@March
Sitecode: 195440
Hartstikke mooie plek met voorzieningen waar menig luxe hotel een puntje aan kan zuigen! Fijne, vriendelijke eigenaars die de tijd nemen om je welkom te heten met een kopje koffie en wat lekkers. De camping is begin dit jaar pas geopend, maar ook al moet de aanplant hier en daar nog wat groeien is het er ook nu al goed toeven op de ruime plekken. Erg mooi voor elkaar allemaal en we komen zeker nog eens terug!
Een absolute aanrader! mooie ruime plekken, geen ‘hutje mutje’, fijne eigenaars en rust! licht pal tegenover een prachtig natuurgebied en volop wandel- en fietsmogelijkheden. Het ligt niet eens ver van een doorgaande weg, maar het is er er heerlijk rustig. Verder ook een schappelijke prijs. Zeker vijf sterren waard!
Inderdaad onderdeel van camping Eelerberg. Erg vriendelijke en meedenkende eigenaresse die extra terugbelde dat het misschien onnodig duur zou zijn om voor nog maar enkele maanden een natuurcamping abonnement aan te moeten schaffen. Ze bood ons een prachtige ruime plaats aan op Eelerberg en erg mooi daar! Midden in de natuur en schitterende fiets- en wandelroutes op de Sallandse Heuvelrug!
Erg ruime plaatsen en op loopafstand van prachtig natuurgebied. Vriendelijke eigenaresse! Naar zee een stukje fietsen, maar allen de rit erheen is al de moeite waard.
Lekker ongedwongen. Zelf een ruime plaats uitzoeken onder de fruitbomen en in juni gewoon net zoveel kersen mogen plukken als je maar wilt! Nette sanitaire voorzieningen en prachtige wandel en fietsroutes. Qua natuur mee van de mooiste gebieden van Nederland.
Aardige camping met mooie plaatsen aan de Creuse. Oogt wat gedateerd en niet erg schoon, maar wel ruime plaatsen en een verrassend mooi stadje en omgeving. Enkele dagen met veel plezier verbleven.
Erg leuke camping aan de rand van een bos (waar er niet veel van zijn in die omgeving;-). Alles lekker ongedwongen en je kunt zelf een mooie plaats uitzoeken. Goede, moderne en milieu verantwoorde voorzieningen. Je kunt er brood(jes) en andere dingen bestellen en zowel de eigenaars als alle medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Goede plek met mooi uitzicht! Verder een warm welkom met koffie en cake. Mooie kleine camping met nette tarieven en fijne rustige omgeving met veel wandel en fietsmogelijkheden. Zeker een aanrader
Niks op aan te merken. Goed aangelegd terrein, mooi uitzicht en sanitaire voorzieningen die in een hotel niet zouden misstaan.
Wat ons betreft echt een aanrader! Jonge Engelse man die samen met zijn vader een prachtig 500 jr oud landgoed tot een top plek aan het maken is. Zeer ruime plaatsen met stroom en water. Mooie nieuwe sanitaire voorzieningen en in de nacht echt stil. Komen hier zeker terug!
Prima plaats, vriendelijke mensen en niet te vergeten: een top restaurant voor een goede prijs! De witte wijn uit eigen wijngaard is overigens ook een aanrader!