@Marco1
- 2017
September 2026
2 foto's toegevoegd · 8 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Zeer fijne plek tussen heggen op een strak geschiren grasveld met leuk uitzicht bij een boerenbedrijf die van alles uit zijn automaten verkoopt. O.a. heerlijke kazen. En ciders. Voor 10 euro met alle voorzieningen.
3 foto's toegevoegd · 9 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Waardeloze camping. Fotos laten plekken met uitzicht zien. Die zijn er niet te vinden. Met camper kregen we plaats achter toilet gebouw. 0 uitzicht. Slecht gesnoeide bomen. Overal blad en dat komen ze strak langs je camper wegblazen. Al het eten onder het stof. Luisteren niet als je er wat van zegt. Heel veel vaste plekken met rommel caravans. Zwembad was open maar vol met eikels en geen bedje of stoel.
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Fijne camping. Vriendelijke ontvangst 22 eueo met acsi. Zelf plek uitzoeken. Denk dat het hoogseizoen romnelug kan ogen. We stonden er prima.
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Vandaag kwamen we bij deze gratis plek aan. 7 jaar geleden hier ook gestaan. nu rommelig zanderig en zachte grond. Campers stonden erg dicht op elkaar en ook ouwe meuk die er langer staan. Jammer. Wij zijn 10km verderop gegaan naar de camping.
3 foto's toegevoegd · 11 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Wat een zalige plek. Super grote plaatsen voor camper of caravan. Deze camping straalt rust en luxe uit. Super schoon alles. Ook gezellig zijn de tables d'hotes. Met zijn allen aan een lange tafel inclusief het gezin. Alles voor een zeer redelijke prijs. Omgeving leent zich voor wandelen en fietsen. Het verkoelende zwembad maakt het helemaal compleet. Wij komen terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 14 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Fijne camping. Vriendelijke beheerder. Alles zeer betaalbaar en superschoon. Daroca vonden we niet zo bijzonder. Leuk voor 2 uurtjes wandelen. Amper winkels. Tip voor eigenaar regel een stokbroodje in de ochtend. Poort camping op slot van 21.00 tot 09.00 uur. Wel een loop poort. Wij hadden best wel last van vliegen.