@ManfredE

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prachtige plek in een klein stadje!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

€ 10/24 uur. Als iemand een camper heeft voor tienduizend euro en klaagt over de prijs, dan is dat onbegrijpelijk. Er is een apart toilet en een wasmachine beschikbaar, en zelfs overdag een toilet. Op slechts een paar minuten lopen van een van de meest gewilde steden in de Elzas.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

We verbleven er voor 2 nachten. Men heeft het gevoel dat de operators de gasten besmetten met hun vriendelijke en altijd behulpzame manier van doen. "Zo'n vriendelijke toon" is zeldzaam geworden.

perfect geregeld door de gemeente. V/E voorbeeldig. Korte afstanden naar de stad met gastronomie. Het uitzicht over de stad is geweldig!

Echt geweldig als een veld, zelfs ik groen tussen de afzonderlijke percelen. V/E uitstekend opgelost. De plaats is goed verbonden met het openbaar vervoer en is gelegen in een hoofdstad van de staat. € 18 vergoeding is absoluut ok (water en elektriciteit naar verbruik)!

we voelden ons hier zeer comfortabel!

behalve grijs water werkte hier niets!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

een parkeerplaats voor enkele WoMo's (ramen staan vol met verkeersboetes). Anders niet leuk maar handig voor sightseeing. V/E beschikbaar. Het is jammer, want het is bezaaid.