@MarcelKei
Sitecode: 194603
aan de rand van stadscentrum gelegen aan park met kinderspeeltuin en vlakbij via verde
mooi dorp, CP wel krap en sanitair met manco’s. buiten seizoen inmiddels €15,40
verbodsbord voor kamperen
Heerlijk rustige en ruime parkeergelegenheid aan buitenrand met authentiek en uitzonderlijk schoon dorp. Op fietsafstand van Ronda. Nieuwe voorziening voor schoon, grijs en zwart water
Dankzij vrijdag 13e oktober is het naseizoen (15e sluit de camping) en is de weg naar camping prima te doen. Allervriendelijkst bij receptie en restaurant (en lekker). Als je bezwaar hebt voor achterhouden paspoort is een ANWB pas ook prima. Prijs €24,40 voor camper met 1 persoon. Trappen af, door wonderschoon Bogliasco naar station, voor nog geen €3 naar Genova. Terug natuurlijk even een duik in de zee
prima faciliteit, gratis vanaf 15 september. Tunnel onderdoorgang om bij strand te komen of 500 m verder bij station Lavagna, waar de trein je binnen 20 minuten naar Camogli brengt voor minder dan €3. Wandelen op schiereiland Portofino dus prima te doen, net als fietsen naar charmant Sestri Levante voor een echt zandstrand
op het originele terrein wordt gebouwd maar langs het water kan je nog staan, lijkt goed want er staan Italianen al langere tijd (wel nu “buiten” seizoen). Plaats voor ~20 campers, Direct aan fiets weg naar San Remo en tot aan Imperia
geopend, wel met pass d’etappe €12,22 per nacht
betaallautomaat ausser Betrieb. Dit zal ongetwijfeld tijdelijk zijn, wat permanent is: Max verblijfsduur van 24 uur!
TOP plekje direct aan het fietspad van het Somme-dal naar Amiens en rg. Abbeville en Long. Supermarkt en resto om de hoek.
gewoon top! keurig terrein en goede WiFi. vrijwillige bijdrage dus waar zeuren we over als de sprietjes wat langer worden en we ons eigen afval zelf moeten meenemen🤔
aparte camperplaats naast parkeerplaats van zwembad, direct aan het fietspad (30 min in Saarbrücken). Ingang via L107, Apple kaarten toont verkeerd de L105. mogelijk geluid overdag van buitenbad.