@Mannou
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Juni 2026
Net aangekomen , en zagen een parking met auto's, maar 20m verder is er plaats voor campers, in het dorpje iets gaan drinken( na wat zoeken) en straks iets gaan eten . goed voor een tussen stop .
om de oude stad te bezoeken is het een camper plaats ideaal en goedkoop enkel geen elektriciteit voorzien .
Deze plek is een voorbeeld voor vele anderen . Zeker om terug te komen als tussen stop . Bedankt aan de gemeente .
vergane glorie
loosplaats is er , maar niet goed aangegeven . rechts achteraan is een camperplaats waar je wat afgesloten met campers kan staan. 200m verder een zeer goede pizzeria . op de loosplaats kan je water nemen . hebben hier al meermaals gestaan als tussenstop. diesel is wel duur , maar dat nemen we er bij😜
vandaag als tussenstop , geen voorzieningen , wc lozen kan in de riool , maar dat is alles
tussenstop hier gedaan omdat mareuil sur ay afgesloten was wegens feesten . we hadden nog net 1 plaatsje dat bij was . rustig en goed als tussen stop.
aangenaam ontvangst, water is warm, ook afwassen is warm water , alles netjes onderhouden. hier komen we zeker nog terug . lekker gaan eten bij MiMi.
water is niet warm, ook afwaswater was amper 25 graden. betaalde 10€ voor douche kaart die volgens de dame bij inschrijven terug betaald wordt als je de kaart terug brengt , maar bij inlevering niets terug gekregen. te dure camping voor wat je krijgt