@Marco-P.
- 2014
Grote camping waar je zelf je plekje mag uitzoeken. Dat is wel fijn. Veel bomen, dus veel schaduw en dat is fijn met de huidige temperaturen. Sanitair is gedateerd maar prima en schoon. De douches zijn prima in orde. Zwembad is een parel, niet normaal hoe groot met veel ruimte er omheen. Als je vooraan staat bij de receptie hoor je de auto's op de weg een beetje. Sta je meer naar achteren bij zwembad is het heel stil.
rustige zwer kleine camping aan het meer. Lopen naar Luzern is een half uur langs het meer. Zeer fraai en rustig. Hoofdgebouw met restaurant wordt nu verbouwd, wij hadden er geen last van. Sanitair gebouw dat open is, was prima.
Heerlijke plek in Balloch. Ligt achter rondvaartbedrijf Loch Lomond cruises. Je rijdt naar rondvaartbedrijf en dan naar achteren op het parkeerterrein. Zo sta je uit het zicht direkt aan mooie park. Faciliteiten, 2 grote containers voor je afval. Verder niets. In de directe omgeving rond de 12 restaurants. In de nacht heel stil en donker.
Heerlijke camperplaats bij een fruitteler. Vriendelijke mensen. Plekken zijn goed vlak met stroom, water en afvoer op de plek. Douche, toilet, vuilwater lozen, toilet legen, water inname allemaal aanwezig. Fruitautomaat is leuk
leuke camping in de natuur aan oevers rivier. Mensen met campers moeten, vanuit Wick, na de rotonde net voor treinstation rechtsaf slaan. Er staat een bord maar zie je bijna niet. Staat op kniehoogte. Is zeer goed te doen met camper van 7.60 meter. lijkt veel heftiger dan het is. Vriendelijke eigenaar met mooie goede plekken. Sanitair is veroudert maar wel schoon. Loopafstand dorp.
Sitecode: 102029
heerlijke plek aan zee op parkeerplaats bij het dorpje. Lidl en dorpje op loopafstand. Grasveld aan de achterkant on lekker te zitten. Geen voorzieningen, alleen prullenbak.

Sitecode: 82092
Prima plaats om te staan. Lekker ruim, veel licht er zijn bijna geen bomen. Heel rustig en 's nachts donker. Je staat nagenoeg aan het meer. Zoals eerder genoemd, geen faciliteiten aanwezig.
Nette camping met goed sanitair en vriendelijk personeel. Camperplaats aanwezig voor water, lozen en toilet legen. Loopafstand van het leuke stadje Calvi en strand om de hoek. Je mag zelf plaatsje zoeken op de camping.
Kleine camping met vriendelijke eigenaar en goede basis om Portofino te bezoeken. Alles is wel heel oud en uit de tijd. Douches wel lekker veel warm water. De route er naar toe is prima te doen met een camper van 7,50 meter. De borden met hoogtebeperking op laatste stuk kun je negeren. De weg naar de camping buigt rechtsaf, de hoogtebeperking is voor linksaf. Laat je daardoor dus niet van de wijs brengen.
Prima locatie boven op de berg. Nette plekken met stroom, water en WiFi. Afvalwater en toilet centraal legen. Prijs is inderdaad 30 euro p/nacht incl 's ochtends breng en 's avonds haal service.open via rotspad kan ook, jost je 30 tot 40 minuten. Restaurant tegenover de camperplaats is zeker bezoek waard. Erg goed, wel dinsdag gesloten.
Mooie camperplaats net voor of na de Gotthard tunnel. Leuk staan naast de rivier. Vriendelijke eigenaar. Faciliteiten prima in orde. TV via schotel is heel lastig, weinig kans op Astra 3 ontvangst

Nette camperplaats met stroom, water, lozen. Heerlijk rustig in de nacht. Wel erg aflopende plekken. Je zal behoorlijke moeten levellen om recht te staan.
Prima plek om te staan. Prachtig uitzicht, nette plekken met stroom tegen extra betaling. Storten, vullen en chemisch toilet op centraal punt. Er is een broodjesservice als je wilt. Sanitair prima in orde. Je staatl op een boerderij met dieren en dat betekent vroeg geluid van de voer en dieren. Vonden wij niet hinderlijk.
Wij stonden met de camper op een plek helemaal rechts beneden bij het strand. Geweldige plek zo aan het strand en de plek is echt heel groot met stroom, water en afvoer. Dit is echt een camping waar alles klopt. Gratis ligbedden op strand en bij zwembad. Supermarkt en vriendelijk behulpzaam personeel.
zoals andere ook al schreven, klein schaduwrijk en opmerkelijk. Schotel gaat niet werken, je staat onder de bomen. Gastvrouw die je goedenavond wenst en heel weinig plekjes als je vergelijkt met de mega campings in Kroatië. Heel rustig hier. Goed sanitair, water en stroom op de plaats maar inderdaad geen mogelijkheid lozen grijs water. Fietsroutes naar Pula, strand en natuurpark zijn prima te doen, netjes aangegeven met routenummers.
Dit vinden wij een fijn camperplaatsje bijna zonder voorzieningen. Er is namelijk alleen drinkwater aanwezig. Plekken zij. verhard, plaats voor 3 campers. Wij stonden er met 6. Fietspad voor de deur. Stad loopafstand. Erg rustig 's, nachts.
prima camperplaats bij lokale wijnboer. Plaats achter huis met stroom. Verder niets. Heerlijk rustig. De man liet ons wijn proeven en die is erg lekker. Meteen 6 flessen gekocht. zo blijft hij deze camperplaats hopelijk voortzetten. slechts 2 P.
De locatie is prima. Vlakbij openbaar vervoer naar Berlijn, reistijd ong. 1 uur. In de winter zijn veel plekken bezet voor winterstalling boten. Dus minder plekken over voor camperaars. Maar al zou alles beschikbaar zijn, het blijft een kleine krappe camperplaats met niet veel goede faciliteiten. Afstorten grijs is echt lastig. Water meesten tappunten zijn afgesloten. Stroompunten doen het niet allemaal. Wij vinden het te beperkt, niet slecht
prima camperplaats met slagbomen, verhard en verlicht. Vlakbij het slot en andere kastelen. Slot is klein stukje lopen. Je kan grijs water en afval lozen is incl. Schoon water en stroom moet extra voor betaald worden. Prijs is best goed voor gebodene en de korte afstand naar het slot
Hele nette fijne camperplaats met stroom. Geen water, afvoer of chemisch toilet ledigen. Anders was het 5 sterren geweest. Je staat hier lekker rustig. Beetje geluid van doorgaande autoweg in de beurt, maar niet hinderlijk. Sauna is top, restaurant prima in orde. Bij gebruik sauna, camperplaats gebruik is dan inclusief.
locatie is makkelijk te vinden en de plaatsen zijn netjes recht. Je kan vlak bij strand staan met riant uitzicht over Markermeer. Loopafstand naar Batavia outlet stores. Als ze deze plaats door ontwikkelen met een waterpunt, stroom en de mogelijkheid om grijs water te lozen, dan is het absoluut 5 sterren waard. Voor ju 3 sterren omdat er echt geen faciliteiten zijnen de prijs hoog is voor gebodenem.
Wij hebben hier een nacht gestaan, 25 sept 2021. Wat een goede plek. Prima staplek op de verhoging. Heel rustig in de avond en 's nachts. Wij stonden alleen, maar voelden ons veilig. Er zijn geen voorzieningen op prullen- en glasbak na. Kosten waren 4 euro. Als je museum bezoekt is het slechts een euro.

keurige leuke kleine camping met veelal camper vans en wat grotere campers. De doelgroep zijn de enduro freeriders. Alles op deze camping staat in het teken van het rijden op een enduro mountainbike. Heel leuk om dit te zien. Zwembad is groot, douches heet water en toiletten keurig schoon. Je moet er als buitenstaander even aan wennen maar alles is schoon, vriendelijk en het is heel rustig.

leuke goede camperplaats tegen het centrum aan. 5 min. naar de supermarkt lopen en strand 10 min. Douches super, toiletten karig. Serviceflat campers aanwezig. Elke plek eigen water en stroom en goede WiFi. Fietspad naar San Remo is top! Prachtige uitzichten, leuke dorpjes ko. je tegen.
Als je in de doelgroep valt is dit je camping. 95% Nederlanders boven de 65 jaar. Niks mis mee overigens. Je kan elke avond op terras eten en op vrijdagavond buffet met zang. Prima voorzieningen. Helaas geen speciale voorzieningen voor de camper. Je hebt water op de plaats maar geen lozingvoorziening. Dat is wel jammer
leuke camping in twee delen. Het strand gedeelte waar je echt dicht op elkaar staat of het bosgedeelte aan de andere kant van de weg. Daar zijn de plekken ruimer. Goede stroomaansluiting en zeer goede WiFi. Geen probleem om te streamen via de WiFi. Schotel deed op prima. Douche en toilet zeer netjes. waren hier midden september 2021
leuke camperplaats vlakbij dorp De Lutte. Elektra op de plek. Plekken zijn ruim. Je staat aan de zijkanten van het veld waardoor er veel ruimte voor je camper is. Sanitair is nieuw, goed en mooi. Hele vriendelijke behulpzame eigenaren.
Sitecode: 19090
Keurig nette camperplaats in Noord-Sleen. Vriendelijke eigenaar die net is begonnen en er zeker al wat van gemaakt heeft. Mooi uitzicht over de weilanden. Sanitair prima in orde. Enige wat ik miste was goede loosplek voor ons grijs water. Misschien komt dat nog. Directe aansluiting op knooppunten fietsroutes.,
Goede veilige rustige locatie bij een boer met faciliteiten en restaurant. Je hebt twee plekken om te staan. Beneden tussen de olijfbomen of boven. Boven zijn ruime plekke met stroom en water op de plek. Lozen afvalwater is centraal. Beneden is leuk als je tussen de olijfbomen wilt staan. Gaat niet lukken met een hele grote camper. Douches en toiletten aanwezig. Wel simpel maar schoon. Restaurant kun je eten. Siena 20 min op fiets.
Nette vlakke zeer rustige plek zonder faciliteiten. Heel rustig. Je staat er heel rustig en loopt zo het prachtige dorp in. Wij stonden hier begin oktober 2020 als eerste en er kwamen nog 2 campers aan. Er is plaats voor heel wat campers daar op het terrein. Voelde ons zeer veilig.
Hele rustige camperplaats aan de. voet van het plaatsje. Ga je plaatsje bezoeken dan 225 traptreden omhoog. Wij stonden hier begin oktober 2020 en was redelijk druk. Je betaalt aan de parkeerautomaat en is 12 euro voor 24 uur. Electra op je plek voor 1 euro. Soms doet de elektra het nog van de vorige camperaar. Legen toilet, afvalwater en innemen vers water is centraal en bij de prijs inbegrepen.
Heerlijke camperplaats in het groen. Stroom en water op de plaats. Lozen toilet en afvalwater centraal en makkelijk toegankelijk. Stadje en zee op de fiets 10 min. Ligt op een heuvel en weg er naar toe is een klein stukje 10% maar goed wegdek. Mag geen uitdaging zijn, behalve op de fiets. Restaurant vinden wij slecht. Goedkoop maar geen kwaliteit.
Goede camperplaats achter wijnboederij in het groen. Leuk om te staan met faciliteiten. En die zijn goed. 's avonds heel rustig. Mensen zijn echt vriendelijk. Dorpje is op loopafstand, 5 min., en leuk.
Plek op heuvel in boomgaard. Grotere campers, 7,5 meter en meer, kunnen hier ook terecht alleen die staan dan niet in de boomgaard. Het uitzicht is erg fraai. De weg om er te komen iets minder fraai. Maar wel goed te doen. Water konden we innemen en hadden ook stroom. Sanitair is niet fraai.
Heel groot en rommelig. Maar wel alle faciliteiten aanwezig en die zijn goed. Je komt binnen en je zoekt het maar uit. Zelf plekje zoeken, zelf je stroom regelen. Douche met euro munten. Prima douche met warm water. Lopen of fietsen naar de ,zwavelbronnen zeer goed te doen. Anders met de shuttle bus. We voelde ons veilig.
wij hebben hier alleen overdag gestaan om Pisa te bezoeken. Nette en veilige betaalde parkeerplaats voor campers. Makkelijk lopen, 20 min of fietsen naar centrum en toren. Hebben hier niet geslapen
Goed bereikbare camperplaats met uiterst behulpzame eigenaar. Wij hebben hier 2 nachten gestaan 2e week oktober 2020. Tijdens de avond en nacht heel rustig. Camper staat achter gesloten hekken heel veilig. Je krijgt sleutel hek voor in de avond. 5 min lopen en je loopt zo Lucca in. Alle faciliteiten aanwezig. Legen en omspoelen toilet en afvalwater. Innemen vers water erg makkelijk. Stroom als je nodig hebt is er ook.
leuke camperplaats aan de rivier met uitzicht naar de brug. Supermarkt is 3 min lopen en is tot 22:00 uur open. Voelde ons veilig en hebben buiten kunnen eten en genoten van het uitzicht. s avonds rustig. Nauwelijks verkeersgeluid.
Goed te vinden met de navigatie. Drinkwater aanwezig en je kunt er afvalwater lozen en toilet legen, spoelen en schoonmaken. prima serviceplaats