@Marco-Kock
- 2019
- Euramobil
- 2008
- Ford
Wat een fijne plek om tot rust te komen. ik was van plan 1 overnachting te blijven, het werden er 2! Goed verzorgde CP, niet te groot. ruime plekken en van alle voorzieningen voorzien. wil je er gebruik van maken, dan betaal je daar een (kleine) bijdrage voor. Je kunt er zelfs de was laten doen, maar dan wel zelf buiten ophangen. Het zwembad is niet groot, maar schoon en heerlijk verkoelend na een warme dag. Ik kom hier graag nog een keer!
Dit is GEEN camperplaats (meer). De ruimtes zijn alleen bedoelt voor auto’s met bootaanhangers. Dit staat duidelijk aangegeven. Dus bespaar je de moeite om ernaar toe te rijden.
Gratis service station voor dumpen grijs- en zwart water. Inname drinkwater is ook gratis. Direct hiernaast kan alle recyclebare afval worden gedumpt, ook gratis. Restafval kan niet worden achtergelaten.
De CP is prima, het park is prachtig. Het delen van de CP met auto's is wat minder. Aan de overzijde van de CP-strook is een parkeerstrook voor auto's. Deze wordt gebruikt door sporters en/of ouders die kinderen halen en brengen. Dit maakt het wat onrustig. Daarnaast ligt de CP erg dicht langs een drukke verbindingsweg, ook dit geeft veel (verkeers)geluid.
Prachtige locatie! Gratis 2 nachten gestaan. Voor het gebruik van het service station (inname water en dump zwart en grijs water) dien je een jeton te kopen van € 3,00 bij het locale tourismebureau. Dit bureau is niet geopend in het weekend, dat is dus iets om rekening mee te houden. Veel wandel en fietsmogelijkheden die starten vanaf de CP. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Onrustige locatie. In de avond wordt er gevoetbald op het veld bij de CP. De CP ligt aan een drukke route en in de avond zijn er veel auto's die naar hun "camper" af en aan rijden. Er staan veel oude vrachtwagens die omgebouwd zijn als camper. Het lijkt erop dat deze vrachtwagens voor permanente bewoning worden gebruikt.
Erg dicht langs een drukke weg. Het service station ligt tussen 2 standplaatsen in. Wij zijn doorgereden.
Functioneel voor dumpen zwart water en inname drinkwater. Dumpen grijs water is niet mogelijk. Daarnaast geeft de spoelkraan voor de casette erg veel water onder hoge druk, alles zit onder de waterspetters. Geen fijn gevoel terwijl je hiermee bezig bent.
Prima CP. Toiletten op 150 meter waren gesloten tijdens onze overnachting. De CP kijkt deels uit op een goed verzorgde begraafplaats. Iets verderop ligt een parkje met veel picnick-tafels en de verderop gelegen kerk is prachtig (aan de binnenzijde). Goed geslapen met een veilig gevoel. Afval, grijs en zwart water is hier te dumpen. Geen elektravoorzieningen. De rechter weg naar boven is een uitdaging! Neem bij voorkeur de linkerweg omhoog.
Prima locatie! Voor de betaling geldt wel dat je geduldig en stress bestendig moet zijn: pinnen werkt niet (al 2 jaar niet). Het briefgeld wordt met regelmaat teruggegeven, briefje draaien en weer proberen. Als het dan eindelijk gelukt is om de kosten te betalen, dan begint de test voor geduld en stresbestendigheid opnieuw: het aanbieden van het kaartje bij de kaartlezer bij de slagboom om van de CP af te komen. Na 10 keer proberen lukt het!
Het is niet echt een CP. Er was bij aankomst ruimte genoeg en inderdaad 1 stroompunt. Hier hebben we de camper neergezet en een rustige avond en nacht gehad. In de ochtend (8.00 uur) begonnen de werkzaamheden aan deze parkeerplaats, die duidelijk een opknapbeurt moet krijgen. Leuk om te melden is dat er een drinkwatertappunt is.
Gratis en langs de snelweg, fijn! De spoelkraan aan de dumpzijde functioneerde niet, dus de kraan voor het vullen moeten, uiteraard met ruime afstand van de kraan. Hierdoor wordt de cassette ook aan de buitenzijde nat en het water stroomt meer dan 1 minuut met veel kracht. Dat was het enig punt van kritiek.
Deze CP voldoet als plek om te overnachten, maar ligt aan een drukke weg. Je kunt ervoor kiezen om op verharding te gaan staan of op gras. Stroom en de inname van drinkwater en dump van grijs en zwart water kan hier ook en is in de prijs inbegrepen. Wij stonden hier van zaterdag op zondag, hierdoor was het geluid van het verkeer niet erg opvallend. Ik vraag mij af hoe het is op een door de weekse dag.
Zwart en grijs water kunnen gedumpt worden, inname van drinkwater is niet mogelijk. Spoelen is dus alleen mogelijk met een fles water.
Geen overnachting toegestaan, maar dump van zwart en grijs water en inname drinkwater is gratis. De locatie is goed bereikbaar, overzichtelijk en schoon.
Prima plek, gratis, geen voorzieningen maar erg rustig en mooie uitvalsplek voor wandelen door het stadje, naar het kasteel of in de omgeving. Zou hier een volgende keer weer naar toe gaan.
Prima plek voor een overnachting. In de avond is het er erg rustig en in de ochtend als je de gordijnen open doet staan er best wel wat auto's. De locatie heeft geen mooi uitzicht maar is een prima gratis plek om de volgende dag de route van de Weinstrasse te rijden. Geen voorzieningen aanwezig overigens.
Prima locatie, rustig en dicht bij het snel stromende riviertje. Er is een afval bak en een recycleparkje, dit laatste geeft een beetje lawaai, maar niet ergelijk. Verder geen voorzieningen. Het is nog steeds gratis. Wij hebben hier gestaan in oktober 2023 en september 2024. Let wel op: het ligt in de milieuzone van groot Straatsburg, dus Vignette Crit'Air (sticker) is een verplichting!