@Marco-en-Marian

2017

begin augustus hier 2 dagen mogen staan. Zelf een plekje uitzoeken langs het riviertje. heerlijke ruime plaatsen met elektriciteit, zeer rustig en volop in de natuur. 5 minuten fietsen een super gezellig dorpje. douches en toiletten wat verouderd maar prima te gebruiken en dat voor nog een goed betaalbare prijs. wij komen graag nog eens terug om zeker langer te genieten.

we stonden voorbij het huis en hebben geen oog dicht gedaan door het langsrijdende verkeer op de doorgaande weg. Het bos is inderdaad erg mooi maar bespaar de 14/ 18 euro en parkeer op een van de parkeerplaatsen en zoek na de wandeling en echt rustig plekje waar je wel kunt slapen. Afrader dus, wij komen daar niet meer.

erg vriendelijk ontvangen, lekker gegeten voor een zeer schappelijke prijs. ruime parkeerplaats en heerlijk stille omgeving. prima plek als tussenstop.

We hebben hier een nacht gestaan. Op dit moment is er plek voor 2 kleine campers en een pad naar links waar men met een camperbus wel kan komen. Daar is ook een schuilhut met stookplaats. Rustige plek met mooi uitzicht dat is zeker.