@Marc-P.-aus-W.
- Pilote G781
- 2015
- Integraal
Sitecode: 20347
Het zou mooi geweest zijn, maar helaas is online reserveren nu de enige optie. Reserveringen en betalingen via de Alpaka CampingApp zijn nu alleen nog online mogelijk. De camping ligt, zoals altijd, op een fantastische locatie.
Rust, stilte en schapen. Dat is een goede omschrijving van deze plek. Het is zeer geschikt voor campers tot 6,50 meter lengte; grotere campers kunnen lastig te bereiken zijn als de staanplaatsen al bezet zijn. Er zijn water- en afvalvoorzieningen aanwezig, een staanplaats kost € 22 per nacht en elektriciteit kost € 5 extra per nacht. Er zijn schone douches en toiletten en u kunt tegen betaling alles wat u nodig heeft kopen in de boerderijwinkel. De eigenaren zijn erg vriendelijk en runnen de boerderij met veel zorg en aandacht.
Een staanplaats met water- en elektriciteitsaansluiting, en met een beetje geluk uitzicht op de wijngaarden. Het oude centrum van Montereggioni ligt op 15 minuten lopen, waar u zich kunt onderdompelen in de middeleeuwse sfeer. De staanplaats is grotendeels verhard en biedt voldoende ruimte voor voertuigen tot 8 meter lang. 's Nachts is het er aangenaam rustig; de school ernaast stoort u niet.
Een werkelijk prachtige plek. Genesteld te midden van het groen van de glooiende heuvels van Lucca. Toegegeven, vrij prijzig met €40 per nacht, maar alle voorzieningen zijn inbegrepen. Daarom is het een fantastische uitvalsbasis om Lucca en de omgeving te verkennen.
De plek is niet slecht. Het is een grindterrein dat dient als parkeerplaats voor dagskiërs. 's Nachts is het er erg rustig. De locatie maakt dat ruimschoots goed. Er zijn geen water- of afvalvoorzieningen. Water is wel beschikbaar, maar alleen in jerrycans. Daarom is het perfect om te skiën, direct naast de skilift. Maar het bergpanorama en het meer zijn fantastisch. De plek is prima voor een tussenstop op weg naar of vanuit Italië. Perfect voor skiërs die zelfvoorzienend kunnen zijn.
Het is dan eindelijk zover. De camping is gesloten. De stroomaansluitingen zijn verwijderd en er hangt een ketting voor de ingang. Het was hier altijd zo fijn! Het is echt jammer dat de camping moest sluiten.
Het restaurant is een absolute aanrader. De service, de sfeer en natuurlijk het eten zijn gewoonweg fantastisch. De camping is in de winter echter waarschijnlijk wat somber. Water kost extra en het legen van het toilet en ander afval is beperkt in de tijd. Elektriciteit lijkt inbegrepen te zijn. Desondanks is € 21,50 voor de staanplaats best prijzig. De thermen zien er van buiten mooi uit, maar van binnen zijn ze niet zo geweldig. Het buitenzwembad is oké.
Geweldige plek. We hebben er een rustige en aangename nacht doorgebracht.
Direct aan het strand gelegen, sommige met uitzicht op zee. Er zijn complete faciliteiten beschikbaar. Volop ruimte en rust in december. Narbonne Plage ligt op 10 minuten fietsen en Gruissan op 20 minuten. Restaurants en winkels vindt u in de kleine dorpjes rechts en links.
Geweldige, rustige plek in december. We overnachtten op de kaap met drie andere campers. Er zijn geen water- en afvoerpunten, maar er is wel een vuilnisbak. Een bord waarschuwt je om je voertuig niet onbeheerd achter te laten. Gedraag je niet als een typische kampeerder, anders worden overnachtingen waarschijnlijk getolereerd.
Nou, wat wil je nog meer? De plaatsen zijn beschikbaar met en zonder elektriciteit, en water en elektriciteit zijn aanwezig. De plaatsen verderop zijn allemaal schuin, dus vergeet niet om wiggen te gebruiken. De prijs van € 20 per dag is prima voor de locatie. Broodjesservice is beschikbaar in het restaurant op het terrein. Het is iets minder dan 3,5 km naar de badplaatsen aan beide kanten, het fietspad loopt direct onder de plaats door, en daarachter – oh wonder – ligt de Oostzee.
Ik twijfel. De locatie is geweldig, tussen de haven en het strand. Een rustig plekje in de haven voor een of twee campers. Overdag parkeren dagbezoekers op de openbare parkeerplaats. De elektriciteit is gratis, net als de €1-toeslag en de toiletten. Nu de maar: de parkeermeter vraagt €35. Als je met de app (PARCO/EasyPark) betaalt, betaal je slechts €25. Dat is noch logisch, noch begrijpelijk. Echt jammer.
Wat een fantastische plek. Hoewel het een boerderijervaring is met een focus op kinderen, liggen de plaatsen wat afgelegen en bieden ze een prachtig uitzicht over de Bodden. € 20 per nacht inclusief elektriciteit. Verhuur en gebruik zijn onder voorbehoud van overeenstemming met de beheerder. Het restaurant en de boerderijwinkel bieden een ruime keuze aan gerechten en producten van eigen bodem. We komen zeker terug.
Een erg fijne, praktische plek aan het water. Met grote campers is het op sommige plekken wat lastig manoeuvreren, maar het vriendelijke personeel houdt alles onder controle. Water en brandstof zijn beschikbaar, maar douchen kost € 1,50 extra. De haven is op loopafstand en Hiddensee ligt op een steenworp afstand. Een pluspunt: roken is toegestaan op woensdag en zaterdag.
Een groot plein vlakbij het stadscentrum. Het liep deze zomer snel vol. De plaatsen zijn krap, maar wat mij betreft prima voor een stedentrip naar Bremen. Je bent in 15 minuten in het centrum. De infrastructuur is goed, met een broodbezorgservice en goed onderhouden toiletten. Omdat we Bremen in alle rust nog eens willen verkennen, komen we zeker terug.
De nieuwe exploitanten steken er veel energie in. De plaatsen zijn ruim genoeg en de infrastructuur is goed. De locatie, vlakbij het natuurstrand, de Groene Gordel en Puttgarden, is ideaal om a) rust te vinden of b) te overnachten op weg naar Denemarken. Het restaurant op de camping is eersteklas. We komen terug.
Geweldig, echt geweldig. Mooie, goed onderhouden plaatsen, adequate infrastructuur en een vriendelijk stel dat de camping beheert. De ligging aan het meer is werkelijk fantastisch en er heerst een prettige, rustige sfeer. We komen terug.
We hebben hier twee geweldige dagen doorgebracht - met direct uitzicht op de Wezer. Sensationeel. De VE is functioneel. Elektriciteit kost extra. Winkelen is een probleem, je moet naar Bad Karlshafen rijden. Maar het is een geweldige en mooie plek.
Het gehele complex is dus prachtig gelegen. 's Nachts is het er erg stil en hoor je de uilen. Het reserveren en openen van de slagbomen is ongebruikelijk, maar de mogelijkheid om specifieke parkeerplaatsen online te reserveren is geweldig. De infrastructuur is erg goed, de exploitanten hebben veel faciliteiten gecreëerd om in hun eigen behoeften te voorzien in het restaurant of de bistro.
Nou ja, eigenlijk een geweldige plek. Maar feitelijk bezet door ‘langdurig ingezetenen’. Het zat al aardig vol en de trein was ook aanwezig. 10 € voor de plaats/dag is oké, maar de kosten voor het water zijn echt heel hoog. 3 € voor 100 L en ze zijn zeker niet geleverd. Mijn tank had bij 210L nog steeds 50% inhoud. Maar ik kocht eigenlijk 200L. Maar oké: het is wat het is. Maar ja - we komen terug.
Sitecode: 20347
De parkeerplaats is redelijk goed. Het is behoorlijk schuin, maar je kunt het egaliseren met wiggen. Elektriciteit is tegen betaling beschikbaar, evenals vers water. Riolering en afvalverwerking zijn gratis. Maar: De superleuke thermale baden, het kuurpark en de afstudeertoren zijn zeker een bezoek waard. Zo ook de leuke oude stad. Alles op loopafstand. We komen zeker terug.
Duidelijk - 5 sterren. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in voldoende hoeveelheid en kwaliteit. De thermale baden en het stadscentrum zijn te voet bereikbaar. De afstudeertoren is geweldig - de thermale baden zo-zo... Maar we komen terug.
Een prachtige plek aan de Weser en op loopafstand van het kleine oude centrum en de thermale baden. de thermale baden zijn echt geweldig en het oude centrum van Bad Karlshafen is zeker een aanrader in de zomer/lente/nazomer. De camping/parkeerplaats biedt alles wat je nodig hebt. een vriendelijke jonge vrouw die echt verstand heeft, flessenruil en ook de aan- en afvoer is helemaal ok. Dus - we komen terug.
We voelden ons weer erg op ons gemak. Opnieuw vonden we rust, stilte en vrede. De CP biedt alle benodigde voorzieningen: schoon sanitair, elektriciteit en water op vele tappunten indien nodig. Plus een goede aan- en afvoer. De plaats biedt 's ochtends ook een stokbrood- en croissantservice. wij komen zeker terug.
Een eenvoudige, nette parkeerplaats vlakbij het dorp. Geen elektriciteit op de plaats. Aan de aan- en afvoer zijn kosten verbonden. Op loopafstand vindt u een goed gesorteerde supermarkt, een bakker en enkele bars en restaurants. Het strand en de zee zijn gemakkelijk bereikbaar via de weg. De ene nacht die we daar doorbrachten was erg rustig. Het kan zijn dat er meer drukte is als er een evenement plaatsvindt in het naastgelegen buurthuis.
Het eigenlijke plein was afgesloten, maar er was voldoende vrije ruimte op de kademuren van de sluis. Je moet je beperken tot het buitenzetten van 2 stoelen, want staan aan de sluis wordt hier eigenlijk alleen getolereerd. Anders een geweldige, rustige plek.
De plaats is niet slecht zolang je er niet in het hoogseizoen naartoe gaat. Anders kan vanwege het daarachter gelegen speelparadijs met luid lachende kinderen en entertainment op het aangrenzende podium een bepaald volumeniveau worden verwacht - dit kan oplopen tot 01.00 uur. Anders is de ruimte op de juiste manier ingedeeld met elektriciteit en nutsvoorzieningen. De ruimte zelf biedt voldoende ruimte voor voertuigen tot 9 meter onder schaduwrijke bomen.
Mooie, ruime plek voor de camping. De ingang is niet duidelijk zichtbaar: Als u voor de camping staat, wijst een houten bord met “Borne Automatic” naar rechts naar een parkeerplaats voor auto's, rijd deze op en u ziet een bord voor de camperparkeerplaats. Dan komt de barrière. De ruimte is praktisch ingericht, er is elektra en water aanwezig, afvoer is mogelijk achter de slagboom. De haven ligt op loopafstand.
De plek is geweldig: geen lawaai, geen doorgaande weg. Gelegen aan het einde van een doodlopende weg, vlak voor een natuurgebied. De prijs is zeker hoog, maar passend voor de locatie. De camper mag niet langer zijn dan 8 meter, anders sta je over het perceel. De percelen zijn groot en verdeeld met hagen. De meneer bij de receptie gaat de kelder in om te lachen, maar hij doet zijn best - en dat is het enige dat telt. Zeker oké voor een weekend
De plaats is ideaal voor een bezoek aan Amsterdam, aangezien het treinstation op slechts 10 minuten lopen ligt. Van daaruit kunt u ook naar Zandfort. De ruimte zelf biedt alleen elektriciteit bij de voorstoelen, zelfs met een lange kabel wordt het krap als alle campers aan de pilaar hangen. De ingang is smal. Je stopt niet met grijs water. Aan de rand van een woonwijk en aan het spoor waar elke 30 minuten rijdt. er rijdt een trein in de buurt. Eigenlijk best goed voor 2-3 dagen.
Geweldige parkeerplaats. Alles wat je nodig hebt is aanwezig - en het overkwam ons precies zoals beschreven: we kwamen met twee campers en er was nog maar één plek over. De operators kwamen even langs en regelden dat we allemaal konden gaan staan. Wil je nog meer? De V&E is functioneel, maar alles is aanwezig. Daarom: wij komen zeker terug.
Geweldig plek! Een grote manoeuvreerruimte, de camper ligt direct aan een riviertje. Het is 10-15 minuten lopen naar de oude stad. V&E is goed bereikbaar. We zullen terugkomen.
Sitecode: 51955
Zelfs in de winter is het tijdens de openingstijden een goede plek om te overnachten en uw V/E te organiseren. Grote percelen, absoluut rustig. Elektriciteit per perceel is extra, wat zeker handig is in de winter.
Alles zoals beschreven, een rustige plek, zonder V&E. In de badkamer kunnen toiletten gebruikt worden; de overnachtingsprijs van € 8,50 is inclusief zwemmen voor één persoon of douchen voor twee personen. Loop 20 minuten naar Rüdesheim, 10 minuten fietsen. Ideaal voor bezoekers van de kerstmarkt van Rüdesheim…
Een goede plek voor doorreis. Helaas was er een bouwplaats bij de spoorwegovergang, dus je kunt niet naar de thermale baden lopen. De aan- en afvoer is voorbeeldig. De plaatsen zijn prima.
Bovenkant. Een mooie rustige plek in Mirecourt. Het centrum ligt op loopafstand en de infrastructuur is top. Het is een kampeerparkeerplaats - geweldig zoals altijd.
Zoals altijd - lekker rustig.
Goed. Op verzoek van onze dochter zijn we hier weer beland... 😊 Sinds 2019 is de plek € 5 duurder geworden - maar het landschap is simpelweg niet veranderd. Het is er rustig, een geweldig wandellandschap en je kunt in het hotel goed eten. Dus we komen terug.
Een rustige plek voor een nacht of twee. Geen ruimtekosten - alleen een opmerking over een vrijwillige donatie. dat is geen probleem. Zoals gezegd kost elektriciteit extra. De toegang is mogelijk, we kwamen gemakkelijk op met ons grote schip. Geen aanvoer/afvoer mogelijk. (Zie aparte opmerking op het bord.
Een fijne camping met alles erop en eraan. Het is de moeite waard om naar deze plek te rijden, ook al is de plaats duur. Je wordt (mits je een plekje aan het water krijgt) beloond met een schitterend uitzicht. De sanitaire voorzieningen zijn ongeëvenaard qua uitrusting en netheid. Het personeel is altijd vriendelijk ondanks de feestdagen en de volle ruimte. De restaurants en bars zijn duur, maar het eten is niet slecht.
Het is heerlijk rustig. De plaats ligt een beetje buiten de gebaande paden, maar is ook zeer geschikt voor langere campers. De prijs klopt tot nu toe. Elektriciteit en water zijn aanwezig, maar afvoer niet. De operators zijn erg aardig en verzamelen persoonlijk. Een tip voor het avondeten: Hotel/Restaurant Hirzinger in Söllhuben. Heerlijk eten, mooie locatie.
Een goede plek voor doorreis. Aanvoer & afvoer is mogelijk zoals beschreven. Een duidelijke aanrader is de pizzeria ernaast in het oude treinstation.
De plek is prima. er is alles wat je nodig hebt, zelfs een gasflessenservice is beschikbaar, die de gasfles tegen een marktprijs naar de Womo brengt. Centraal staat het plein en in 10 minuten fiets je naar de oude binnenstad van Ulm.
De parkeerplaats bevindt zich buiten Titisee voor een camping. De €16 zijn inclusief de parkeerplaats en het zeer goede sanitair van de site en de V/E van de mobiel. Heb je stroom nodig dan moet je die op de camping huren. De uitbaters zijn erg vriendelijk, er is een broodjesservice en een restaurant met zelfbedieningswinkels, dat echter in november gesloten is. Het is ongeveer 3,5 km langs de oostelijke oever naar Titisee Ort.
De plaats is erg duur. Je kunt nog steeds 12€ tolereren en een paar kleine voor één nacht. Maar € 2,50/4 uur stroom en de V/E weer € 4/20 minuten is krap. De plaats is over het algemeen goed gedaan. Maar het kan nog beter...
Nu, half november, is er nog water en is de afvoer open. De sanitaire voorzieningen zijn gesloten, maar dat maakt niet uit. Elektriciteit zal waarschijnlijk ook worden afgesloten, maar aangezien we op doorreis zijn is dat geen probleem.
Een geweldige plek als je naar de thermale baden wilt, de kosten van € 6,80/nacht voor 2 personen bevatten ook een uur reductie in de thermale baden... maar er is geen V&E.
Helaas was het veld zo gesloten dat niet te verwachten was dat het veld voor het voorjaar weer open zou gaan. Dus helaas moesten we doorgaan.
Lange tijd bij de kleine kraan gebleven. Momenteel zijn in november de toiletten gesloten en kunnen de douches maar beperkt gebruikt worden. De geldautomaten voor de douches hebben herhaaldelijk geen verschillende 1 €-stukken geaccepteerd. Het is jammer - de operator zou moeten zien wat hier staat. Anders is de locatie nog steeds een reis waard.
Eenvoudig en functioneel. Elektriciteit beschikbaar, maar vrij duur (3 €/dag). Geen V&E. Alle wijnmakerijen van Gundersheim op loopafstand. Bij Hupperts Gudd Stubb kun je goed eten, op zaterdag is Edeka open tot 21.00 uur, op zondag is de bakkerij nu gesloten.
De ruimte per caravan is beperkt, maar de ligging dicht bij het stadscentrum is ontegensprekelijk geweldig. 10 minuten fietsen naar de kathedraal... De Rijn ligt op een steenworp afstand en met een beetje geluk kun je zelfs een zitje krijgen met uitzicht daarop. De plaats is niet goedkoop, maar de locatie bepaalt de prijs - dat is het leven. Op de website is het mogelijk om stoelen te reserveren.
Nieuw gecreëerde parkeerplaats, maar nu al leuker dan voorheen. Ondanks de verbodsborden worden de parkeerplaatsen helaas bezet door auto's ... zoals voorheen ligt de parkeerplaats ook aan de kleine toegangsweg naar Millery, maar dit stoort nauwelijks. De plaats zelf kost niets, water kost 2 € / uur, ook elektriciteit. Te betalen aan de automaat. De grote hit is zoals voorheen, de stokbroodmachine.
De cursus was open en werd natuurlijk goed bezocht door dagtoeristen, maar later op de avond was het vrij rustig. De plaats biedt alleen het meest noodzakelijke, geen elektriciteit, maar water en afvoer. De ruimte wordt quasi overgelaten aan de ruimtezoekende camper, dus soms een beetje chaotisch. Maar goed voor de prijs 2-3 dagen.
Eigenlijk een plek die goed is voor een nacht op doorreis of 2-3 dagen. De percelen zijn groot genoeg en gemaaid, maar meer ook niet. Het zwembad is ok en de mensen bij de receptie doen hun werk goed. Stokbrood en croissantservice mogelijk, een goed restaurant met een vriendelijk team maakt het geheel compleet. De prijs was ongeveer 38 € voor een Womo met 1 volwassene / 2 kinderen ok.
Ok voor een nacht. Hoewel veel plaatsen bezet waren door WoWagen, die hier blijkbaar hun jaarlijkse vakantie doorbrengen ... De nabijgelegen straat wordt ook vaak gebruikt door jongeren met hun getunede voertuigen om te poseren ... Dus - de plaats is ok voor de doorvoer. Per nacht € 12, 7 nachten € 70, 21 nachten € 190
Ik kan me alleen bij de vorige sprekers aansluiten: de plek is perfect voor een overnachting tijdens het passeren. Beter dan slapen op een parkeerplaats op de snelweg.
De prijs is momenteel € 24 / nacht inclusief V / E, elektriciteit en toilet / douche. Het museum ligt op loopafstand, evenals het stadscentrum. Overdag erg gehorig vanwege de tegenoverliggende luchthaven en het permanente luchtverkeer. De SP leeft door het technologiemuseum. Exploitant erg vriendelijk, 24/7 geopend (registratie in het hotel). De plek zelf is erg ruim.
De plek zelf is eigenlijk best leuk met uitzicht op de Rijn in de jachthaven. De Italiaanse buurman is ook open. De toiletberging is uiteraard alleen geschikt voor cassettetoiletten, bevoorrading is mogelijk. Al met al zou je meer kunnen doen met deze ruimte. De stroomaansluitdozen zijn soms ver weg, dus een kabeltrommel moet aan boord zijn.
Dat was een geweldige overnachting daar. Aardige operators, het uitzicht is geweldig en zoals altijd is het overal ... we komen natuurlijk terug.
Deze plaats is zonder aanvoer en afvoer, er is geen elektriciteit. Maar wie alleen kan staan, is hier in goede handen. Je staat direct aan de Moezel, je hebt een rijksweg achterin, maar het geluid is beperkt. Door de sluis is er ook leuk bootverkeer te zien. Je staat op gras, de lengte van de staanplaatsen varieert. Op loopafstand is een bakker.
Saarburg is echt heel mooi, de nabijheid van Lux en F is ook perfect om over de grens te springen. De stoelen zijn super groot, V / E tip-tops en elektriciteit is ook beschikbaar (deels kabeltrommel nodig) in de zomer zijn de toiletten en douches ook open. Met 8 € in de winter een goede, normale prijs.
Een mooie en goed gemaakte parkeerplaats aan het water. Waarschijnlijk heel mooi in de zomer, somber in de winter. De site ligt op een helling, maar haalbaar met wiggen. De plaats is naar mijn mening geschikt voor mobiel tot max. 8m, anders bezet je echt 2 plaatsen. V / E slechts in beperkte mate mogelijk in de winter, er is geen elektriciteit. De prijs van 8 € is ok.
Perfecte plek om niet alleen een nacht op doorreis te blijven. De plaats is volledig gratis, dus ook VE is gratis en je kunt vanaf daar geweldig lopen en tot de volgende kleine is het slechts 600-800m. Welnu, heel rustig, het kleine landweggetje stoort nauwelijks. We komen terug!
De Womoplatz is open in de winter, kost 7 € / nacht. Dat is prima. Er is een douche en een toilet dat open is - douches kosten 0,50 € / 2 minuten. Het duurt even voordat heet water aankomt. V / E ook nog steeds mogelijk om elektriciteit te kopen bij de kolommen met 1 € stuks. Al met al is het in de winter erg stil - na Grömitz alleen met de Womo of de fiets, Zufuss is het te ver.
Prachtige plek in de haven op gemengd parkeren. Gratis in de NS. Leuke dames bij de groente- en fruitkraam. De weg naar de stad is zeer haalbaar, ongeveer 30 minuten. Overdag openbaar verkeer, 's nachts rustig - met uitzondering van de vissers die' s nachts vertrekken. Op loopafstand zijn er verschillende restaurants, winkels en andere activiteiten. We komen graag terug. Geen V / E of elektriciteit.
In de NS is absoluut niets aan de hand. Het restaurant was helaas gesloten, betaling achter het toiletgebouw 24/7 mogelijk. OK voor 1-2 nachten. Alle services behalve toiletgebruik kosten geld: elektriciteit, V / E & douches. Omdat we zelfvoorzienend zijn, waren we in de NS met 10 € / dag hier.
Eigenlijk verdient de plaats 10 sterren: nieuwe installatie en mooie, uitgebreide wandelpaden. Elektriciteit & V / E mogelijk, zelfs voor dikke schepen met zwartwatertanks. De plaats is ontworpen voor 8 WoMo, toiletgebruik alleen met open hoteldouches kost 1 €. De broodjesservice is niet eerlijk, maar kleine mini-feestrollen worden als normaal verkocht. Jammer eigenlijk-anders top.
Een nog steeds geweldige plek midden in de bergen. Het is stil, 's avonds erg donker en je kunt er perfect wandelen. Maar je moet hebben omdat koelkast vol, er is geen winkel direct in de stad. V / E mogelijk zonder problemen. SP ook geschikt voor dikke schepen.
Een geweldige plek zoals alle eerdere schrijvers al meldden. Het enige dat niet echt goed is opgelost, is dat er geen vuilophaal is. De locatie, het wandelgebied en de aardige mensen hier in het dorp evenals de goede restaurants zijn absoluut top. De naam voor de huidige collectie moet opnieuw worden bekeken ... 1,4kW tot 1,20 € zou beter zijn.
Gemakkelijk te bereiken kasteel en het centrum, de SP is groot genoeg voor 8m mobiel. Elektriciteit kost 1 € / 6 uur, V / E mogelijk. Perfect voor 1-2 nachten. Er zijn broodjes op 150 meter afstand op de rails aan de rechterkant. Pagina (ook zon). Een goede Griek staat op de tennisbaan aan het einde van de parkeerplaats. Het LaGa-gebied is klein maar perfect ok. SP-vergoeding was 5 € / dag - te betalen met munten of bankpas.
Eenzaamheid vol, tegenover het water. Geen V / E, geen elektriciteit. Maar het wordt behoorlijk snel druk. Omdat er niet veel zitplaatsen zijn, komt er al snel vanuit de box een tweede rij die niet bestaat. De prijs is vrij hoog - maar goed acceptabel. Het visrestaurant is van topklasse en een must om te bezoeken. Er is een kleine baai maar niet voor honden.
Sitecode: 20078
De plaats is in de bezetting aan zichzelf overgelaten, we hadden geluk en stonden vooraan, met uitzicht op de haven. V / E voor mobiel met zwart watertank nauwelijks mogelijk omdat een net met nauwe mazen wordt gebruikt. 'S Nachts rustig, sanitair perfect in orde. Goed restaurant op 3 minuten loopafstand, de THM op 15 minuten lopen.
Onpersoonlijk, veel te groot veld, maar super aardig personeel en geweldig restaurant. Ook de winkel voor alledag is zeer goed gesorteerd. De elektriciteitskolommen zijn genummerd en niet altijd logisch verdeeld, de waterkolommen zijn afhankelijk van het veld alleen bereikbaar met een slang van 30 meter. De verwijdering is ok, de badkamer voldoet aan de eisen en is schoon.
Sitecode: 19984
Eigenlijk een leuke SP. De planken zijn redelijk vlak, nu in juli 2019 is het gazon echter verbrand. Maar dat komt door het weer. De sanitaire toiletten / douches voor zijn meer dan comfortabel, het VE-station met afvoer onderaan en Dick-schip geschikt. Het ligt op slechts een steenworp afstand van de haven in het dorp en op 15 minuten fietsen naar de volgende stad.
Zeer goed gelegen plaats. Met honden en kinderen hebben we 25 € betaald. Zeer diverse wandel- en excursiemogelijkheden. Kom hier nog eens.
Top! Gewoon geweldig. Wij waren er tijdens de rest van de operatie, na al die rommel ... Er lag daar nog sneeuw, vrij koud in de nacht ... maar echt aardige operators - ik zou terug komen voor de winterkampeervakantie ...
Voldoende voor één nacht. Alle plaatsen waren al bezet bij aankomst, maar onder de camperplaats is ook een parkeerplaats, waarschijnlijk voor forenzen. Daar bekenden we.
Een schitterende plek met potentieel. De reis is echt avontuurlijk, maar goed te doen. De plaats is gemengd met auto's, alleen in het weekend erg druk. Het restaurant biedt wild uit de omgeving en ook bekende Oostenrijkse gerechten. Sterk aanbevolen.
Een geweldige plek in een schitterend landschap. Het bord met de beperking tot 2.5T hebben we ook gezien, maar niet gerelateerd aan de oprit. De weg hierheen is een uitdaging, maar de moeite waard. De plaats kost 10 € / nacht, het wordt 2 € in rekening gebracht bij het eten in het restaurant. Het eten in het restaurant is ook sensationeel. Hier komen we terug om te wandelen.
Ik kan alleen maar instemmen met de vorige sprekers. Een van de beste plaatsen die ik tot nu toe heb gevonden.
Een super gelegen plaats, zeer vriendelijke exploitanten. Gratis locatiekeuze mogelijk. Ligt direct aan de Enns, maar het koele water heeft het op zich - een sterke stroming ... maar verder is er alles wat het hart van de camperplaats wenst. We waren zeker niet voor de laatste keer hier.
De plaats is voor één nacht als je op doorreis bent, oké. Voor 10 € voor elektriciteit en ruimte, de prijs is goed. Maar ik zag hem zelden zo onverdraagzaam tegen hondenbezitters argumenteren. Dat is jammer.
De plaats is idyllisch gelegen aan een meer, op 15 km van Świebodzin. Een steile helling daalt van de weg naar de (omheinde) parkeerplaats, ongeschikt voor lang mobiel. 'S Avonds hebben veel muggen, de rustige ligging, het echter getroost, dat er nauwelijks winkels zijn om te winkelen. Voor voldoende doorvoer.
OK voor een nacht op doorreis. 3 € / nacht meer zijn we in orde. De locatie is rustig, de nabijgelegen weg nauwelijks hoorbaar. Restaurants liggen op loopafstand van 1 km, hier is een tip: de "La Mesa Espanola", hier is een geweldig lokaal Spaans eten tegen eerlijke prijzen.