@MarcelvandenHoek
- 1990
Sitecode: 195727
We hebben hier eind juni gestaan. Slechts 2 campers aanwezig, dus heerlijk rustig. Brandschoon sanitair, ruime plekken. Lijkt wel of je in een parkje staat. za en zo is er loppis en dan is er ook een winkeltje open. Wij betaalden incl. stroom 285 kronen en dat is prima in orde voor wat je krijgt. Op 800m is er een restaurant en een plek waar je kunt zwemmen, zijn wij niet geweest.
Een van onze favoriete plekken in zweden. Grote open plek in het bos, waar je de oude mijn kunt bekijken (leuke plek ook voor kinderen) en heerlijk kunt wandelen. paar bbq aanwezig en een grote houten tent om onder te zitten op 1 van de houten banken. Hout aanwezig dat je mag gebruiken om een vuurtje te maken (vrijwillige gift) op 500m een boscafe met loppis waar je koffie met koek kunt krijgen. dit alles helemaal gratis, super gewoon !
Grote en mooie plek waar dus ook veel campers kunnen verblijven zonder hutje mutje te staan. Schoon sanitair Prijs kwaliteit prima Rustig ( ondanks dat het helemaal vol was toen wij er waren) betalen met geld in envelop of qr code.
lokatie is erg mooi 4 sterren, 1 ster aftrek ivm duitse enclave gevoel. Plekken werden vrijgehouden voor vaste gasten die nog moesten komen. Vervolgens werd de camper bijna onder onze luifel gezet. Na 1 nacht de boel voor gezien gehouden.
Weggetje is te doen met onze 7,4m camper. prachtige plek aan het meertje, ruimte voor 4 a 5 campers vuilnisbak aanwezig snelweg wel iets hoorbaar gratis

helaas nu gesloten. wel gratis toilet legen, of bij de automaat voor 29 kroon.
prijs is nu 250 kronen inclusief stroom

mooie lokatie, toen wij er waren met 30 C op een zondag redelijk wat dagjesmensen. Vanwege auto's geen plek voor de camper. Ook niet handig je camper dan vooraan neer te zetten, waar de plaatselijke bezoekers ook een p nodig hebben, maar als je de weg iets verder doorrijdt kom je op een plek waar 3 campers kunnen staan, en waar het een stuk rustiger is.
Veel mooier dan de plekken aan de atlantic route. Top uitzicht, leuke wandeling, en helemaal gratis
mooie locatie aan fjord, elders op camping vaste plekken, maar daar heb je weinig last van. Nu 300 kronen met elektra. Fantastisch uitzicht op de baai vanaf je plek.
plek voor 5 campers bij een camperdealer. Alles gratis, zelfs douche na een mailtje voor de code. prima plek voor op doorreis.
prima plekje aan het water voor 5 campers, Nederlandse eigenaren, superleuke eetgelegenheid, wij betaalden 200 nok zonder stroom, camper met 2 p. rest van de camping bestaat uit vaste gasten.
parkeerplaats achter het hotel. onze 6.5 meter camper paste niet goed in een vak. geen voorzieningen, wel een toilet als het hotel open is. 10 euro afgetikt, voor 2 personen. De 5 euro is dus per persoon. Hier komen wij niet weer.

Prima plek op kwartiertje fietsen van centrum. vriendelijke havenmeester, gratis wifi, wij stonden er op 6 juni, wc is open, superschoon sanitair. Stroom dmv muntjes automaat, voldoende aansluitingen.
gratis plek, veel ruimte, egale plekken, verwarmde douche en wc, douche 10 kronen, mooi zandstrand 100m, wat wil je nog meer. wij stonden er midden juni alleen.
ruime plek onder de brug. Prima voor overnachting. vlak na de brug direct links onverharde weg in naar beneden.
Plek was vol, daarom tegenover de plek op de zeer ruime parkeerplek gestaan. In de omgeving kun je mooi fietsen. Hier komen we terug.
leuke plek aan de haven, gratis warm douchen, vriendelijke beheerder die ook havenmeester is. Zwartsluis vlakbij, leuke restaurantjes. Hier komen we terug.
Camperplek op asfalt, 20 plekken, voor 10 stroom. Aan de haven tegenover grote viszaak. SEK 200 via internet betalen, wel of geen stroom zelfde prijs. prima gratis douche, sanitair gedateerd maar wel schoon. prima stadje in te lopen, soort klein Scheveningen.