@MarcAncha
- 1995
- Anders Anders Anders
- Buscamper
zeer mooie plaats
Mooie plaats. Enkel de prijs klopte niet. De dame zei 150 dkk e n 50 voor elec. Bij betaling bleek het 175. Ge sterft rr niet van doch het is niet...
Vandaag open gegaan. Dit is inderdaad zeer mooi. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Sanitair prachtig.🙌
Heel mooie en rustige camping. sanitair ok.
Zeer vriendelijke eigenaar. Mooie camping ,mooie plaatsen en prima sanitair. Een aanrader.
Sitecode: 42014
Mooie plaats en goede ontvangst. proper sanitair👍
mooie plaats,lekker eten in het restaurant en vriendelijke ontvangst. top.
Vorig jaar hadden we al. esloten om terug te keren. mooi,kalm en vriendelijke mensen. top.
inderdaad een mooie omgeving. Wat een natuur. Sanitair is verouderd maar zeer proper. rust,natuur en mooie sterrenhemel. zonsopkomst prachtig. Was onze tweede keer,komen terug. Marc
zeer mooie plaats. eigenaars zijn zeer vriendelijk en sanitair is super. We komen hier zeker terug.👍
zeer mooie plaats en vriendelijk onthaal Mooie douches en toilet. Zeer rustig en goed om te fietsen ri Kopenhagen. 💪 Marc Ann Cha
Niets dan lof over deze camping. vriendelijk onhaal en zelfs fietsen gratis. De netheid in deze corona tijden was een pluim waard. Proficiat,we komen zeker terug. Nu met code rood moest ik terug naar Belgie,anders zeker langer gebleven. Proficiat