@Marcella.R.
Leuke aankomst, prachtig versierd voor kerst. Personeel is meer als vriendelijk en de camperplaatsen netjes en verhard. Je loopt zo het bos in met de hond, top! Net sanitair.
Heerlijk rustige camping, prachtig uitzicht over de paardenwei. Heel schoon sanitair, lekkere douches. Leuk winkeltje met streekproducten. Vlakbij bos en duinen, fijn om te fietsen en wandelen. Prima voor kinderen, speeltuintje erbij.
Met een camper van 6 meter was deze camping nauwelijks te bereiken. Smalle doorgang en bezaaid met keien. Als het geregend heeft sta je vast in het gras. Met hulp er weer uitgekomen. In de omgeving is niet veel te beleven. Schoon en fris toiletgebouw, en de koffie is super! Hele vriendelijke eigenaren, hopelijk krijgen ze het voor elkaar hier iets moois van te maken.
Drie grote herders in kooien stonden op de zogenaamde parkeerplaats. Wat een bende, de beheerder vroeg of we over een uurtje terug konden komen want hij ging eerst de honden trainen. Maar waarschuwde gelijk wel dat het een herrie zou blijven. De vorige reviews zijn veel te positief, ga hier gewoon niet naartoe!
Prachtig plekje met uitzicht over de Donau en Servië. Schoon sanitair, lekkere douche. Er staan picknicktafels en bbq's waar je je maaltijd kunt bereiden. Ook een tafelmodel gastoestel. De campingbeheerster is meer dan vriendelijk.
Zo hoort een camping te zijn! Zo gastvrij, je voelt je welkom. Het is hier mooi, schoon , gezellig en knus. Er staan houten huisjes waar je kunt koken en zitten. Heel leuk gedaan!
Het weggetje ernaartoe was hobbelig met keitjes, we werden behoorlijk door elkaar geschud. We hadden een plekje op een terras met schitterend uitzicht. Fijne sanitaire voorzieningen, lekker schoon. Aardige Nederlandse beheerder. Topcamping!
Uniek plekje, wij stonden onder de appelbomen. Schoon sanitair en aardige beheerder. Prima voor een overnachting. In de directe omgeving is niet veel te beleven, behalve de prachtige Wehrkerk. Wel last van het verkeer, het is geen rustige camping.
Wat een oase van rust! Fijne ruime plekken op het gras. Heerlijk voor een overnachting. Klein zwembad erbij, helemaal prima!
Warme ontvangst door de eigenaren, heel kleinschalig met ruimte voor 6 campers, maar ze doen ook niet moeilijk als er een paar meer komen. Heel behulpzaam. Prachtige fietsroutes in de omgeving, je zit zo in de stad. Schoon sanitair, er staat zelfs een droogmolen met bakje knijpers klaar en een groot veld waar je gebruik van kunt maken.