@MarcJacqueline
- 2024
- Knaus Van TI 550MD
- 2020
- Ander

Fijne goed georganiseerde camping onderaan de wereldbeker-skipiste. Ruime plaatsen op grind met grasstrook. Als je op tijd aankomt mag je zelf je plaats kiezen. Het centrum van Maribor op fietsafstand, volg de rode bordjes voor een rustige veilige route.

Camping tussen de bergen met mooi uitzicht en goede voorzieningen, o.a. een bar/restaurant. Redelijk ruime verharde plaatsen met grasstrook. Dorpje met supermarkt op fietsafstand. Wordt veel gebruikt als doorreiscamping!

Sitecode: 196553
Zoals eerder vermeld, een vrij nieuwe camperplaats met prima voorzieningen en handige online check-in! De plaatsindeling mag wat duidelijker worden aangegeven. Voor ons prima als overnachtingsplaats, niet voor langer verblijf.

Kleine camping met goede voorzieningen. Camping is verdeeld in een aantal veldjes, wij stonden op het achterste veld, achter de schuur. Heerlijk rustig. Strand op fietsafstand, ook niet elektrisch prima te doen!
Rustige mini camping met goede sanitaire voorzieningen en een bloementuin. Aardige beheerder. Supermarkt in het dorp.

Mooie grote plaatsen, leuk ingedeeld en heel schoon sanitair! Aardige beheerders 😁

Mooie ruime camperplekken met nu nog, jonge beplanting. Rustige omgeving. Handig in-/uitchecksysteem. Mooi schoon sanitair, wel maar één douche en geen plaats om af te wassen.