@Marceldiender
- 1993
Een grote parkeerplaats bij sporthal zonder voorzieningen. Parkeer zoveel mogelijk bij de sporthal anders wordt je om 7 uur gewekt dat je plaats moet maken voor schoolbussen
Gratis cp op loopafstand van mooie oude binnenstad van le Mans. Prima plek om te overnachten en het historisch centrum te bezoeken
Sitecode: 19155
Rustige gratis cp 5 minuten loopafstand bushalte. prima plek om te overnachten en om het centrum van Pamplona te bezoeken
Een fijne gratis plek om te overnachten. we hebben genoten van de wijnproeverij. vriendelijke eigenaren , dank voor deze service!
Je staat op een grindbak. Bushalte vlakbij. We geven 3 sterren omdat het een sfeerloze plek is aan de rand van Salamanca. Ga of heel vroeg douchen of later op de dag om zeker te zijn van warm water! Buskaartje kost €1,75 pp enkele reis
Fijne camperplek met voorzieningen. Je staat er gratis en betaalt voor water en douche. Op loopafstand van het stadje Palencia. met dank aan de eigenaar die ook aan de overkant vd weg een benzinestation en winkeltje beheert!
Een parkeerplaats met voorzieningen langs drukke weg. 1 nacht was voor ons meer dan genoeg.
Ruime plaatsen, vriendelijk receptie beheer. Keurig sanitair , alle voorzieningen aanwezig . Op half uur loopafstand van klein dorpje
we hebben hier een paar dagen gestaan. prima gratis plek. vlakbij het stadje. water lozen, wc legen, water tanken en afvalcontainers aanwezig.
Het is fijn dat de gemeente deze cp beschikbaar stelt. Toilet is begin maart nog gesloten. Iedere ochtend tussen 7 en 8 wordt het vuilnis opgehaald. We geven 3,5 ster omdat deze cp aan een drukke weg ligt en dus geluidsoverlast. Maar wat ons betreft wel ruim voldoende beoordeeld 😉 Helaas mag je niet buitenzitten. Carmona is een mooi stadje op 20 minuten loopafstand.
Top plek! Nu nog gratis met stroom en overige voorzieningen. Helaas is de douche meer koud dan warm. vriendelijke eigenaren en leuke wijnproeverij. Omdat dit allemaal gratis wordt aangeboden verdient deze plek meer dan 5 sterren.
Cp vlakbij het stadje. voorzieningen aanwezig. Het is meer een parkeerplek dan cp o.i.
De ondergrond is bedekt met kiezelstenen. Plekken zijn voor campers van max 8 meter. Aanhanger kan je op grasveld plaatsen. Sanitair en af/wasgelegenheid is oké. Villafames is een mooi dorpje. Bezoek aan het museum raden we aan, gesitueerd in een prachtig gebouw. Zeker voor mensen met een motor bij zich is dit niet de meest ideale cp.
leuk dorp. grotwoningen bij het kasteel en leuk grotcafeetje. cp is prima om te overnachten. Buitenzitten kan op de bankjes aan de rand van de cp.
prima plek om te overnachten. mooi uitzicht op de molens. geen voorzieningen daarom 3 sterren.
leuke camperplek, mooi sanitair, goed restaurant, vriendelijke mensen. €10/ per nacht is oké. Toegangsweg erg slecht met heel veel kuilen. Let ook op de spoorovergang! Rij rustig.
Kleine camperplek zonder schaduw. matige douche. Wij betaalden €20, in vergelijking met een camping waar we dat ook betalen met meer leefruimte, schaduw en betere voorzieningen is dit een slechte prijs/ kwaliteit verhouding
Prachtige camping in een park. Alle voorzieningen zijn aanwezig! vriendelijke mensen! Een aanrader!
Deze camperplek is een parkeerplaats zonder schaduw. Alle voorzieningen zijn aanwezig en je kunt gebruik maken van schoon sanitair ( sleutel bij de beheerder halen ) Locatie is fijn, aan een haventje, daarnaast een strandje. Op het terrein ook een restaurantje aanwezig. Voor een camper <3500 betaal je 30 BGN, >3500 moet je 60 BGN per nacht betalen. Erg duur.
Vriendelijke eigenaar. Sanitair bovenaan camping is oké. Voor de prijs 10 lewa/pn is dit een prima plek. De weg er naartoe is zeer slecht. Van hieruit zijn veel uitstapjes te maken naar Varna, de zwarte zee kust, kloosters etc. zonder fiets, scooter of motor kom je niet ver.
Prima overnachtingsplek. Handig om van te voren te reserveren omdat er max 6 a 7 campers kunnen staan. Dani de eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. 10-15 minuten lopen naar de trein. met de trein 45-60 minuten naar Sofia centraal, daar overstappen naar de metro M2 ( 2 haltes) Serdika. retour €3,50 pp
Vriendelijke eigenaar. Moeilijk chemisch toilet reinigen, geen grijs water loosplek. Douche en toilet schoon. Veel blaffende honden.
Eigenaar Tadek is een vriendelijke man. Het camp bestaat uit een grasveld waarlangs ongeveer 6 camperplekken. sanitair in een toiletwagen. mogelijkheid tot grijswater lozen via een afwasbak. we betaalden zonder stroom 2 personen/camper €20 per nacht
Prima locatie voor bezoek aan Krakau. wij betaalden 2 personen, camper met aanhanger €25 per nacht
je staat hutje mutje op elkaar Campingprijs 2 personen met camper €35:pn
rustige plek 11 km buiten Leipzig. Geen enkele voorziening, zelfs geen prullenbak. €8 voor een veldje achteraf zonder voorzieningen is prijzig
mooie cp, wc legen helaas niet mogelijk. gelegen aan rand van mooi park op loopafstand van het dorpje
Dit een opslagplaats. Geen ster waard
mooie plek, dichtbij snelweg, die je niet hoort 😉 heerlijk gegeten in het restaurantje, aanrader!
prima plek met voorzieningen. Bus stopt bij de supermarkt en gaat naar het historisch centrum. €1,30
Aardige beheerders. Er is de mogelijkheid om te douchen, een was te draaien en er is een zwembad. Gratis fruit, een kleine kinderboerderij en een fijne omgeving/stadje. 4 sterren omdat het nog een cp in wording is. Bij veel regen is de bodem modderig en kans op vast komen te zitten. Een verbeterpunt dus.
De camperplek ligt tegen de Sierra Espuña aan, erg mooi. Prima prijs, lekkere douche, jammergenoeg staan hier in verhouding veel mensen voor langere tijd ( maanden) waardoor je echt geluk moet hebben om er een plekje te krijgen. wat mij betreft een minpunt en daarom een ster minder.
een parkeerplaats voor 15 pond per nacht
mooie plek, heerlijk wandelen in de omgeving Lekker afkoelen in het zwembad. Top
In De hieronder genoemde coördinaten moetende eerste en laatste komma vervangen worden door een punt, anders kom je in Brazilië terecht 😉 De Camperplaats is in de middle of niets, geen voorzieningen, zelfs geen prullenbak.
prima cp, met de fiets in zo’n kleine 10 minuten in het centrum vind in verhouding met bijv de cp in Frankrijjk en Duitsland deze cp fors aan de prijs. De plaatsen zijn klein, geen bijzondere voorzieningen.
Heerlijke plek, vlakbij stadje. Strandje op de camping er naast is te gebruiken. Brood kan bij de camping besteld worden. Fietstocht naar Sarlat is goed te doen, door het bos. Pass etapes.
Sitecode: 1933
mooie plek op fiets afstand van het toeristische stadje. Heerlijk zwemmen in de Lot en prima pizza’s bij het strandterras. 12€ wel wat aan de hoge kant , elektriciteit en water kan bij de flot bleu tegen betaling
vlak bij aardig dorpje. Camperplek kost 6€ maar is meer een parkeerplaats.
vlakbij super toeristisch dorp. leuk om even een paar uur rond te wandelen . parkeren kost4€ en als je 24 u wilt blijven kost dat 12€ incl stroom en water.
mooie plek met stroom. Anno 2022 €13
prima locatie, mooie plekken, redelijke prijs €10 per nacht incl gebruik sanitair en elektriciteit. vanaf Villard de Lans een schitterende weg naar Pont en Royans
mooie locatie, kleine plekken. 10€/pn , campinggedrag niet toegestaan