@MarJean

2019

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij waren hier 1 nacht en vinden het een prima camping met een mooie ligging. Hele ruime plaatsen en helemaal omgeven door een bos. De receptie was niet bezet maar we hadden gereserveerd en er lag een envelop met informatie klaar. We konden zelf een plek uitzoeken. We waren op doorreis dus ik weet niet wat er in de buurt allemaal te doen is. Netjes sanitairgebouw verscholen in het bos. We hebben £38 betaald.

Prima verblijf! Rustig, aardig personeel, grote plekken en een heerlijk zwembad. Elke plek heeft 2 ligbedjes. Vanaf de camping hebben wij per fiets de plaatsen Garda, Bardolino en Lasize bezocht. Goed te doen maar wel even goed naar de route kijken. Soms is de fietsroute niet altijd de handigste als je geen mountainbike hebt. Steile stukken prima te doen met elektrische fiets.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zoals voorgangers al aangaven een meer dan prima CP om de stad te bezoeken, wij zijn met de fiets geweest. Carrefour is dichtbij maar parkeerplaats is niet toegankelijk voor campers vanwege een lage toegangspoort 2,10 meter.