@MarcK
- 2006
Prima plek op gras, voor maximaal 4 campers, de plaatsen zijn aangegeven met palen en bordjes, geen voorzieningen. Zwemmen kan alleen via de boot inlaatplaats.
Sitecode: 195816
Respecteer het aantal aangegeven plaatsen!! Zijn hier geweest, einde van de middag al 4 campers terwijl 2 is toegestaan. Wij zijn verder gereden. Als dit soort plaatsen overbezet worden zal het snel afgelopen zijn en een verbodsbord geplaatst worden.
Volgepakte camping, op het eerste oog, prima camping, schoon sanitair. Maar…een aantal Nederlandse overwinteraars die met elkaar bepalen wie wat wel of niet mag en op iedereen letten. Als hen iets niet bevalt dan komen ze het je wel even ongezouten vertellen. Jammer want de lokatie is mooi en het ‘echte’ personeel is erg vriendelijk.

Fijne camperplaats met plaatsen op verharde ondergrond en een grasstrook voor de camper. Ruime opzet en schoon sanitair. Prima fietsen naar Brouwerij La Trappe en het eetlokaal daar. We komen zeker nog eens terug!
Heerlijke camperplaats dichtbij het groen van onder andere De Kampina, waar je fijn kan fietsen en wandelen. Vriendelijke ontvangst door Geert-Jan, de eigenaar. Makkelijk betalen met QR of envelop. 13,40€ twee pers incl toeristen belasting. Boxtel met veel winkels en eetgelegenheden dichtbij. We hebben hier goed vertoeft en komen zeker nog eens terug.
Klein veldje schuin achter de Marie. Let op de route via Google maps vanuit deze app wijken iets af.
Prima plaats om te overnachten en het meer te bezoeken. Er zijn hier 2 cp’s. Eén halverwege de parkeerplaats voor auto’s via een inritje: de standaard cp van 5€ pn zonder faciliteiten. Vlakbij het meer de confortplaats voor 13€ pn. (was nu gesloten) Geld wordt opgehaald. Brood uit de machine is echt aan te raden, heerlijk. Daarnaast kun je heerlijk eten bij de foodtruck Du Pere Oca, met grote overdekte aanbouw, in het dorpje.
Heel rustig en basic. Toiletten en douches vintage en proper. Boodschappen op autorit afstand. Op de fiets is dit net wat te ver en met veel hoogte verschil. Een plek om een visvijver voor rustzoekers.
Prima camping met 6 camperplaatsen vooraan op de camping. Vriendelijke ontvangst door beheerder. Er is een strand bij met glijbanen maar dat was nog niet open toen wij er waren. Vlakbij een klein vliegveld met kleine vliegtuigjes, deze vliegen over de camping, niet veel last van gehad. Sanitair is vintage en proper. Dorp vlakbij met bakker en superette.
Ooit onze eerste camperplaats. Nu jaren verder weer eens bezocht. De plaats is groter geworden en veel drukker maar het blijft een leuke plaats met een mooi uitzicht en een aardig dorpje waar je vers brood kan kopen.
Fijne camperplaats voor de camperaar die van rust, ruimte en natuur houdt. In de omgeving mooi fietsen en wandelen in de natuur. Vriendelijk beheerders echtpaar.
Sitecode: 19957
Heerlijke plek vlak aan het meer. Water warm omdat het de eerste 50 meter ondiep is. Sanitair voor franse begrippen prima, warmte vh water goed te regelen. Receptie vriendelijk. Zouden 2 nachtjes gaan maar dat is een week geworden. Deze camping a 15€ per nacht, is een betere keus dan de cp vlakbij de camping.
Vriendelijke ontvangst, mooie rustige camping. Schoon sanitair, heerlijk om hier na een lange reisdag tot rust te komen.
In verband met Pinksteren gereserveerd op de camping. Vriendelijke ontvangst, nette camping. Plaatsen met en zonder tegels. In deze droge tijd was de grasmat slecht en zeer zanderig. Kies bij keuze voor tegelplaats of de camperplaats met verharde plaatsen. De camperplaats ziet er zeer leuk uit tussen de bomen. Zowel camping als cp voor 12€, zeer nette prijs.
Camping rustig gelegen achter landbouwbedrijf, dicht bij Dwingelerveld waar het mooi wandelen en fietsen is. Vriendelijke ontvangst. Goede grasmat met stevige ondergrond. Tijdens ons bezoek zeer rustig met op ieder veld 1 kampeerder. Voor ons prima plaats!
Leuke lokatie met vriendelijke eigenaars, Astrid en John. Fiets en wandelroutes aanwezig en keurig verzorgd geprint beschikbaar. Aan de overzijde van de cp loop je zo het bos in voor een leuke wandeling. Het stadje Elburg via leuke fietsroute te bereiken. Zeker een cp om terug te komen.

Heerlijke plaats. Alles keurig verzorgd en de eigenaar geeft tips over de omgeving en festiviteiten. Erg vriendelijke ontvangst, stond vol maar er werd spontaan een plekje geregeld waar we met veel plezier 2 nachtjes gestaan hebben. Plaats ligt landelijk aan een fietsknooppunten route, waar het het heerlijk fietsen is. Kortom topplaats waar we graag terugkomen!
Leuke camperplaats/camping. In het brugwachtershuis is een theehuis/restaurantje waar ook de receptie. Sanitair schoon. Fietsen langs kanaal. In Toreboda, te bereiken via fietspad langs kanaal, diverse supermarkten en een leuk restaurant voor de lunch genaamd Krubb aan t kanaal, de moeite waard!
Vriendelijke ontvangst, met de acsikaart kost de camping 14€ in het laagseizoen. Dit is het eerste seizoen voor deze camping met de acsikaart. De cp kost in hoogseizoen 13€. Camperplaats ziet er mooi uit. Sanitair schoon. De camping heeft verschillende plaatsen, met en zonder schaduw, met heggetjes afgeschermd of wat meer open. De omgeving is perfect om te fietsen. Fietsknooppunten is aanwezig.
Keurige camping met vriendelijke ontvangst. Toiletgebouw schoon. Hoofdgebouw bij de poort met mooie familie douches en veel ruimte. Wij stonden op de camping, daar zijn naast camperplaatsen geheel op gravel ook camperplaatsen met een stukje gras ervoor. Heerlijk om van de avondzon te genieten. Stad op 30 minuten fietsen, grotendeels 1 lange weg. De receptie heeft een stadsplattegrond.
Prima plaats voor overnachting op doorreis of om kust te bezoeken. Zee op 1,5 a 2 km via kleine weg en fietspad. Vriendelijke ontvangst, kregen kaart van omgeving om te fietsen. Cp is nog maar net open. Er is een heg gezet maar moet nog groeien, ondergrond is nu nog wat kaal. Kosten 100 SEK zonder service. Voor service zoals douchen en elektra, wordt extra gevraagd. Rustige plaats.
Hele fijne plaats met vriendelijke beheerder. Stroom incl. Sommige plaatsen lange kabel nodig. Alles aanwezig, eenvoudig maar schoon. En zoals eerder aangegeven n heerlijk briesje wind als t warm is. Als we nog eens naar zweden gaan komen we hier zeker terug.
Prima plaats, niet ver van de doorgaande weg, deze kun je op de achtergrond wat horen. Er zijn enveloppen aanwezig om de bijdragen in te voldoen. Alles duidelijk uitgelegd op n bord.
Mooie camping, lange toegangsweg en daardoor rustig. Zorg dat je de boodschappen gedaan hebt :-) Sanitair is zeer proper, stook/bbq plaats met bankjes.
Heerlijk gestaan hier. Overdag vogelaars met grote cameras. In de avond wordt t rustig. Toilet aanwezig, was schoon. Waterpomp aanwezig (geen drinkwater) Grasveldje met steiger. Zee was wat vies van al t wier. Wij hebben hier heerlijk gestaan met nog 5 andere campers. Door het veld kun je naar de volgende CP lopen. Die is ook prima maar wel betaald.
Op dit moment juni 2019, een grote bouwput, wij en diverse andere campers hebben rechtsomkeer gemaakt en een andere plaats gezocht. Als bouw werkzaamheden zijn afgelopen een mooie plaats in de haven.
Geen overnachting meer toegestaan
Prachtige camping, stonden hier op 16 september met de Acsi card voor 21€ incl belastingen. Sanitair top, schoon en modern. Zee heerlijk zwemmen maar ook een mooi zwembad. Geen last van de vliegtuigen, komen er maar een paar over.
Mooie schone camping. Heerlijk zwemmen op diverse plekken rondom de camping. Zwembad aan de punt met een prachtig uitzicht. Sommige plekjes te klein voor campers boven de 7 meter, maar voldoende plekken waar dit wel past. De laatste 6 km wat smaller en slechter wegdek maar te doen. Fijne camping om te zwemmen en snorkelen.
Keurige plaats achter plaatselijke winkels. Supermarkt, slager, bakker en restaurant. Goed fietsen in de omgeving op de voi vert naar oa Sarlat. Ook vlakbij een mooi zwem en vis meer.
Prima camping, rustig in mei, vlak bij een zwem en vis meer waar bij mooi weer een kleine strandkiosk open is. Wandelen rond het meer en over een boardwalk in het naast gelegen natuurgebied. Fietsen mogelijk op de voi verte welke tegenover camping begint. Fietsen naar Sarlat . Zwembad op de camping lekker verwarmd, vriendelijk onthaal en aardige beheerders die je het naar de zin willen maken.
Leuke plaats net buiten de wallen van een vestingstadje. In de omgeving veel fietsmogelijkheden en leuk wandelen. In het stadje een office du tourist met alle info.
Basic camping met zwembad. Sanitair prima, afwas water aan de koude kant. Beheerder vriendelijk. Veel schaduw op de camping, achterste gedeelte meer zon. Dorpje ligt te midden van de wijnvelden. Rustige omgeving.
Cp ligt voor de camping, er is plaats voor storten afvaltank en toiletcassette. De plaats oogt wat desolaat, wij hebben voor 11 euro meer op de camping gestaan met zicht op het meer. Buiten seizoen zou de cp een prima oplossing zijn. De omgeving is de moeite waarde te verkennen, mooi meer, mooi wandelen en fietsen
Prima plaats, vriendelijke ontvangst. In het dorp, op een goede km lopen, een bakker, slager, grillroom en supermarkt. Snachts rustig, je hoort alleen de uilen, heerlijk.
Wat een leuke plaats, vriendelijk onthaal door vervangers beheerder, Leo en Marianne. Mooie ruime plaatsen en keurig sanitair. Alles wat je van een campercamping verwachten mag. Heerlijk in t groen met veel wandel en fiets mogelijkheden. Venlo dichtbij op de fiets. We komen terug.
Hier voor de 3e keer gestaan op doorreis, blijft een prima plaats. Bakker om 7 uur open, heerlijk vers brood. Rustige plaats. Lamp op de P doet het nu goed, veel licht
Rustige camping in een naaldbos aan een meer. Keurig sanitair. Mooi fietsen naar zee over fietspaden door de bossen. In mei erg rustig op de camping. Veel ruimte.
Sitecode: 21950
Mooie plaats, echt zoals je een camperplaats wenst. Verhard voor de camper, gras voor de deur. Schoon sanitair en diverse winkels op loopafstand, zoals Aldi, Lidl, Leclerq en diverse andere groot winkelbedrijven.
We hebben hier voor de 4e keer overnacht op onze reis naar het zuiden. Grote lamp op de kazerne werkt (weer) prima. Hebben hier rustig gestaan, net als de andere 3x eerder. Bakker rechts, rechts de straat uit op de hoek.
Nette camping, vriendelijke ontvangst. Prima zwembad met bubbelbad. Alles schoon en netjes. Klein winkeltje op de camping waar ook brood. Prima voor een aantal nachten. Fiets en wandelmogelijkheden vanaf de camping.
Sitecode: 20226
Heel hartelijke ontvangst. Na 3 volle campings op Noirmontier, waar men deur aan deur stond. Op deze camping aangekomen, wat een oase van rust. Zeer schoon en nieuw sanitair. Leuk zwembadje voor een verkoelende duik. Het strand op loopafstand over bospad. Gregory en Wiepke doen er alles aan de gast het naar de zin te maken. Erg hulpvaardig, vriendelijk,ze spreken Frans, Engels, Duits en beetje NL
Prima plaats, netjes. Met op gezette tijden mogelijkheid tot eten, friet, panini, burgers.
Het Paasweekend 2 nachten gestaan, fijne plaats, goed sanitair, lekker rustig. We waren eerder dan de afgesproken 13.00 uur. Na telefonisch overleg met de beheerder konden we na 10 min een plaatsje zoeken, heel fijn meegedacht. Zo nog even genoten van de zon die ochtend. Op de fiets is het centrum goed bereikbaar. Een plaats om zeker nog eens terug te komen.
Een 10 met een griffel!! Vanwege het laatste hele weekend van het seizoen werden wij verwend koffie met wat lekkers. Op zowel zaterdag en zondag een heerlijk broodje. Hartelijk dank Frans en Francien voor het warme welkom en het prettige verblijf op jullie Plekske!
Mooie plaats om te staan. In voor en na seizoen speciale camperprijzen van 12€ per nacht. Aan de zee kant dan inderdaad wat duurder. Prima zwembad en verderop het strand van La Fosca. Leuk stadje om te bezoeken met goede restaurantjes en leuke winkeltjes. Receptie op de camping vriendelijk, winkeltje erbij voor hoognodige boodschappen en iedere dag vers brood.
Prima overnachtingsplaats. Vanwege de mooie fietsgelegenheid langs het kanaal zou je er ook een dagje extra kunnen blijven.
Prima plaats als doorgangsplek, ook mogelijkheid om op de camping te staan. Camping is met acsicard 15€, daarvoor krijg je ook toegang tot het zwembad op 2 min lopen. Naast de cp ligt een meertje met restaurant. Al met al voor ons prima plek. Cp idd war schuin, op de camping veel keuze schaduw, geen schaduw en zelf langs het riviertje, vriendelijke beheerder op de camping. Cp avond 23-8 vol.
Zeer goede plaats met alle nodige voorzieningen. Bijna direct aan fietsknooppunt. Mooi fietsen langs de Waal naar Zaltbommel, leuke vestingstad met diverse winkels en horeca. Vanaf de camperplaats leuk wandelen langs de Waal.
Mooie rustige plaats bij een klein dorpje met restaurantjes en souvenierswinkeltje. Mooi kerk om te bezoeken. Vanaf de cp wandeling gedeeltelijk langs de Ardeche. Geen voorzieningen en geen winkel in dorp. Prachtig uitzicht op de wijnvelden en het dorp. Voor herhaling vatbaar!
Prima plaats, schoon, rustig, prima bakker op loopafstand. Klein restaurant bij de cp. Eenvoudig, maar goed en smakelijk dagmenu. Wordt op verzoek iets aangepast omdat we iets niet lustten. Zeer vriendelijke bediening, doen erg hun best. Verdere restaurants waren dicht. Mooi wandelen rond het meer. Bij restaurantje hebben ze ook info folders omgeving en wandelingen vanaf de cp.
Toplokatie, zoals eerder beschreven is deze plek van alle gemakken voorzien. Lux toiletgebouw met heerlijke warme douche, prima afwasplek, fiets en wandelroutes enz enz. Alles wat een topplek maar kan hebben. Vriendelijk onthaal geeft direct een warm welkom, hier hebben ze het echt begrepen!! Hulde!
Prima plaats, we hadden het geluk een plaatsje op de 1e rij te kunnen bemachtigen. Mooi uitzicht op de Moezel. Fijn dat er een toilet en douche bij zijn, niet noodzakelijk met alles aan boord, maar toch lekker luxe... De kosten zijn nu 8 euro per nacht en 2 euro voor de stroom.
Camperplaatsen net voor de ingang van de camping. Deze plaatsen hebben een mooie avond zon. Op de camping op de eerste 2 velden geen avondzon door de hoge bomen. Als je voor 1 of 2 nachtjes gaat, sta je op de CP ook prima. Mooi en goed sanitair met heerlijk warm water.
Heerlijk rustige plaats met wandelmogelijkheden, prima als overnachtingsplaats.
Servicepunt ligt voor de camping. Omdat de cp ons niet beviel zijn we op deze camping gaan staan. Vriendelijke ontvangst, gratis wifi. Deze camping verdient het om als campervriendelijke camping te boek te staan.
Wij waren hier op 24 september. Werkzaamheden in de buurt en de cp werd gebruikt als opslag voor werktuigen en grond. Sanizuil wel bereikbaar. We zijn doorgereden naar de camping municipal Etang du Brochet. Zie servicepunt voor de coordinaten. Het servicepunt van Peronne ligt voor de camping. Ontvangst op de camping zeer vriendelijk. 12€ incl gratis wifi.
Prima plaats, aan alles is gedacht. Zwembadje, fietsroute, douche, wc. Plaatsen zijn wat smal maar de rest maakt het helemaal goed. Escale is prima op de fiets te doen. Leuke plaats, toeristisch, strandjes en lekker zwemmen.
Prima plaats voor n overnachting op weg naar verdere bestemming. Erg rustig, zeker als er geen school is. Bakker op loopafstand.
Rustige camping. Eenvoudig sanitair. Mooie cp's maar je kan ook op n plaats op de camping staan. Stonden hier 23 mei voor n nacht op weg naar huis. Leuk stadje Albert, bezoek waard. Mooie basiliek en andere gebouwen, in de omgeving veel te zien mbt de oorlog 1914-1918. Op aanraden van camping gast bij La Grande Mine geweest een diepe mijn krater in La Boisselle, net boven Albert, de moeite waard.
Mooie camperplaats aan het water. Klein stadje erbij met alle noodzakelijke winkels en benodigdheden. Bij mooi weer leuk in het gras zitten en de kano's voorbij zien varen
Mooie, rustige camperplaats. Kleine supermarkt en bakker in het dorpje.