@ManuPascale

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooie onderhouden plek maar daar mee is alles gezegd. veel lawaai van de straat en in het dorpje valt niets te beleven, heel armtierig. ik zou dit niet aanraden ook al is het voor 1 nacht.

we hebben hier 2 nachten gestaan. beste plekjes aan de zijkant dan heb je een mooi uitzicht. rustig gelegen, elektriciteit aanwezig. 4 km naar het meer. mooi wandelpad en heel gemakkelijk met de fiets bereikbaar. we vonden het hier een heel fijne plek voor campers

waarschijnlijk te duur maar op zich een hele leuke plek om te staan. een leuke bar en ruimte om te zitten. Sauna klein maar heel netjes. perfect om van hieruit Bergen te bezoeken. mits betaling brengen ze je naar het dichtstbijzijnde station voor naar Bergen te gaan. zeker een aanrader.

Triestige camper plek geen aanrader er zijn veel leukere plekken dan deze.

heel leuke plek om te staan. zeker als je direct aan het water staat. rustig en vlak aan het centrum. wij hebben het sanitair niet gebruikt dus daar kunnen we niet over oordelen. zeker een aanrader

leuke plek om te overnachten. Heel rustig vlak aan de zee. Er stonden meer campers dan de voorziene plekken maar geen controle gehad.

prima plek om van daaruit Kopenhagen te bezoeken. Heel goed onderhouden terrein, de eigenaar helpt zelf mee om te lozen en kijkt erop toe dat alles netjes is. Je kunt van daaruit perfect de stad met de fiets verkennen. Brede en goed aangelegde fietspaden ook in de stad zelf. Plek is op beton dus bij nat weer geen modder.

zeer mooie rustige plaats