@MarcelvanStrijland
hier vandaag terecht gekomen omdat Kehl vol was. en daar 80% van de stroompalen defect zijn. oké niet de gezelligste plek maar dat is Kehl ook niet. wel genoeg stroom punten. zeer vriendelijk ontvangen. wc tot restaurant tijden en douchen onbeperkt voor 3 euro. voor de hele dag en nacht 15 euro incl stroom en goede wifi. heerlijk gegeten in het restaurant van de zelfde eigenaar voor een hele nette prijs. alles op fietsafstand van Strasbourg.

Sitecode: 20334
Een super moderne stadscamping. Online boeken kenteken herinnering en nette plekken. Net sanitair en voldoende voor de grote van de camping. Brugge op loop afstand echt helemaal top
Een prachtige camping met schoon sanitair op een geweldige plek. Eigenaresse neemt de tijd en komt elke dag kort langs of alles goed is etc. En dan krijg je ook nog een paar eitjes. Gast vrijheid van de bovenste plank.
Prima gezellige camping met prachtig sanitair. Vriendelijke eigenaars die je graag wat vertellen over de omgeving etc.

Prima plek. Je staat op een parkeerplaats waarbij met je pinpas een kaartje kan trekken voor 9 euro. Voor de stroom betaal met 50 eurocent munten dus die moet je wel hebben. Je staat centraal in het dorpje en aan de rand van een mooi park. Wc gebouw is openbaar dus wisselend qua schoonmaak.
We hebben er 2 nachten gestaan. De plekken zijn netjes en goed verhard. Was erg nat weer geen last van gehad. Mooi uitzicht over het platteland. Nijkerk om de hoek leuk stadje ook om een hapje te eten. Badkamer en wc zijn in een,wel schoon en netjes maar kan bij 4 plekken vol even lastig zijn. Kim is vriendelijk en eigenlijk iedereen die je er tegenkom ook van de zorg boerderij.Prima plek dus.
Wat een pracht plek en een zeer vriendelijke ontvangst . Camping is niet alleen voor campers maar dat gaat prima. Sanitair etc echt in top staan en schoon. Leuke omgeving echt een aanrader. Ja iets duurder dan een camperplaats maar meer dan waard.
Hier gisteren gestaan, helemaal alleen de andere plek langs de Rijn wat vol en sta je dicht op elkaar. Hier mooie rustige plek met net sanitair. Aardige mensen.
Hier 2 nachten gestaan. We waren de enige maar dat vinden we nooit erg. Mooie plek op een boerenbedrijf. Vriendelijke ontvangst en een prachtig sanitair. Zeker voor herhaling vatbaar. En wat een pracht omgeving