@MarceldeRuiter
hebben hier niet gestaan. huisdieren (zowel kat als hond) zijn niet op de camping toegestaan.
2022
mooie plek, helemaal met de voorgangers eens, en ook handig de optie met een tikkie te kunnen betalen. En wat een rust! heerlijk slapen dus. Marcel en Wilma
Mooie plek maar zorg dat je “leeg” aankomt. Er is geen plek om je grijs/zwart/chemisch toilet te lozen. WiFi niet aanwezig op de boven gelegen plekken. Wel 4g (20down/20up) voor diegene die moeten werken… 😇. Nabij gelegen snelweg op de plekken boven erg goed te horen. Voor een kaal grasveld is 20€ best wel prijzig.
15-4-‘22. niet naar toe gaan als je je toilet of grijs water wilt lozen, niet naar toe gaan als je in een rij wilt staan met andere “witte campers”, niet naar toe gaan als je geen snelweg of andere geluiden wilt horen dan kikkers, krekels& vogels… maw kom hier als je zelf voorzienend bent en wil genieten van rust en natuur (behalve met pas weekend :-))…
2019
03-09-2019 fijne plek met goede voorzieningen en vriendelijke mensen. Er lijken ca. 10 plekken te zijn i.p.v. de opgegeven 5. Terrein wordt om 21:00 afgesloten wat bijdraagt aan de veiligheid.
nog steeds prima plek. Alleen het lozen van het grijze water is bijna onmogelijk omdat je dan met je camper half op de weg steekt. Het rooster zit nl bijna op de weg.