@Marcel-2
Wij waren er 2 dagen en is voor een CP prima geregeld. Alles is aanwezig. Centrum met veel mooie winkels en horeca is op loopafstand.
Prima overnachtingsplaats. Hartelijke ontvangst door Johnny en Patricia. Prijs voor 1 nacht € 6,- en elektriciteit € 3,-. (tarief 11-2025) Voor een heerlijke maaltijd loop je ca.6 minuten naar een Truck restaurant. Een aanrader voor de doorreis! Samen met Johnny Nederlands geoefend: Merci = dank je wel Au revoir = tot ziens Vond hij schitterend om te zeggen 😀
Hartelijke ontvangst en goed verblijf om Valencia te bezoeken. Bus op korte loopafstand en per fiets ook goed te doen. Complimenten voor Sonia, die het de gasten naar de zin maakt. 👍 Tor ziens medio maart. gr, M&M.
Prima overnachtingsplaats om Silves te bezoeken. Zeer vriendelijke ontvangst door Philippe die behulpzaam is en het zijn gasten naar de zin wil maken. Een aanrader 👍
Wat een puinhoop daar. Snel naar een andere locatie vertrokken. Een absolute afrader.
We staan hier 2 dagen op doorreis naar Frankrijk-Spanje. Vriendelijke ontvangst door de gastheren. Behulpzaam bij het plaatsen van onze camper en stroomaansluiting. Perfecte WIFI en douchegelegenheid. 10 km op de fiets naar Heidelberg. Bus rijdt ieder halfuur. Vertrek nabij camping: kwart voor en kwart over. Camping is een aanrader! M&M.
Een TOP mini camping. Zeer goed verzorgd sanitair en overige voorzieningen. Vriendelijke ontvangst en hulpvaardig om er een mooi verblijf van te maken. Let op: Bij aankomst in het donker op het verharde gedeelte gaan staan en niet op het ernaast gelegen gras. Electriciteit en water per plaats beschikbaar. Fantastisch en we komen zeker terug. Voor het zeker zijn van een plaats even telefonisch reserveren. Mobiel nummer, zie de website.
Hartelijke ontvangst. Perfecte WiFi!! Samen met Philippe wijn uitgezocht en geproefd. Met veel enthousiasme vertelt hij over de wijnteelt. Zeer acceptabele prijs voor kwaliteitswijn. Een aanrader voor de wijnliefhebber.
Heel hartelijke en correcte ontvangst. Op bestelling brood en/of croissantjes. Bedrijf is in opbouw en men is erg enthousiast. Komen hier zeker terug!
Prachtige CP aan de Waal. nieuwe tarieven voor 2021. (zie foto’s) Nabij centrum Tiel. koffie en snacks op ca. 100 meter.