweldig !!
De vergoeding is betaalbaar aan de kassa in het kasteel. Een beetje lawaaierig gedurende de dag.
Rustige plaats, gratis (inclusief elektriciteit en V / E). We vonden het erg leuk.
Als je niets anders nodig hebt dan rust (en winkelen in de buurt), ben je hier goed. We hebben er erg van genoten. Bedankt, Müncheberg!!
Zeer mooie plek met alles wat je nodig hebt. Munten voor elektriciteit, water en douche (1 munt = 50 cent / 5 minuten) zijn verkrijgbaar bij de automaat in het gebouw van de havenmeester. Naar het centrum ongeveer 700 meter, supermarkt om de hoek.
Alles is er, wat je nodig hebt! Mooi en rustig.
Goede parkeergelegenheid, een beetje ver om te beschikking. 10 €, maar de limiet !!
Zeer mooie rustige camperplaats, maar bij regen slecht begaanbaar. Chips voor lozen alleen tijdens de openingstijden van bloemist!!
Nieuw gecreëerde, prachtige plek; rustig 's nachts. Kost nu €5. Stageld wordt opgehaald. Binnenkort komt er een betaalautomaat.
Rustig 's nachts, therme is goed.
Ga voor een nacht. Treinen zijn goed om te horen.
Goede plek voor de nacht. Met de nabijgelegen ferry is men snel in Pirna. Supermarkt op loopafstand.
Rustige idyllische locatie. Bij verstrek bijdrage in de box deponeren.
Prima voor een overnachting.
Zeer mooie en vooral 's nachts rustige plek.
Meer een park dan een parkeerplaats. Zeer veel beweging; we vertrokken weer.
Zeer mooie camperplaats !! Treinen zijn vrijwel onhoorbaar. Aldi 3 minuten lopen. Stad is lopend te bereiken, terug heuvelaf, dus makkelijker !! We komen terug !!!
Zeer fraai vormgegeven camperplaats. Alles wat je nodig hebt is er. Rustig 's nachts.
Prachtige, rustige plek, bakker, ijssalon en een supermarkt "om de hoek".
Sitecode: 19308
Erg mooi en rustig, totale ontspanning. Vriendelijk personeel, goed restaurant. We waren hier mei 2015.
Geheel nieuwe, terrasvormig aangelegde camperplaats en camping. Super faciliteiten en zeer vriendelijk personeel. Plaats (op het onderste niveau) vanaf €8, sanitair pp 2 €. Wasmachine en droger tegen betaling. Alles perfect! We komen graag terug!
Gratis parkeren. Weg hoorbaar. Rustig 's nachts. Camperservice tegen betaling.
We zijn hier weer geweest en hebben van de rust, het uitzicht op de Alpen en de heerlijke kaas genoten! We komen hier zeker terug!
Super plaats! Alles wat je hartje begeert is er, inclusief een Biergarten! Zelfs broodjes service wordt aangeboden door de onvermoeibare Kalle. Alles echt geweldig !!! En hemelse rust! We komen terug!
Locatie (parkeerplaats) vlak naast een weg, 's Nachts rustig. Goede inkoopmogelijkheden.
Rustige camperplaats voor 4€. We hadden hier een goed gevoel en komen graag terug.
Mooie, rustige camperplaats (zwembad was nog gesloten). We komen graag terug,
Doordeweeks een beetje onrustig. 's Nachts rustig. Supermarkt op loopafstand. Prachtige plek.
Zeer rustige en schone plaats. Goede omgeving voor wandelen en fietsen. Pure ontspanning!! Zonder elektriciteit en verlichting. Camperservice (ongeveer 100 meter) is opgenomen in de vergoeding van 5€.
We hebben hier prettig gestaan. We komen zeker terug. Rustige plek. Leuke plek. Men doet gelijk iets aan de conditie als de koelkast gevuld moet worden. Eerst bergafwaarts en dan terug met de boodschappen bergop!
Prachtige plek met uitzicht op het platteland. Overdag geparkeerde auto's. 's Nachts rustig. Stad is gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Supermarkt in de buurt. Alles wat je nodig hebt is er!
Prachtige plek. Een beetje onrustig. Zeer mooie stad op loopafstand. Supermarkt in de buurt.
Mooie camperplaatsen. Overdag weinig parkerende auto's. We komen graag terug!
Mooie camperplaats. Vlak bij de weg. Gedurende de dag een beetje lawaaierig. Mooi kasteel!
Rustige plaats. Wanneer je niet op de aangegeven plaatsen gaat staan, wordt het kenteken opgenomen door een omwonende! Dus niet parkeren bij het hek!
Goed voor bezichtigen van de stad. We zijn hier niet blijven overnachten.
Een camperplaats met vakken (tegenover een open ruimte), direct naast een parking met de uitrit over de camperplaats. De open ruimte zou moeten worden beplant - maar het zou zinvoller zijn om daar de camperplaatsen te maken direct aan de rivier. Te voet, ongeveer 15 minuten naar de oude stad.
Slechts een 2 - momenteel (mei 2015). Het is hier is een bouwplaats. Anders zou het heel leuk zijn. Lawaai van de nabijgelegen weg hoorbaar. 's Nachts rustig.
Zo'n mooie camperplaats is zeldzaam! Heerlijk rustig, zeer goed onderhouden en een aardige beheerder! Het brood van de bakker is top. Het eten in de herberg is zeer goed. In de kleine dorpswinkel kan je bijna alles kopen. Een schoon dorp met vriendelijke mensen. We komen hier zeker terug !!