@MarcdeWit
- Rapido M699 Integraal
- 2012
- Mercedes
- Integraal
vriendelijke ontvangst, OV gratis de ideale uitvalsbasis bassis om Luxemburg te bezoeken. klein minpuntje is de weg aanduiding om de camping te bereiken. best oplette met de GPS
het mooie voorbeelden van een CP die elke stad zou moeten hebben alles inbegrepen voor 10€ en het stadscentrum centrum op 10min wandelen
CP waar je al het nodige hebt, vlakbij het centrum, spijtig dat je nog altijd met munten moet betalen en er nergens de mogelijkheid is om te wisselen.
mooi rustige CP ondanks de werkzaam heden, kasteel meer dan de moeite waard.
prachtige motorhome parking met een correcte prijs voor de standplaats en de voorzieningen. wandel afstand van het kasteel en het stadscentrum. niet te versmaden is het Grieks restaurant aan de tennisclub op het einde van de parking, vriendelijke ontvangst en heel lekker eten
prima plaatsen om de stad te bezoeken zo moesten er meer zijn.
mooie camping ideaal voor het Dali museum en prachtig wandelgebied. 2 douches geven alleen koud water voor de rest prima proper sanitair. redelijke prijs met acsi korting
rustig gelegen wel soms wat lawaai van op de boerderij, vriendelijke ontvangst en winkel met vers producten.
prima minicamping heel vriendelijke ontvangst. heel lekker gegeten in het restaurant de rust wordt hier hoog in het vaandel gedragen wij keren hier zeker terug. mdw
Weer een leuk tweedaags verblijf bij Nolleks. Vriendelijke ontvangst prachtige plaatsen met alles erop en eraan. Hier komen we zeker terug