@Marcel-en-Nynke
- 2004
Dit is heel anders worden dan op de foto’s staat. er is een grote afgraving naarbij, staat een hek nu recht tegenover het restaurantje en er staan zeecontainers (schaftketen?) op de parkeerplaats. wij rijden door
Prima camping. Nieuwe wc’s (3)en douche’s(3) gemengd. Goed wifi signaal. Plekje zelf uitzoeken en de vriendelijke eigenaar komt s’avonds geld halen.
prima camperplek. kleine en smalle vakken dat wel,maar dik in orde. s’nachts idd één wc bij de slagboom beschikbaar. Voor 5 euro een dagkaart openbaar vervoer incl, treintje naar city alta en kasteel.
Prima plek om de stad te bezoeken. Wij staan er nu met 21 campers tijdens de kerstmarkt.
Erg nette camperplaats
Prima camperplek. toilet legen,grijs water lozen,water innemen,alleen geen stroom. Mooi voorbeeld van hoe een vereniging een centje bij kan verdienen.
Prima plek om de stad te bezoeken. Toiletten en douches zien er prima en schoon uit en zijn 24/7 bereikbaar dmv een pasje die je krijgt. (zijn onlangs gerenoveerd denk ik) Alle voorzieningen aanwezig alleen geen stroom. Vriendelijk ontvangst en aanmelden via mail of telefoon. Wij zijn er zo heen gegaan en hadden geluk. Betalen kan gewoon bij de marina balie.