@Marc-en-Marleen
- 2009
- Iveco
- Buscamper
April 2026
Hele fijne camper locatie met alle faciliteiten aanwezig, zeer schoon en prachtig uitzicht. Eigenaren denken altijd mee en komen zelfs de broodjes en de frietjes (s’avonds) bij je camper brengen. Top!
Top locatie, zeer vriendelijke eigenaren. Sfeer is relaxed, kortom een heerlijke plek om te onthaasten.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Geweldige plek waar je lekker kunt luieren en ontspannen.☀️
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

heerlijke plek, 6 ruime plaatsen incl water en stroom ( werkt nu nog niet maar word binnenkort aangesloten) 50m van vuurtoren met mogelijkheid om te eten en drinken in de Taberna.🥳☀️🥂
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Uiterst vriendelijk ontvangen in de stromende regen 🌧️, 2 camper plekken met een eigen stroomvoorziening op grind. Wij waren op doorreis vanuit Spanje, maar komen hier graag nog eens terug want de omgeving is prachtig. Eigenaren bedankt! ☀️
Camperplek onder nieuw beheer. Stroom, 🚾 legen, verwarmd sanitair gebouw met prima douches onder drukknop. Eigenaren heel hartelijk bedankt, wij komen graag terug. ☀️
2023
Heerlijk rustgevend, prijs verhoogd naar 11,50. NL bankkaart werkt niet, dus munten in de achterzak gereed houden 😁.