@MarPeet
Op zich een prima plekje. Het heet hier Ferme Olivier. Goed te vinden met park4night. Maar je moet wel tegen het lawaai van de langsrijdende auto’s en vrachtwagens kunnen. Wij zijn de volgende dag weer weer gegaan.
Bijzondere plek. Aardige beheerder, komt gelijk met thee aanzetten. Met moeite kunnen er misschien 5 campers staan. Het sanitair is niks. Er komt alleen koud water uit de douche. Het is echt een nomaden plekje. Kosten €5 per camper. Cassette toilet kan je legen , water is er ook.
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

De plek is mooi. Het laatste stukje er naar toe is smal en hobbelig. Maar rustig aan gaat het prima. Daar aangekomen zijn er gelijk vrouwen en kinderen die van alles willen. En als we klaar zijn met uitdelen worden ze opdringerig. We waren met 5 campers, 10 man, maar het voelde niet goed om te blijven. Er ging een soort dreiging van uit. Dus weer vertrokken.
Prima plek. Mooi aan het meer. Maar van dat vriendelijke onthaal van de eigenaren is de helft waar. Waarschijnlijk einde seizoen en geen zin meer. En het blijft bijzonder dat ik weer voor de hond moest betalen. Hij moet buiten het hek zijn boodschappen doen en indien binnen moet je het-natuurlijk- zelf opruimen. Waar betaal ik dan voor🤷♀️ Verder wel ok.
Prima plek! Mooie schaduw plaatsen. Heerlijk rustig! De komoot fietstocht uit de vorige review is mooi, maar klopt niet helemaal. Je komt op plekken waar je niet verder kan.
een prachtige, goed onderhouden plek. Een dorpje waar de bevolking trots op is. Zeker de moeite waard om even naar boven te lopen. Een aanrader dus!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Op de eerder genoemde service plaats kun je trouwens ook prima staan. Groot terrein met gratis water. Wij stonden er met zo'n 10 campers maar er hadden gemakkelijk nog wel 10 bij gekunt.
prima camping. direct aan de Loire. veel fietsers in tentjes voor 1 nacht. sanitair net nieuw. plaatsen ruim. schaduw en zon plekken. prijs zonder elektra €23 met €28. 4 sterren omdat het aan de prijs is. geen zwembad, jachthaven, speeltuin, supermarkt etc. wel een plekje om te spelen