@MarcOostendeBelg
- 2019
- Dethleffs 90 just
- 2022
Mooie camperplaats om Sluis te bezoeken met de fiets 2,5 km denk ik, mooie sanitair en proper , elektra en water op elke plaats wel een nadeel , de prijs , heb 85 € betaald voor 2 nachten inclusief 6€ voor mijn hondje,,,en geen uitleg of ticket
De mooiste gratis parkeerplaats van Europa denk ik , mooi onderhouden en afgezet en heel ruime plaatsen . een 10 op 10 . Je moet ver zoeken voor een gelijk plaats te vinden en dikwijls voor veel eurotjes
Mooie plaats en ligging vlakbij het dorp en strand , de prijs is nu 13,50€ , eigenlijk veel voor een smalle plaats , je kan geen tafel of misschien 1 stoeltje plaatsen langs je camper zo dicht sta je bij elkaar , ook geen elektriek of water zelfs geen spoel kraantje bij chemisch wc uitgiet plaats , kom wel nog terug maar niet meer voor 4 dagen
Sitecode: 20025
alles oké hier , de wifi is niet altijd top maar toch voor 80 % , wasmachine 4€ en droogkast 6€, de uitstap naar Barcelona is goed maar vertrekt stip op tijd ,wij waren 3 min te laat en de bus was weg
mooie grote camperplaats ,wel onduidelijk aangegeven ,de inrit is tegenover de Mc Donalds ,een grote poort dat je zelf moet openen met een code dat je met je telefoon moet aanvragen De parking is gratis en proper met veel vuilbakken
rustige plaats ,mooi dorpje met grote tuin of park ,voorlopig gratis want de enige parkeermeter is hors service , maar 3 plaatsen maar er is meer plaats , nu is er een schooltje geplaatst in containers
Mooie propere camping. voor zowel motorhomes, caravans of tenten. Nieuw en mooi aangelegd, douche en elektra voor 23€. Op iedere plaats elektra en water.
Rustige kleine camping met elektra, water voor 13€/ nacht, douche 10 min voor 1 €. Geen internet, op fietsafstand van mooi drukbezocht strand.