@Marc-en-Lydia
- 2011
Sitecode: 52023
Wij betaalden 25€ (camper, 2volw.); douches verouderd maar schoon en inbegrepen. Prima plaats als tussenstop. 10 min stappen en je bent in een heel aangenaam centrum. Een treintje (6€pp 65+) brengt je helemaal tot bij het kasteel. Bezoek ervan loont ook de moeite.
we bevestigen al het positieve: prachtig gelegen camping en alles is tiptop!!
prima plek om te overnachten, tenminste toch op een maandagavond: nauwelijks hinder ondervonden van 'hangjongeren'. evenmin last gehad van vliegtuigen
Via tolweg 20€ bereik je een prachtige standplaats. Stonden hier in alle rust 2 nachten. Geleid bezoek aan stuwdam 7,5€ zeer de moeite. Wandeling naar osnabrucker hut: prachtig. Aan te bevelen!!
Kleine camping, vriendelijk onthaal. Zeer nette toiletten, douches. Vertrekpunt van wandel- en fietswegen, ligweide aan het meer op 500m. Wifi a 5€/week is wel niet erg stabiel. In juni betaalden we 24,4€/nacht voor camper, 2 pers en elektr.met ACSI kaart
We kunnen alleen maar het positieve van de andere beoordelaars onderschrijven
Mooie grote staanplaatsen . Mooie uitvalsbasis Voor fiets- en wandeltochten
Prima plaats op doortocht . Het oude centrum van Teruel loont de moeite om er een paar in rond te dwalen.
Goede CP voor één nacht kort bij het heel aangename Trani. Wel duur lesje herverdeling met wat campings voor hetzelfde geld bieden. Vriendelijke behulpzame uitbaters.
Grote ruime plaatsen onder mooie, grote oude olijfbomen. Aangenaam stadje op fietsafstand, keuze tussen zee en zwembad, leuke boottrip (35€) langs mooie kust met talrijke grotten. Een camping om naar terug te komen!
Volledig eens met al het goede dat over deze CP geschreven werd! Echt leuke plek voor één nacht.
13/06/2018. Mooie grote en vlakke staanplaatsen tussen geen al te hoge olijfbomen. Grote afstand tussen Campers garandeert veel privacy. Gloednieuw sanitair en service gedeelte. Gallipoli de moeite van een bezoek waard, maar slechts te bereiken door gratis privé transport door zoon. Als je kan kiezen, ga voor de plaatsen het meest verwijderd van de ingang, want de autoweg is toch erg nabij. Olie: hmm
Sitecode: 12078
Mooie rustige plek. Ideaal om van hieruit het prachtige Matera te bezoeken.
Prima plaats maar niet te laat toekomen want loopt snel vol!
21 juni 2017. Prima plek om te overnachten. 12-tal km van Gällivare. Je kan daar naast de kerk je camper kwijt als je de mijnen wilt bezoeken, vertrekkend van bij het station. Kost wel SEK 360 per persoon, maar wij vonden het die prijs waard.
Mooie plek om per fiets het stadje en de prachtige omgeving te verkennen . Zijn hier nu de derde maal en komen nog beslist terug!
Een aanrader!
Volledig eens met sjaak!
Rustige plek. Mooie wandelweg naar een motte waarop ooit een toren omgeven door een palissade stond. Geen voorzieningen.
Mooie locatie. Kost nu 15€ (woekerkoers) of 120skr. In de kelder van het 'gele gebouw' zijn er een wc en douches bijgemaakt. Drinkwater tanken kan ook maar voor afvalwater en WC cassette is er nog steeds geen oplossing.
Een aanrader!
Sitecode: 19412
Mooie camping, uiterst net sanitair, groot zwembad. We komen hier nu voor de tweede maal en zijn opnieuw uiterst tevreden!
Schitterende plaats voor wie van absolute rust houdt. Men organiseert ook mooie wandelingen ! Een absolute aanrader.
Eerder krappe plaats voor campers van meer dan 7 m. Verouderd sanitair met aan mannenzijde geurhinder. Zeer vriendelijk onthaal . met kaart 19€. Met de bus (1,3+2,6€/PP+ terug) geraak je makkelijk - reken toch op een klein uur in centrum Madrid. Vertrokken na 2 nachten naar de CP in Valdebernardo: metro op 300m, grootwarenhuis op 50m. Beviel ons eigenlijk beter en ... goedkoper!
21/09/2016 Rustige plaats. Mooie uitvalsbasis om Burgos te bezoeken. Water gratis beschikbaar maar even anders om er aan te geraken: drukknop waar je met je voet moet op gaan staan.
Prima rustige plek!
24/06/16. Mooie natuurlijke camping met heel veel schaduw. Correct onthaal . Voldoende en proper sanitair.
24/06/16. Mooie camping met ruime plaatsen . Prachtige locatie. Aanrader!!
26/06/16. Rustige plek op doortocht. Aangenaam stadje vlakbij.
05/06/2016 We stonden alleen op deze mooie plek. Heel rustig! Een aanrader
13/06/16 alle vorige beschrijvingen kloppen! De is meer dan de moeite van het bezoeken waard. Wat een kunstschatten!
9/06/16 mooie camping, zwembad met panoramisch zicht , maar idd basic sanitaire installaties met weinig privacy. Vriendelijk en correct onthaal
2/10/2015. Mooie , ruime plaatsen in de schaduw. Sanitair heel proper. vriendelijk onthaal. Jammer dat het zwembad gesloten is.
Goede uitvalsbasis zeker met de fiets. Lawaaiig, geen schaduw, slecht sanitair dat slecht onderhouden/ gepoetst wordt. Te duur wegens 'monopolie'
Goede uitvalsbasis naar Santiago
Rustige plaats. Wc's wel afgesloten (27 juni 2015).
Eenvoudige nette camping. Uitstekende visplek!
We betaalden NOK 235, stroom, douches, gebruik wasmachine en droogkast inbegrepen. Buslijn 320 brengt je op halfuurtje naar centrum Bergen. Prima voor een overnachting.
Rustig, mooi verzorgd en met sauna en zwembad vlakbij. Een aanrader!
Rustige plek en met de T-metrolijn 1 [halte Voksenkollen] ben je op een halfuurtje pal in het centrum van Oslo. Je mag 48 uur op deze plek staan.
Fijn, heel rustig plekje met mooi uitzicht om te overnachten. Bij aanhoudend regenweer is de grindweg wel niet ideaal: op sommige plekken glibberig en je camper ziet er niet uit.
Verzorgde plaats, schoon sanitair in verwarmde ruimte. 's Nachts zeer rustig.