@Marc-en-Corine
- Dethleffs Summer Edition 2009
- 2009
- Ford
Mei 2026
Wij hadden gereserveerd maar er zijn geen nummer, zoek maar uit waar je gaat staan. Kris kras door elkaar.Er staat nergens waar de bongerd deel is er zijn namelijk 2 delen. Het sanitair was echt vies, wij waren er al voor de drukte en toen werd er al niet (of slecht) bij gehouden. In de avond was het toiletpapier op, om 9.30 in de ochtend nog steeds. Dat kan natuurlijk niet.
Zeer nette mooie mini camping, voor mensen die rust zoeken. Mooi uizicht. En schone schone sanitair. Supermarkt ligt niet om de hoek,maar 4 á5 km verder op.
Mooie camping, vlakbij een prachtig wandelgebied. Met de fiets 4km naar bad-bentheim. Leuke stadje om deze te bezoeken. Camping ziet er goed uit. Sanitair is gedateerd maar niet vies ofzo.
April 2026
Zeer gastvrije ontvangst. Erg mooie en grote camperplaatsen. Met mooi uitzicht! Sanitair is schoon en wordt zeer regelmatig bijgehouden. Wij herkennen ons dan ook niet in de vorige reviews over hokjes en rommeligheid. Maar er zijn ook pas nieuwe eigenaren in december gekomen.
Fijne grote camping, vriendelijk ontvangst. Vooraan op de camping (los van de camperplaats) speciale plaatsen voor 1 nacht, zodat je geen last hebt van de vroege vertrekkers, als jezelf langer blijft. Het sanitair gebouw wordt zeer goed schoon gehouden. Ik zie ze meerder keer per dag zeer goed poetsen en ze zijn erg vriendelijk. Lörrach op fiets afstand 10 min, zo ook treinstadion om Basel te bezoeken.Langs een prachtig Park. Lidl op loopafstand
Wij hebben een fijn verblijf gehad in juni dit jaar 5 nachten. Camping is netjes en grote plaatsen met hegjes er tussen. Ze zijn er vriendelijk. Verder is Riquewihr een bijzonder mooi dorpje. Te voet 15/20 min.
Wij waren hier op een zaterdagnacht. Zeer rustige camperplaats op gras en gratis stroom! Heel groot winkelcentrum en vrij nieuw is de foodhall, waar je verschillende dingen kunt eten.
Camping is verdeeld in allerlei losse veldjes. Wij stonden voor 2 nachten in augustus op het open veld met de hoogspannings masten. Mooie fiets omgeving.
Sitecode: 20152
Ontvangst is goed geregeld. na 15.00 aankomst.. Het is een stadscamping, en dan heb je waar voor je geld. 20min lopen naar de stad. Mooie stad. Je kunt ook achter de camping de berg op en een mooie route naar schloss volgen en vervolgens daar met kleine bergbahn naar beneden, kom je midden in de stad uit. ongeveer 40 min lopen.
2023
Mooie camping met grote plaatsen en sommige zeer mooie uitzicht. Zeer vriendelijk ontvangst. Sanitair echt super schoon. Meerdere keren per dag schoon gemaakt. Eigenaar maakt elke avond nog een schoonmaak rondje. Je merkt aan alles dat ze zeer betrokken zijn. Gratis bus en trein kaartje. Je kan met de trein naar Bregenz. Bludenz is 2,5 km met de fiets. Bürserschluchtis ook een mooie uitdagende wandeling.