@MarcJacqueline
- 2024
- Knaus Van TI 550MD
- 2020
- Ander

Wij hebben hier 1 nacht gestaan als laatste stop richting NL. Grote rustige langgerekte camping langs rivier de Main. Zoals al eerder vermeld staan de eerste 2 rijen langs de rivier dicht op elkaar, plaatsen zijn ook duurder. Wij kregen een grote plaats toegewezen op de 5de rij. Sanitair is prima. Leuk om even naar het stadje te fietsen, bij de receptie linksaf.

Terrassencamping gesitueerd in en rondom een oude boerderij. Sanitair prima! Wij hebben hier 1 nacht gestaan, kregen een (goede) plaats aangewezen. Gasten die later aankwamen stonden dicht op elkaar. Recreatieplas met ligweiden en kiosk beneden aan de weg. Wel jammer dat je bij een relatief hoge prijs nog extra voor de verbruikte elektra moet betalen.

Grote stadscamping met goede voorzieningen. Groot sanitairgebouw dat goed wordt schoongehouden. Camping is gelegen op 25 minuten fietsen van het centrum, één lange weg met vrijliggend fietspad. De plaatsgrootte verschilt enorm, wij hadden geluk met een ruime plaats onder de bomen tegenover het tentenveld. Ondanks de hoge p.p.n. en de grootte een goede keuze.

Kleinschalige camping met goede sanitaire voorzieningen en een klein zwembad. Hele aardige eigenaar. Veel terugkerende Nederlandse gasten. Leuke omgeving om te fietsen. Ook een paar kleine supermarkten in het dorp. Jammer dat de auto’s van de caravanners allemaal op het terrein staan. Verder helemaal prima voor een aantal dagen!

Beetje rommelige camping met grote afgebakende plaatsen. De eigenaar heeft vorig jaar 220 bomen aangeplant vertelde hij mij, over een aantal jaar zullen er daardoor meer schaduwplekken zijn. Sanitair is toereikend en zwembad op de camping is lekker! Klein supermarktje en 2 restaurants op loopafstand.

Mooie schaduwrijke terrassencamping met scheiding voor campers (boven) en campervans en tenten (beneden). Alle plaatsen met uitzicht op rivier de Una. Voor de campers is soms lange stroomkabel (> 20m) vereist. Beneden aan het water bevindt zich een riverside bar/restaurant waar veel locals te vinden zijn. Loosplaats voor chemisch toilet ontbreekt en de watertap vind je in een put met een erg lange tuinslang eraan, onhandig en niet hygiënisch.

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen met een drankje door de aardige eigenaar die Engels en Duits spreek met Google-vertaal. Mini camping met vrije plaatskeuze en goede sanitaire voorzieningen, wasmachine en klein zwembad om even af te koelen. Restaurant Stanica is via een binnenweggetje 10 minuten lopen, de menukaart ligt ter inzage op de camping. Bij betaling van de camping kun je het wisselgeld in € terugkrijgen. Kortom goede camperstop!

Als je aankomt word je persoonlijk begroet door de aardige eigenaresse. Wij waren er voor 15.00u en konden nog kiezen uit een aantal plaatsen. Het is juist wat anderen ook al schrijven, het sanitair is niet toereikend voor het aantal gasten. Je kunt heerlijk zitten aan de rivier, ook zwemmen (wel koud). De vierde ster is voor de avondmaaltijd die ze, alleen voor de campinggasten, serveren. De forel is geweldig lekker! Prijs per nacht €25,-

Goede uitvalsbasis om het Plitvice merengebied te bezoeken. Camping heeft supergoede sanitaire voorzieningen. Voor bezoekers met camper is er een gratis shuttle naar Plitvice. Op aanraden van de aardige eigenaar hebben wij route H gelopen met start om 07.00u. Verder is er niet veel te doen in de directe omgeving, wel een kleine supermarkt op loopafstand.

Fijne goed georganiseerde camping onderaan de wereldbeker-skipiste. Ruime plaatsen op grind met grasstrook. Als je op tijd aankomt mag je zelf je plaats kiezen. Het centrum van Maribor op fietsafstand, volg de rode bordjes voor een rustige veilige route.

Camping tussen de bergen met mooi uitzicht en goede voorzieningen, o.a. een bar/restaurant. Redelijk ruime verharde plaatsen met grasstrook. Dorpje met supermarkt op fietsafstand. Wordt veel gebruikt als doorreiscamping!

Sitecode: 196553
Zoals eerder vermeld, een vrij nieuwe camperplaats met prima voorzieningen en handige online check-in! De plaatsindeling mag wat duidelijker worden aangegeven. Voor ons prima als overnachtingsplaats, niet voor langer verblijf.

Kleine camping met goede voorzieningen. Camping is verdeeld in een aantal veldjes, wij stonden op het achterste veld, achter de schuur. Heerlijk rustig. Strand op fietsafstand, ook niet elektrisch prima te doen!
Rustige mini camping met goede sanitaire voorzieningen en een bloementuin. Aardige beheerder. Supermarkt in het dorp.

Mooie grote plaatsen, leuk ingedeeld en heel schoon sanitair! Aardige beheerders 😁

Mooie ruime camperplekken met nu nog, jonge beplanting. Rustige omgeving. Handig in-/uitchecksysteem. Mooi schoon sanitair, wel maar één douche en geen plaats om af te wassen.