@Manu-7117
- 2018
- Eura Mobil Integra Line 720 EB
- 2018
- Integraal
De staanplaats is tot nu toe prima, maar er is geen water, dat hoort bij de prijs te zijn inbegrepen, en de WiFi, die ook bij de prijs hoort te zijn, kost apart 3 euro per dag.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Prachtig uitzicht in een prachtige omgeving. Wij komen hier graag, nog voordat de parkeerplaats klaar is. De prijs is ook oké, 10 euro
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2020
Als je iets verder doorrijdt naar de Wiesenstraße, kun je hier direct aan het stuwmeer staan. Geweldig voor één nacht.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden

Als je iets verder over de Wisenweg rijdt, kun je direct bij het stuwmeer gaan staan. Geen V + E voor dat lekker rustig voor één nacht.
6 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Parkeerplaats op het bedrijventerrein, zeer krappe rijzones, daar de ruimte door de exploitant zo wordt gebruikt dat er zoveel mogelijk stacaravans kunnen worden ondergebracht. Veel te duur voor de service van 15,00 euro plus water en elektriciteit. We stonden naast een graafmachine met uitzicht op een hal. Operators zijn niet erg vriendelijk, helaas momenteel de enige parkeerplaats in Leipzig met een stroomaansluiting. Conclusie, op de volgende reis naar Leipzig, V + E, tanken met elektriciteit en naar een andere plaats verhuizen. Het is jammer, je had er meer van kunnen maken.
Zeer mooie plek in het park en dicht bij de rivier. Hier wandel je door het park, fiets je naar het stadscentrum of loop je het stadscentrum in. Geweldige plek om Leipzig te leren kennen. Aangezien er geen V + E is, helaas maar voor een paar dagen of je kunt met V + E naar de volgende parkeerplaats rijden en daarna weer terug komen