• Camperlocaties

• tiktok

@Maramoeri

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

40 euro (net te duur voor Tsjechië gezien de faciliteiten) met drie personen en camperbusje, elektra viel een aantal keren tijdelijk uit, wifi niet stabiel, sanitair net voldoende, gebouw met doucheruimte verwarmt maar toilet niet, 10 minuten lopen en dan ben je met het openbaar vervoer vrij vlot in het centrum.

Sitecode: 52080

prijs was 29 euro met 3 personen en elektra, douche moet met 50 cent muntjes en dat werkte bij de een redelijk en de ander slecht, geen wifi, meneer had de elektriciteit kabel zonder waarschuwing er uitgehaald om daar sneeuw te schuiven en niet meer terug er in gedaan, moeilijke communicatie met de eigenaar, vervallen camping met matig sanitair.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

wij vonden 40 euro te veel voor een Poolse mini camping voor 3 personen met een camperbusje en elektra, 1 ster voor de vriendelijke eigenaar en 1 voor de locatie, er was geen warm water/douche, het toilet hebben we niet geprobeerd en was ijskoud, ook geen wifi.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

rustige locatie op loopafstand van centrum, 10 euro met elektriciteit, water niet beschikbaar vanwege de vorst.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

25 euro 2 personen met camperbusje inclusief elektra, 4,5 km naar het centrum alleen geen douche en wifi de rest is aanwezig.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

geen onvoldoende omdat wij zelf beter hadden kunnen weten, aardige eigenaar, een beetje ongemakkelijk om bij iemand in de tuin te staan, 31 euro zonder voorzieningen voor twee personen en een camperbusje, elektra wel mogelijk tegen betaling, 13 km van Brussel centrum.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

gezellige kleine camping, leuke sfeer, alles er op en er aan en dat voor €23,30 voor 2 personen en een camperbusje, top!

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

de plaats is op zich prima, alleen ik voel me beet genomen door de sanitair zuil, ik heb er 4 euro in gedaan en kreeg maar 1 uur stroom, dit was een prima plaats geweest zonder de sanitair zuil.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

er stonden wel 40 campers maar toch nog elektra beschikbaar voor 75 euro cent per kwh, voor de rest gratis dat is netjes.

Inderdaad gesloten

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

camping met een zwemstandje, sanitair schoon en goed maar net niet genoeg als de camping vol staat, wifi is matig, wij hadden een plaats die leek of dat hij bij het pad hoorden en voor vele op de route naar het sanitair lag waardoor tientallen keren mensen zowat onder de luifel door liepen maar daar heb je op de meeste plaatsen geen last van, 50 euro met drie personen en een camperbusje

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

er zijn meer dan 10 elektra punten, wij stonden in een gewoon parkeervak maar met een kabel van 15 meter toch met elektra, plekken zijn vrij snel bezet, mochten er geen plaatsen zijn met elektra en je past in een normaal parkeervak dan volstaat een ticket van 5 euro denk ik ook, met elektra 10 euro voor 24 uur en dat in de buurt van het centrum.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Aan een mooi riviertje en op loopafstand van populaire waterval, voorzieningen zijn minder maar voor 17 euro met 3 personen bij de waterval toch net voldoende

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een basic camping met schoon sanitair, wifi in de avond minder, wij hadden een mooie plaats maar er zijn ook plekken waar we niet zouden willen staan, €58 voor 3 personen en een camperbusje, wij hebben lang moeten zoeken voor een camping (veel campings zijn nog veel duurder) vaak boven de €100 ik beveel mensen aan om KRK en misschien wel de gehele kustlijn een paar jaar te negeren.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Top! schone service lokatie, rustig geslapen en voor 50 cent per KWH nog stroom ook.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

goede wifi, grote plekken, gratis fruit en welkomstdrankjes naar eigen keuze, fles wijn gekregen, het sanitair kon wat beter maar voor 15 euro met drie personen en alles wat je krijgt durf ik daar geen ster voor in mindering te brengen, top prijs kwaliteit daar.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Het was niet zo als op de foto’s te zien is, iedereen werd op elkaar gestapeld, sanitair matig en onvoldoende toereikend, geen wifi, 30 euro voor drie personen en een camperbusje is te duur voor zo’n plekje in 🇧🇦

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

geen schaduw, geen wifi, deur van sanitair kan niet op slot en het uitzicht is niet mooi dan is 35 euro te veel voor 3 personen en een camperbusje

Sitecode: 19493

voor de derde keer een tussenstop hier gemaak, groote mooie plekken zeker op het grasveld, sanitair word goed bijgehouden. een meer met ligbedden op de camping,in de avond even moeten wachten voor een plek om te douchen. wifi in de avond vervelend onstabiel, de omgeving spreekt ons verder niet aan, wij betaalden 31 euro voor drie personen en een camperbusje.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

mooie camping, goede wifi, schoon nieuw sanitair de toiletten zonder bril en in het zelfde hok dan de douche, goed restaurant naast de camping, de omgeving rond de camping vonden wij niet mooi, 31 euro voor 3 personen en een camperbusje.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

camping dichtbij het centrum, goede wifi, zwembad is aanwezig, de plekken mooi maar veelal te klein, sanitair is te donker en wat verouderd, maar niet vies, 34 euro voor 3 personen en een camperbusje, 3,5 ⭐️ was ook genoeg.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

ik ben net op de camping geweest, er lag zo veel rotzooi op het terrein dat we zijn omgedraaid

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

vriendelijk ontvangen door een Engelsman, als je tegen kou kan kun je afkoelen in het mooie riviertje,wasmachine gratis te gebruiken sanitair oud maar net voldoende voldoende, wifi alleen bij de bar totaal voldoende omdat het maar 19 euro was voor 3 personen en een camperbusje daarom eigenlijk ruim 3 ⭐️

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

de locatie is mooi voor de eerste 5 of 6 campers, wifi alleen bij het restaurant in de buurt, doucheruimte oud en kapot, hygiëne een 6, totaal bij elkaar opgeteld onvoldoende voor 37 euro 3 personen en een camperbusje.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

de faciliteiten zijn top in orde, goed warm water,schoon sanitair, redelijke wifi,en elektra. locatie is inderdaad moeilijk te vinden en als je het, er is nog geen schaduw op het terrein, de eigenaar vroeg €40 voor een kort nachtje, na dat wij te kennen gaven dat dat wat veel is voor bosnische begrippen deed meneer €10 van de prijs af anders zeker ook een ster minder. ook trek ik de eerste review in twijfel gezien de tekst en username.

Sitecode: 19308

eigenlijk 3,5 sterren, mooi gelegen aan de rivier, nog net met anwb korting gestaan voor 38 euro 3 personen (laatste dag voor deze prijs) en een camperbusje, het was wel wat ongeorganiseerd, maar het sanitair werd wel goed onderhouden. het restaurant was net aan voldoende.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

€ 16,22 klopt elektriciteit en sanitair aanwezig, iedereen kan onder zijn luifel plaats nemen.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

goede lokatie om stad te bezoeken, 15 euro en 75 cent per kwh, je kun ‘s avonds nog langs je camper een drankje doen.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

mooi uitzicht op bergen en water, het sanitair was voldoende in orde, douche iets wat koud. 26 euro en centen voor drie personen met camperbus en elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

camping terrein is niet super egaal en onderhouden, sanitair was zeer netjes, om eventuele wifi hebben we niet gevraagd, voor de camping stopt de bus(5€ voor een retourtje, wij betaalden voor 3 personen en een camperbus €24,50

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

kleine plekken zonder de beloofde voorzieningen, twee sterren omdat we ook niet hoefde te betalen.

op zich een prima plaats maar 20 euro is best veel voor deze locatie

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

goede nette plaats en dat gratis, zorg dat je muntjes van 50 cent hebt als je elektriciteit wil

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

de plaats is echt netjes, er zijn maar vier plaatsen, we moesten meerdere keren op en neer naar het zwembad voor betaling en voor toegangscode, geen sanitair en geen wifi, als je er eenmaal staat is het voor€15 wel een relaxed plaats.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

circa 3 km van het centrum, wifi is matig, sanitair oud maar niet vies, het terrein is niet goed bijgehouden maar voor 20 inclusief alles oké.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

mooie ruime plek, nabij openbaar vervoer of circa 3,5 km fietsen/lopen, wifi alleen in de buurt van de receptie, geen sanitair, €16,20

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

locatie goed gelegen dichtbij het centrum, mooi terrein, €13,20 inclusief elektra, sanitair was echter minder, de douche was verstopt door dat iemand daar zijn behoefte gedaan had (zeer asociaal) hier kan de gemeente uiteraard niets aan doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie plaats aan het water. Sanitair altijd schoon. vriendelijke beheerders!

Sitecode: 91994

Bijna alles was perfect aan deze plaats, goede wifi, afwas met warm water, iets wat weinig sanitair geopend voor de hoeveelheid gasten, 2 personen inc elektra 18,50

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wij kwamen mede hier omdat we elektriciteit wilde, deze is hier niet meer te krijgen evenals het drinkwater. het was 5 sterren voor een CP zonder voorzieningen, het is netjes schoon en rustig.wel is er een toilet aanwezig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Tot mijn grote spijt heb ik onlangs 5 sterren aan de CP even verderop gegeven. top plek voor weinig geld.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Die ene ster is voor het mooie fietspad naar Bratislava. Wij hadden geen luxe verwacht maar het was echt niks. op het veld stond een groep met 20 caravans waardoor je ver van de elektra staat, overal troep en zelfs een grote drol midden op het terrein, toiletten te vies om te gebruiken. 24 euro voor drie personen en een camperbusje 5,70 is normaal niet duur maar voor dit wel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie locatie achteraf in de natuur aan riviertje, wij kregen het laatste plaatsje dat nog vrij was, deze was zeer klein en niet recht, ook stonk deze naar urine (hier kan de camping niks aan doen) wel warm water voor afwas, douche klein maar te doen, in tegenstelling tot vorige recensies waren alle toiletten echt te smerig, geen wifi. al met al vonden wij met drie personen en een camperbusje 36 te veel om eigen toilet te moeten gebruiken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ruim 4 sterren, vriendelijke beheerster, goede wifi, schoon sanitair. mooi aan de rivier. douche was koud daarom 1 ster minder. 20 euro voor 2 volwassenen en een kind van 15.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een ster voor de eigenaar en een ster voor zwembadje met ruim voldoende ligbedden. Sanitair was niet schoon en geen toiletpapier, wifi was zeer slecht,chemisch toilet legen in de hoek zonder water onder andermans voortent. dit alles voor 43 euro met elektra 2 volwassenen en een kind van 15.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Gunstig gelegen doorreis stop 7 euro voor een warme douche met 3 personen en elektra zie je niet vaak meer, let wel op dat het druk is in de ochtend en er maar een douche en toilet is

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Camping ziet er van buiten leuk uit, wifi was matig en sanitair was slecht. ik vind voor 2 volwassenen en kind van 15 inclusief elektra 28,50 te duur voor wat je krijgt

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Gezellige camping, beneden kun je zwemmen en een hapje eten, het enige wat iets minder was is het sanitair maar voor 15 euro altijd wc papier, een gratis fles wijn 3 welkomst drankjes naar keuze met stukjes watermeloen, goede wifi en elektra met 3 personen kun je niet mopperen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie plek naast frisse beek in de buurt bij de stad, mooi schoon sanitair, goede wifi, met elektra en 2 personen 23 euro, kind van geen extra kosten.

Sitecode: 19493

Eerste foto’s zijn verouderd, Gezellige camping met zwemsteiger en (gratis) lig bedden aan meer. schaduwrijke plaatsen met wifi, sanitair door drukte niet super maar voldoende, het veld bij het water is wel duidelijk mooier dan het veld achterin. met elektra 2 volwassenen en kind van 15 was 25 euro

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Locatie op de eerste rij mooi. sanitair oud maar redelijk schoon, wifi af en toe. met elektra en 3 personen 30 euro

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie locatie voor diegenen die aan de waterkant kunnen staan. verder een troosteloze bedoeling. inclusief elektra en drie personen 40 euro.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Alles is aanwezig, goede wifi, zeel stroom/water punten gezamenlijk keuken en zwembadje met ruim voldoende ligstoelen. Het oogt wat ongezellig omdat het nieuw is, een ster minder vanwege de prijs, 48 euro voor 2 volwassenen en een kind van 15.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Locatie goed voor bezoek aan kloosters. Sanitair redelijk,wifi slecht, zwembad niet echt fris, veel stank van vuilbakken. prijs was voor twee volwassenen en een kind 36 euro, prijs is inclusief elektra.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Strand op 300 meter, sanitair was goed, wifi matig, heel veel muggen, 40 euro twee volwassenen en een kind van 15 prijs inclusief elektra

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie natuur/beek, elektra,wifi oké, douche kan niet op slot en wc niet schoon, 30 euro voor 2 volwassenen en kind van 15 net te veel voor primitieve plaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Redelijk hoog qua prijs maar alles klopt op deze camping, wifi, elektra, goed/schoon sanitair, gezamenlijke ruimte voor koken/tv kijken en een goede zwembaden. 43 euro voor twee volwassenen en een kind van 15.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Douche/toilet uiterst primitief maar niet vies. Metro op 200 meter 13 euro voor twee volwassenen en een kind van 15 jaar inclusief elektra is zeer schappelijk. Ivan zelf ook 5 sterren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Niks mis mee voor een gratis plaats. Schoon parkeerterrein. Aantal restaurants op 200 meter. eventueel openbaar toilet beschikbaar (geen gebruik van gemaakt). Relatief rustig voor een plaats binnen de bebouwde kom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wij hadden hadden van te voren telefonisch contact gehad met de camping en verteld dat we graag met een camperbus wilde komen, geen probleem! Eenmaal daar vond de medewerker de bus veel te groot voor de plaats (m 5,70). We mochten wel nog proberen op een plekje te staan op het rommelveld van de vasten gasten, schatting 5 bij 5 meter. Hierop zijn wij op zoek gegaan naar een ander alternatief. De prijs was €36 voor bus incl 3 personen en stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We zijn doorgereden. Van te voren eerst telefonisch contact gehad met de camping, verteld dat we met een. camperbus binnen ongeveer een uur wilde komen, was geen probleem! Eenmaal daar aangekomen bleek dat ons camperbusje te groot was( L 5,70m H 2,65. We moesten 3 A 4 uur wachten totdat er plaats zou zijn. de prijs bleef hetzelfde, 40 euro voor 3 personen, camperbusje inc elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Klein zwembad aanwezig. Sanitair brandschoon. Leuk dorp op 2,5 km. Geen schaduw. Goede WiFi. €15 euro voor 3 personen,camperbusje met stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We zijn doorgereden. We moesten eerst mensen zoeken die met een personenauto de plaats hadden geblokkeerd. Alles oogden kapot en of rommelig. Er waren alleen vasten mensen aanwezig en geen toeristen. Geen dorp in de buurt. 17 euro voor 3 personen, camperbusje met stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Sanitair matig. Zwembad met zout water. WiFi goed op eerste veld. Weinig te doen in de buurt. €31,50 voor 3 personen + 5A stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zwembad aanwezig. Alleen bij de receptie matige WiFi. Sanitair gemiddeld. Het grote probleem van de deze camping is dat je er zo op en af kunt rijden dit werkt in de hand dat er veel schimmige mensen op de camping komen. We stonden langs een grote familie die alle rotzooi in de bosjes gooiden, schreeuwden naar elkaar en elkaar zelfs sloegen. €34,15 voor 3 personen, camperbusje met elektriciteit

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Goede WiFi. Zwembad aanwezig. Sanitair brand schoon. S’morgens gratis brood. Gezamenlijke ruimte met optie om drinken te kopen aanwezig. Luis de eigenaar van de camping is heel aardig en heel gastvrij. Bel vanaf de grote weg en hij komt je begeleiden. Dit alles voor slechts 14 euro voor 3 personen, camperbusje met stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Eigenlijk 3,5 ster maar dat ging niet🤣. Goede WiFi. Strand op 150 meter. Sanitair verouderd maar goed schoon. Helaas in de avond alleen koud kunnen douche. Ook haakjes voor kleding op te hangen ontbraken. 25 euro voor 3 personen, camperbusje met stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Goed sanitair. Wifi alleen bij de receptie. Weinig schaduw. Zwembad aanwezig, zwembad appart betalen. €30,50 voor 3 personen, camperbusje met stroom, exclusief zwemmen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Goed openbaar wifi netwerk waar je gebruik van kan maken. Sanitair alles vies en kapot. Herrie en racende auto’s tot na middernacht, zelf zo heftig dat de politie ter plaatsen moest komen. Er was wel een zwembad maar die zat te vol met jongeren. Tenslotte ruim een half uur moeten wachten om uit te checken. €19, 50 voor 3 personen, camperbusje en elektriciteit. Slechtste camping van onze reis tot nu toe.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

2 sterren als je niet tegen herrie kunt. Treinstation in de buurt maar je kunt alleen met munt geld kaartjes kopen. Te voet ruim een half uur naar het centrum. Verder geen voorzieningen. 6 euro per voertuig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Terras camping. Camping beheerder van te voren opgebeld, we zouden ruime keuzen uit schaduwrijke plekken hebben als we voor 14:00 zouden arriveren. Bij aankomst kregen we een plek toegewezen omdat we maar een nacht bleven. Zwembad aanwezig. Goed sanitair. Wifi alleen bij receptie. Restaurant aanwezig. €37, 50 voor 3 personen, camperbusje en elektriciteit. inclusief 2 personen zwemmen, a 3,50 pp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Terras camping. Met klein zwembad c.k 1.10 meter diep. Sanitair een voldoende. Meer met strand op 200 meter. €30,50 voor 3 personen, camperbusje met elektriciteit. plekken zijn echter zeer krap.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Goede ligging bij een leuke stad. Volop schaduw. Voorzieningen, alleen drinkwater.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

goede wifi. redelijk ruime plaatsen. beperkte plaatsen aan de rivier. helaas was het sanitair wat minder. 32 euro voor een camperbusje, 3 personen en elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prijs kwaliteit verhouding top! goede wifi. goed sanitair. en dit voor maar 16 euro voor camperbusje, 3 personen en elektriciteit.